家庭理財

跳至

首頁
12345...98

尾頁

大宅

Hello甘多位,我又黎報到先!

#152我都@0.9入左,大家一齊報下仇先,贏番些少之前冧市輸個D!加油,加油!

大宅

原文章由 gracelyh 於 07-8-28 11:22 發表
各位!!

明天我去見工

好緊張呀!!!

仲好驚呀!!!

我都祝你聽日馬到功成,平常心,吾駛驚喎!

大宅

原文章由 gracelyh 於 07-8-28 11:22 發表
各位!!

明天我去見工

好緊張呀!!!

仲好驚呀!!!

好叻呀你
汁齊野wor.......仲有睇定地图......早d出門口wor
唔好意思0我慣左tim
比較同計較都一樣令自己唔開心

複式洋房

排左成半個鐘有多, 終於入到, @0.91.

原文章由 maggiew 於 07-8-28 11:47 發表

#152 我0.91入的...應該唔算勁高追...
此topic掌門人- 迪迪仔都話0.92樓下可追入.

[ 本文章最後由 2Rainbow 於 07-8-28 16:11 編輯 ]

別墅

迪迪仔~~ @ 152話會收購548, 禁@548 應該都可以入定先, 岩唔岩呀.

大宅

向邊樹知家??
原文章由 小女人 於 07-8-28 17:23 發表
迪迪仔~~ @ 152話會收購548, 禁@548 應該都可以入定先, 岩唔岩呀.

男爵府

原文章由 gracelyh 於 07-8-28 11:22 AM 發表
各位!!

明天我去見工

好緊張呀!!!

仲好驚呀!!!
預祝你成功!加油呀~

知足常樂     平凡是福 

大宅

原文章由 2Rainbow 於 07-8-28 15:14 發表
排左成半個鐘有多, 終於入到, @0.91.

你就好啦
我入唔到呀
明天唔知等唔等我呢
比較同計較都一樣令自己唔開心

男爵府

00152 深圳國際 公告及通告 - [中期業績]
二零零七年度中期業績公告

大宅

唔好意思, 開唔到黎睇, 可唔可以講下去講咩呀, thanks
原文章由 vizzi 於 07-8-29 00:08 發表
00152 深圳國際 公告及通告 - [中期業績]
二零零七年度中期業績公告

男爵府

原文章由 abc123__812 於 07-8-29 12:13 AM 發表
唔好意思, 開唔到黎睇, 可唔可以講下去講咩呀, thanks
http://main.ednews.hk/listedco/listconews/sehk/20070828/LTN20070828454_C.pdf
睇下開唔開到

大宅

首先多謝您先, 但我都開唔到, 唔知掂解 咁個report係好消息定壞消息呀?
原文章由 vizzi 於 07-8-29 00:28 發表
http://main.ednews.hk/listedco/listconews/sehk/20070828/LTN20070828454_C.pdf
睇下開唔開到

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 abc123__812 於 07-8-29 00:37 發表
首先多謝您先, 但我都開唔到, 唔知掂解 咁個report係好消息定壞消息呀?

開唔到係咪妳無裝adobe呀?

截至二零零七年六月三十日止六個月(「本期間」),本集團之營業額為港幣2.65億元(二零零六年:港幣1.87億元),較去年同期上升42%;股東應佔盈利為港幣10.33億元(二零零六年:港幣1.28億元),較去年同期上升7倍。每股基本盈利港幣8.00仙(二零零六年:港幣1.12仙),較去年同期上升6.1倍。
於本期間,本集團的物流及相關業務的營業額為港幣2.2億元(二零零六年:港幣1.81億元),上升22%,其除稅及財務成本前盈利為港幣1.53億元(二零零六年:港幣1.14億元),上升34%,主營業務業績增長理想,其中,物流園業務及收費公路業務於本期間分別錄得營業額約港幣5,100萬元(二零零六年:港幣3,200萬元)及港幣8,300萬元(二零零六年:港幣6,500萬元),分別上升59%及28%,該兩項業務的除稅及財務成本前盈利分別約為港幣1,800萬元(二零零六年:港幣985萬元)及港幣1.39億元 (二零零六年:港幣1.03億元),上升83%及35%。

大宅

原來係咁, 唔該晒 , 部腦係新買家, 裝機個人冇同我裝, 等我明天去 佢; 個report 都好好喎, 希望明天152 go go go
原文章由 迪迪仔 於 07-8-29 00:43 發表

開唔到係咪妳無裝adobe呀?

截至二零零七年六月三十日止六個月(「本期間」),本集團之營業額為港幣2.65億元(二零零六年:港幣1.87億元),較去年同期上升42%;股東應佔盈利為港幣10.33億元(二零零六年:港幣1.28億元),較去年同期上升7倍。每股基本盈利港幣8.0 ...

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 abc123__812 於 07-8-29 00:51 發表
原來係咁, 唔該晒 , 部腦係新買家, 裝機個人冇同我裝, 等我明天去 佢; 個report 都好好喎, 希望明天152 go go go

望就甘望.但152呢單野一早就知,唔多唔知都炒高左,希望有news跟尾就好

大宅

迪迪仔:

"小女人" 話152會收購548, 如果係真, 152有冇機勁升家?

男爵府

好媽媽勳章

下載最新版本的 Adobe Reader

http://www.adobe.com/tw/products/acrobat/readstep2.html

大宅

裝左啦, 好多謝您
原文章由 迪迪仔 於 07-8-29 00:56 發表
下載最新版本的 Adobe Reader

http://www.adobe.com/tw/products/acrobat/readstep2.html

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 abc123__812 於 07-8-29 00:55 發表
迪迪仔:

"小女人" 話152會收購548, 如果係真, 152有冇機勁升家?

152本身都有唔少548,我搵唔到佢有再提呢樣野既新聞呀,要問下小女人先知~

別墅

原文章由 迪迪仔 於 07-8-29 01:13 發表

152本身都有唔少548,我搵唔到佢有再提呢樣野既新聞呀,要問下小女人先知~

早晨~~

BBWONG~~我之前睇你個POST好似係有講過話收購GA事, 唔通我睇錯左, 係就"Sorry.":-(

首頁
12345...98

尾頁

跳至