自由報料

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

親子王國15週年勳章

唔該曬!

原文章由 maggie1003 於 07-10-22 16:57 發表

好呀,我今晚幫妳入去睇下啦:lol:
[

大宅

pandacat_bb,yan_man

我就覺得好好用啦,又平,又唔痴底,又快熱,我用完都介紹埋比99,99 d friend同埋d親戚.不過佢地都話好難買到,全部黎晒我樓下買.

原文章由 pandacat_bb 於 07-10-22 15:08 發表
想請問黑金鑊係咪好好用? 我見好多時都有mami post上黎搵

子爵府

原文章由 kk32 於 07-10-22 21:44 發表

我就覺得好好用啦,又平,又唔痴底,又快熱,我用完都介紹埋比99,99 d friend同埋d親戚.不過佢地都話好難買到,全部黎晒我樓下買.

ok ka

男爵府

kk32,

咁大約幾錢隻呀, 唔知重唔重身呢? 我都想買番隻 我住將軍澳(寶琳嗰邊)唔知會唔會有呢? :mrgreen:

原文章由 kk32 於 07-10-22 21:44 發表

男爵府

thx a lot

原文章由 lai8888 於 07-10-22 23:13 發表

ok ka

複式洋房

原文章由 amychoi 於 07-10-22 17:57 發表
唔該曬!

amychoi,

我睇左了,現在真係冇賣了. 妳有冇試過去apm裹面個間jusco超市睇下呀,幾個月前我都見到有的
頭腦相當靈活(轉數快),有大將風範,領悟力相當高,做任何事愛親力親為,屬機會主義者,懂得精打細算,但愛面子(敏感於別人怎樣看自己),有責任心,欠表達力及創意,要學習培養探求精神(因欠疑心)、耐性及愛心。

水晶宮

親子王國15週年勳章

唔該妳呀!

等我去睇下先.

原文章由 maggie1003 於 07-10-23 13:44 發表

amychoi,

我睇左了,現在真係冇賣了. 妳有冇試過去apm裹面個間jusco超市睇下呀,幾個月前我都見到有的
[

大宅

pandacat_bb,
我果隻係15"($40)好輕好正架,不過99個fd買左一隻大我小小(好似17"應該$4x)就重重地,寶琳我就真係唔知喎,唔知係咪黑金剛要係d舊屋村先搵到:mrgreen: 你搵唔到我幫你問樓下個老細有無size留隻比你囉.

原文章由 pandacat_bb 於 07-10-23 13:02 發表
kk32,

咁大約幾錢隻呀, 唔知重唔重身呢? 我都想買番隻 我住將軍澳(寶琳嗰邊)唔知會唔會有呢? :mrgreen:

[ 本文章最後由 kk32 於 07-10-23 14:20 編輯 ]

男爵府

唔知你樓下即係邊頭呢 等我一陣去屋邨街市睇下先, 係咪問佢黑金鑊就得 如果搵唔到再煩你, 唔該晒先

原文章由 kk32 於 07-10-23 14:19 發表
pandacat_bb,
我果隻係15"($40)好輕好正架,不過99個fd買左一隻大我小小(好似17"應該$4x)就重重地,寶琳我就真係唔知喎,唔知係咪黑金剛要係d舊屋村先搵到:mrgreen: 你搵唔到我幫你問樓下個老細有無size留隻比你囉.:che ...

大宅

Pandacat_bb,
我樓下係順利呀,詳細地址可睇返page 1,隻鑊黑色反光就係架啦,唔好買錯呀,如果搵唔到隨時話我知呀

原文章由 pandacat_bb 於 07-10-23 15:37 發表
唔知你樓下即係邊頭呢 等我一陣去屋邨街市睇下先, 係咪問佢黑金鑊就得 如果搵唔到再煩你, 唔該晒先

男爵府

好呀, 唔該晒, 頭先冇去到問, 如果真係搵唔先麻煩你啦

原文章由 kk32 於 07-10-23 20:45 發表
Pandacat_bb,
我樓下係順利呀,詳細地址可睇返page 1,隻鑊黑色反光就係架啦,唔好買錯呀,如果搵唔到隨時話我知呀

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 大廚勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

***珠碧麗***

早晨

請問有無媽咪最近買杜***珠碧麗***

會在邊杜買杜?

thanks

民房

珠碧丽清洁剂停产

珠碧丽清洁剂早在一年前庄臣公司停产,现在产品倍丽珠替代,倍丽珠实用于皮革类(沙发、白运动鞋、皮塑鞋类、包类、浅色皮茄克皮制服)、家具类(木、塑、铁、竹制)、五金装潢、地板、瓷砖、大理石、镜子、喷塑、玻璃、陶瓷、电器类(冰箱、电视机、录像机、录音机、电话机、传真机、洗衣机、缝纫机、电扇等)表面去污除尘、上光三合一的同步功效经本品擦洗后的物件,不仅表面的陈年污垢能被除尽,而且物件表面洁净如新。
倍丽珠清洁剂产品为白色中性乳液,PH=7, 无毒性,不腐蚀,不刺激,无三废,能长存,不变质。用途广、去污速度快(去污率98%)、效率高,每克产品能清洁2平方米。不用水洗,去污 、除尘、上光三合一同步完成。使用方便安全,无副作用。

详情了解可查询:0755-21924950(可免发试用装)

大宅

咁黑金鑊啱啱電磁爐用架...講到咁正..都想買隻 又唔貴

首頁

尾頁

跳至