美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

引用:Quote:原帖由 khjqueenie 於 14-09-03 發表

原帖由 aliensss2008 於 14-09-11 發表
用19定32呀?
我買的是32

子爵府

回覆 艾菲BB 的帖子

係個代購delay又delay後我卒之今個星期一收到instyler 新款紫黑色, 尋日買埋轉換插頭試用左.....
我已經買左Big Hair, 但諗住可以一枝過整直頭頂而又可以整曲髮尾(因本身天生頭髮攣, keep住做負離子但搞到頭髮好傷, 所以我就再買左instyler)。 尋日試用完, 可能新野未識用做唔到睇片人地既效果而且唔噴野1-2個鐘到無晒野睇LA(可能真係因為我未識用既關係, 失望中....)。

我覺得將Big hair 同 instyler 兩者比較, 如果講整梨花頭我會鍾意Big Hair既效果, 整出黎自然D, 容易上手, 我頭髮薄整完感覺頭髮好似多左甘, 而且感覺無甘傷頭髮, 但美中不足係雖然係用熱風吹頭, 但唔似風筒甘可以調校溫度, 只可以校轉or唔轉。 但keep得耐唔耐就答唔到, 因為我未試過整出街, 只幾次在家中試用過.

instyler都有好處就係可以直/捲兩用, 如果同我一樣天生攣髮要夾直頭頂, 無疑呢個會比big hair好, 但我買左手上呢個先發現原來平版整出黎既效果係一樣既, 而且睇片平版仲可以揀唔轉, instyler無得揀。所以如果我未買都會揀平版.(起碼自己唔識用買左返來都無甘肉痛)

最後揀緊既JM們可以上youtube睇下人地既介紹片再決定, 始終instyler我只用過一次而且好似唔多識用(因為我睇片人地整得比我好睇好多), 睇下揀下應該可以揀到你們岩用既!!

別墅

回覆:((更新))滾動頭髮造型器!

姐妹淘果款有淘寶版。。功能上一樣的。。價錢平好多。。上youtubx有得睇正版同淘寶版pk.

大宅

畀面勳章

duckmouth 發表於 14-8-30 01:19
回覆 艾菲BB 的帖子

http://www.groupbuyer.com.hk/zh/deal/queens_house_korea_beauty_12082014
interested

子爵府

回覆 艾菲BB 的帖子

我都feel 好煩, 試過數款都不大滿意, Amika ( 正品 ) keep 一天 但極難用 ( 是用弄卷 )

Babyliss ( 正品 )又出不到我想要的, Jacqueline 又完全夾不實, 現有興趣台灣 Fodia , 但又好像又是hold 不久, 上星期去左天然試salon d 電髮棒( 可轉 ) 好像出到我要的, 但個日試完走左去salon,又不知hold 方面如果, 好煩lor

子爵府

mcsiusiu 發表於 14-9-25 16:18
interested

不work 的 , 可能我頭髮簿長

大宅

剛從Groupon買了Jacqueline,但我做不到曲髮效果,有冇人可指教?

大宅

畀面勳章

引用:Quote:mcsiusiu 發表於 14-9-25 16:18 inte

原帖由 duckmouth 於 14-09-25 發表
不work 的 , 可能我頭髮簿長

唔work....咁我睇第二款

子爵府

prisc88 發表於 14-9-25 18:47
剛從Groupon買了Jacqueline,但我做不到曲髮效果,有冇人可指教?
me not work too la, and sell jor , haha

首頁

尾頁

跳至