自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

c6去廚房飲水出黎, 突然間同我講發現左啲嘢, 我問係咪飛小強, 佢話唔係, 係仲慘... mickey mouse.跟住兩公婆即刻試圖捉佢, 又要怕佢走出廳, 搞左兩個鐘, 一直以為佢喺雪櫃底, 於是兩個又搬開個雪櫃搵, 點知隻mickey mouse 變身高柏飛, 隱左形唔見埋, 而家都唔知佢去左邊, 只知道仲喺間屋度, 救命呀, 今晚唔駛瞓喇.

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:c6去廚房飲水出黎,+突然間同我講發現左啲嘢

原帖由 gdmice 於 13-08-02 發表
c6去廚房飲水出黎, 突然間同我講發現左啲嘢, 我問係咪飛小強, 佢話唔係, 係仲慘... mickey mouse. ...
米奇的活動範圍唔止地面,可跳上傢俱電器背向上爬,好勁架!

男爵府

大宅

回覆:兩個鐘頭前發現左隻Mickey mouse...

好驚。你住村屋?

珍珠宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+gdmice+於+13-08-02+發表c6去

原帖由 amypekkle 於 13-08-02 發表
嘩,,,點夠佢玩呀

男爵府

回覆 HelloMickeyBB 的帖子

唔係呀, 我住廿幾樓ga!仲未搵倒, c6叫我瞓先, 但點瞓得著!

大宅

,廿幾樓都有,屋外大堂很污穢嗎?

momososo  我以前住廿幾樓都有,可能由水喉經窗入,恐怖!  發表於 13-8-2 06:31
co bb

侯爵府

咁高都會有老鼠係咪近垃圾房所以比米奇入侵

大宅

係囉廿幾樓喎,係邊度入屋?渠位,窗?

伯爵府

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 月餅勳章 育兒性格勳章

比我唔好話瞓,我連留喺屋企都唔敢

momososo  我都係,見到會頭暈腳軟!  發表於 13-8-2 06:29
風雨同路

子爵府

慘過有鬼,我講真㗎

子爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

好得人驚恐怖過小強一百倍

珍珠宮

大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我屋企樓下都好多老鼠,我都好驚架
愛 我 就 別 傷 害 我

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

男爵府

明白樓主感受,我懷疑係天氣關係,老鼠由水渠爬入屋。我住40幾樓,之前都捉咗隻超級大米奇。我屋企以前連小強都未見過架!

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:c6去廚房飲水出黎,+突然間同我講發現左啲嘢

原帖由 gdmice 於 13-08-02 發表
c6去廚房飲水出黎, 突然間同我講發現左啲嘢, 我問係咪飛小強, 佢話唔係, 係仲慘... mickey mouse. ...

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我為貓狂

伯爵府

引用:明白樓主感受,我懷疑係天氣關係,老鼠由水

原帖由 芝達 於 13-08-02 發表
明白樓主感受,我懷疑係天氣關係,老鼠由水渠爬入屋。我住40幾樓,之前都捉咗隻超級大米奇。我屋企以前連小 ...
40幾樓都入到好恐怖

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:明白樓主感受,我懷疑係天氣關係,老鼠由水

原帖由 芝達 於 13-08-02 發表
明白樓主感受,我懷疑係天氣關係,老鼠由水渠爬入屋。我住40幾樓,之前都捉咗隻超級大米奇。我屋企以前連小 ...
你地搞到我好驚,我住十樓咋 ....

首頁

尾頁

跳至