自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

BK Milk勳章

回覆:Help!!見工衣著一問

簡潔為主,除飾物,自然妝容,可考慮扎起頭髮,祝成功!

三文  多謝  發表於 14-5-6 08:07

公爵府

除曬手上嘅橡根,手鏈,頸鏈,件外套唔好著呢件不規則design ,其餘無乜問題,記得表示得勤力,盡責,有禮貌,去到附近就收返起部電話,可能身邊路人甲就係你未來上司,唔好有機會俾壞印象人地

公爵府

引用:除曬手上嘅橡根,手鏈,頸鏈,件外套唔好著

原帖由 Dragonmama2012 於 14-05-06 發表
除曬手上嘅橡根,手鏈,頸鏈,件外套唔好著呢件不規則design ,其餘無乜問題,記得表示得勤力,盡責,有禮貌 ...
表現

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由+Jayelle+於+14-05-06+發表著

原帖由 三文 於 14-05-06 發表
如果咁樣o唔ok 因為我肥……我冇咩連身裙
用全黑色袋,不要掛公仔

三文  #14  發表於 14-5-6 07:58

男爵府

引用:除曬手上嘅橡根,手鏈,頸鏈,件外套唔好著

原帖由 Dragonmama2012 於 14-05-06 發表
除曬手上嘅橡根,手鏈,頸鏈,件外套唔好著呢件不規則design ,其餘無乜問題,記得表示得勤力,盡責,有禮貌 ...
多謝 我會俾心機
呢個係某次出街影低嘅。正式就唔會帶橡根 之前係因為方便扎頭髮
不過我淨係得呢件外套岩襯 除非我著返西裝褸啦 不過又驚太formal 會over左

20歲少女•繼續探索世界

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

三文 發表於 14-5-6 08:04
多謝 我會俾心機
呢個係某次出街影低嘅。正式就唔會帶橡根 之前係因為方便扎頭髮
不過我淨係得呢 ...
唔好著外套吧 你成套我只覺得外套唔岩著去見工

大宅

你諗吓呢份工啲同事著咩返工,你就著隆重10%,如要著制服就諗吓in
他果個著咩,著返差唔多就得!

首頁

尾頁

跳至