跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 多謝一歲生日party義工媽咪

衷心感激Wendy及各位義工媽媽,這是一个十分難忘的生日會,十分喜歡每份紀念品,今晚比99睇及分享這生日會,佢一睇就知條電話繩是一針針繡出黎,多謝Wendy為我們BB的付出謝謝你!
教養孩童,使他走當行之道,
就是到老他也不偏離. 箴言:廿二章六節

別墅

[size=medium]真係好多謝咁多位義工mami & Frankie哥哥
仲有咁多位參加嘅daddy, mami & BB

Party真係玩得好開心呀,
仲要咁多禮物, 真係滿載而歸
Thank you very much!

侯爵府

BK Milk勳章

當初我見到wendy post 上bk 攪生日party, 我諗到唔使諗就幫手攪攪震, 我其實有無咁多時間去幫佢, 我初初好驚幫唔到手, 因為剛剛公司有個大project 提早成5個月去search information, 真係好擔心攪唔好.

我地班義工mani原本無諗著有咁多公司sponsor咁多gift, 而且佢地初初都唔係好想, 一來我地攪得比較遲, 二來佢地無咁多budget, 但經過wendy, annette, yummy同我努力傾, 終於可以有咁多gift 送俾所有bb, 有d 公司雖說不能sponsor 我地呢個party, 但我地都幫下手攞一些資料給各位mani, 希望令各位daddy, mani 知多d information.

我真係好多謝wendy 繡電話繩俾晞晞, 我呢個mani 雖然成日織衫衫俾晞晞, 婆婆, 晞爸, 但當我知道wendy 佢不眠不休去繡呢d電話繩, 我就覺得我織既衫仔係小兒科

wendy, 我想向呢到講一聲[size=xx-large]多謝

別墅

睛靈勳章

我都好開心可以參與呢次生日party 的籌備, 亦藉此認識到各位義工媽咪。起初見到個post 有1歲生日party, 真係開心到唔識形容, 因為等左好耐終於有人搞 party喇。在此要向 wendy 說聲多謝。之後我便參與了義工的工作,雖然已捱了很多晚夜做個slide , 但見到播放出來時, 有好多daddy, mami 見到自己個bb都好開心咁笑, 辛苦都係值得o既。在此亦向各位義工媽咪說聲多謝,相信我們付出的努力是沒有白費的。

今次亦好開心得到 bebe dream 贊助我地好多豐富o既禮物。在此要向 bebe dream的 Sandy 說聲多謝, 亦多謝她昨天一同來參與party, 與我們一同分享喜悅。

祝各位6月bb 開開心心, 健健康康地成長!

侯爵府

BK Milk勳章

其實都仲要多謝呢幾位義工mani

akina, andrey 同elaine 幫手design games 同handle games;
christina, akina, andrey, elaine 幫手reception, 文書等
annette 好好心機整slide show,
veca同joe design ruler同photo
yammy, annette, wendy幫手sponsorship

同埋所有mani 向party 前一日嚟我屋企gift packing, pack 左成日, 仲一齊send 去會場, 佢地真係好辛苦

洋房

我好開心可以參與這個party做義工及認識幾位義工mami. 我覺得大家都好齊心, 希望攪好這個party. 今次除了我仔仔開心之外, 我都好難忘.

Wendy - 再一次多謝你整的電話繩, 真係好有心思.
Carman - 多謝你借出你屋企比我地pack禮物.

更多謝其他mami的負出. 總之在今次的party我體會到咩叫做無私的負出.

在此, 祝0606的位位bb都健康快樂地成長.

大宅

Party過去了,非常多謝大家的參予,見到個個滿載而歸(包括心靈及物質上),個多月來的辛苦都是值得的.只是有點兒遺憾未能與自己的bb影相留念.
好想在此多謝一眾義工媽咪,沒有佢地,根本不可能在咁短時間內將party攪得咁好:
1. heiheikwok: 我ge戰友,perfect ge司儀.給予我非常多意見,一同請假到處取sponsor.
2. joelleyue: 你地d相同度高尺全部都係佢不眠不休做出黎架.重要成日俾我施加壓力.
3. elainelam6868: 多謝你俾晒全部b參予個爬行比賽,重要host得好好.
4. YinLai: 多謝你咁辛苦揾d朋友sponsor玩具俾我地.又將d玩具整得好整齊.
5. BH: 多謝你俾度高尺ge idea我地,又花時間做左一大堆稿.效果真係意想不到ge靚.
6. slu0316: 我諗你剪左成60個磁石貼,隻手一定起晒枕.
7. Water111: 同我一樣全情投入,連陪自己個b d時間都冇.所有label,投票紙及reception設計都係佢負責.
8. annettelhy: 你揾到bb dream sponsor我地咁多禮物,加埋超過HK$7,000.我代表所有媽咪鞠躬致謝.另外個slideshow都做得好好.重有多謝免費運輸呀.
9. akinasin: 電話繩佢都有幫手織架.病左都咁義氣黎幫手,又攪到個爸爸換片大賽咁刺激,多謝晒.
10. Frankie and assistant: 唔單止好好人,免費幫我地影相.而且非常專業.又答應幫我地燒碟.原來世界真係有又樂於助人又專業ge人.
11. 阿良叔叔(錄影)及John叔叔(攝影): 友情幫助,一毫子都冇收,連食野都冇時間,重答應幫我燒60隻DVD,真係萬二分感激.

*d電話繩可以留俾阿b做行李牌或書包牌.

男爵府

好媽媽勳章

原來d電話繩係wendy一個人整, 真係好西利 , 一定用左好多時間, 老公見到囝囝個名係繩上面都好surprise, 多謝你

仲有多謝其他嘅義工媽咪所付出嘅時間同心機, d相同度高尺都好靚, 仲有你地安排得好好, 今次嘅食物都好yummy...

我地一家三口都有個美好嘅回憶...

大宅

[size=xx-large]Wendy 真係好多謝你同各位義工媽咪!!!

子爵府

牛年勳章 畀面勳章

我都想感謝所有有份搞呢個生日party嘅義工媽咪 , 有好多驚喜 , 辛苦哂呀!

大宅

多謝咁多位義工mami ,你地安排好好呀!有得食重有禮物收,真係好開心
thank you so much!!!!!!!!
:lalala:

大宅

多謝咁多位義工媽咪和 wendy,Frankie哥哥咁辛苦攪呢個party!!

祝各位0606BB生日快樂!健健康康!快高長大!

別墅

我都多謝咁多位義工 mami 付出嘅時間同心機, 辛苦哂

大宅

睇到Wendy既義工媽咪嗚謝list,都想象得到當日場面一定好熱鬧、好高興。可惜Erin病左去唔到,錯過晒呢個見到其他BB朋友既機會,又錯過場面盛大既爬行大賽,唉… :-( :-( :-( :-(

好期望可以快d可以睇隻DVD,可以分享下妳地既歡樂!

禁止發言

大宅

Sorry for thank you so late. Yes, it was very well organised and every details were very well taken care of. It went smoothly with added excitment!

Also, a lot of gifts!!

Thank you so much for all voluntary helper Mami.

Vero

大宅

sorry, 因我個新工人要來, 我搬左幾日野, 捱病左, 而家先上網.

我好開心可以參與這個party做個少少幫手, 雖然只係做左好少野. 最重要認識幾位義工mami ! 真係好多謝大搞手 wendy , 仲有 carmen 同各位, 妳地的心思及付出好令人感動, 我已將度高尺貼在牆, 將相片, 電話繩放入 我肥b的相中, 係一份好好的生日紀念呵 !

祝大家的bb開開心心, 健健康康成長! 1year old Happy Birthday !

首頁

尾頁

跳至