跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 0612 BB 而家識坐未

Can sit upright and last for a long time la!!

伯爵府

晴晴都識坐喇, 重坐得好穩添

男爵府

me three, 有一日我奶奶話入到房, 見到阿b自己坐左係度, 不過之後都唔多見佢坐得耐.

judymama 寫道:
me too,坐得唔穏...成日驚佢跌要扶住

[quote]
TaTa83 寫道:
算叫識坐, 不過好似不倒翁咁跌吓跌吓
[/quote]
分享煮食的樂趣, 是減壓的一種好方法!

大宅

小叭識坐啦. 仲可以坐個幾兩個鐘自己玩都ok, 醫生都話唔怕, 佢自己夠力坐, 幾耐都得喎. 唔夠力自己就會訓低的.

小叭係06年12月5日出世時重3.23kgs,1個月4.55kgs,2個月6.40kgs,3個月7.72kgs,4個月8.20kgs,5個月8.80kgs, 6個月10.00kgs, 7個月9.55kgs, 8個月10.00kgs, 9個月10.16kgs, 10個月10.45kgs, 11個月10.91kgs
(4個月第一次反身, 5個月坐, 8個半月爬, 9個半月出牙(上面兩只),10個月出牙(上面兩只)12個月7只牙, 11.81 kgs

細叭係09年1月26日出世, 體重6磅半.
4個半月轉身, 5個月識坐, 7個半月出第一只牙(下面)

大宅

好媽媽勳章

我個b只可以坐到十幾秒咋
雋彥bb出世重3.125kg

複式洋房

阿女識坐一陣啦.....10零秒就側埋一邊囉....

首頁

尾頁

跳至