想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: Day 20 幾入黎一齊等 Bingo//Part 13

今次開呢個topic真係有d壓力添, 希望承你地貴言, 我真係咁旺, 一開就個個bingo啦

大宅

Re: Day 20 幾入黎一齊等 Bingo//Part 13

我唔執輸,報到先

BINGO BINGO

男爵府

到咗! 呢到旺勢勁勁勁!繼續落去!
Nonstop Shopping 網址 - https://www.nonstopshopping.co/

一向以顧客為先,以服務取勝,客人遇有任何問題, 都會盡力解答。

大宅

Dinner Gathering
日期: 3 Nov 06
時間: 7:30pm
地點: 又一泰 - 九龍塘又一城

1)* 有架啦 ---好斯文的大肚婆
2) bbq ---幾斯文, 幾乖, 肥肥地
3) Keroro ---串串貢
4)* kururu ---大肚婆, 短頭髮, 著黑衫, 黑褲,牛仔褸
5) 霖霖 --- 長直髮, 標準乖女look (kaka)
6)* suee ---惡惡地, 肥肥地, 短髮, 曲曲地 (bingo 左未見肚)
7)* nikitaki + 陳軒B ---貎似 17/8 歲的靚太
8) 米鴨 ---惡惡地, 肥肥地 (dodo 到好個黑眼圈好大 )
9)* wish---好乖好乖
10) miffymiffy---包包面
11) cascades ---都係5呎8既高妹
12) Kennis ---惡惡地, 肥肥地

* 能享特別禮遇

如果有人發現唔見左自己個名就加番入去啦

大宅

快啲 bingo 一對孖b

複式洋房

Morning Everybody

我黎啦 :-P

大宅

bbq, kennis, tissue, 你地話咩鴨話?

希望到時我估到你地係邊個啦

大宅

我都要快啲 bingo 一對孖b!

大宅

boboT,

你連場大戰左3日喎, Donald 今日狀態点呀? 今晚仲來唔來?

大宅

bbq, 我夠啦 勁眼瞓
bbqqcome 寫道:
boboT,

你連場大戰左3日喎, Donald 今日狀態点呀? 今晚仲來唔來?

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

bingo!!! bingo!!!

大宅

boboT,

你夠啫, Donald夠唔夠? 你話佢狀態大勇嘛!

[quote]
boboT 寫道:
bbq, 我夠啦 勁眼瞓 [quote]

大宅

bbq, 唔理得咁多, 我要大休先得, 超級攰~~~!
夜瞓咁多晚, 好燥熱.[quote]
boboT,
你夠啫, Donald夠唔夠? 你話佢狀態大勇嘛!

大宅

boboT,

做嘜你咁攰?! 你做左好多高難度動作咩?

[quote]
boboT 寫道:
bbq, 唔理得咁多, 我要大休先得, 超級攰~~~!
夜瞓咁多晚, 好燥熱.[quote]

大宅

bbq, 平時運動少嘛 又夜左瞓, 又要墊高 pat pat 都瞓得唔好 [quote]
boboT,
做嘜你咁攰?! 你做左好多高難度動作咩?

別墅

:-( 我最遲d先報到...咁即係我最遲先bingo

洋房

hi all

我新黎架, 希望好似有架啦咁講個個bingo啦

bingo bingo bingo bingo bingo

大宅

霖霖,

咪傻啦你...錫番啦! >3<

霖霖 寫道:
:-( 我最遲d先報到...咁即係我最遲先bingo

大宅

hi iloveandy,
相入面果個係你囡囡呀? 幾大呀? 好靚囡喎

大宅

iloveandy,

Hihi..

You have a daughter already?

首頁

尾頁

跳至