美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

做彩光的目的是希望淡斑,和面色均勻啲。so far c6 一見到我就發覺我塊面白咗,超開心
Everyday, in every aspect, I become better & better. I always love myself.

I am totally open and receptive to all good.

禁止訪問

引用:做彩光的目的是希望淡斑,和面色均勻啲。so

伯爵府

i want to know

大宅

回覆 Sk818 的帖子

我黎緊會做第二次,唔知係咪心理作用,我仲覺得毛孔細左同皮膚緊緻左

大宅

回覆:Sk818 的帖子

可否Pm $, 地此比我

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 LWPG 的帖子

我昨天做,今日先認真摸下自己塊面,覺得塊面如你所說是緊緻了,firm 咗。因為昨天怕觸摸到啲焦,所以夜晚都係求其搵水潑下塊面就算
Everyday, in every aspect, I become better & better. I always love myself.

I am totally open and receptive to all good.

大宅

回覆:我今日第一次做彩光,希望有效啦

我都想做彩光,可否pm我呀?

公爵府

回覆 BB0411 的帖子

BB,已Pm了你,但我不太肯定去斑的效果,但連我c6 & 印印都話我白咗,小了啲黃氣。美容院話要睇到真正的效果是兩個星期後。

我開這個 Po, 最主要是分享and 睇下有沒有 JM 亦有試彩光

如收不到Pm,再pm 我

大宅

回覆:Sk818 的帖子

收到啦!唔該曬!但係美容院有d怕,始終E生安全D

公爵府

我開頭都有顧慮,是朋友介紹我,同埋價錢合理,咁試一次睇下點。我走時佢叫我睇下兩個星期後最好效果時,才下定論有效與否。

但S0 far 面色均勻咗白咗我已經 0K啦

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

幾錢幾次

伯爵府

Sk818 發表於 13-4-17 18:53
回覆 BB0411 的帖子

BB,已Pm了你,但我不太肯定去斑的效果,但連我c6 & 印印都話我白咗,小了啲黃氣。美 ...
pls pm to me, thx

禁止訪問

引用:做彩光的目的是希望淡斑,和面色均勻啲。so

男爵府

How much and where to do ?

大宅

Sk818 發表於 13-4-17 18:39
回覆 LWPG 的帖子

我昨天做,今日先認真摸下自己塊面,覺得塊面如你所說是緊緻了,firm 咗。因為昨天怕觸 ...
點解會有焦?會痛嗎?有無話幾耐做一次?幾錢?我做完無結焦,係咪因為我做嫩膚唔係去斑,個美容師話可以4星期做一次,你呢?

公爵府

回覆 LWPG 的帖子

係唖,我是有小小焦,compared 之前見其餘啲P0 題及做 laser, 至於是否因為我做去斑才會有焦,我就唔太清楚,因為我到係第一次做
美容師話可以30日後 but within 60日 再考慮做多一次。

同埋佢講得好白,幫我做彩光是針對我的雀斑,重點沒放在我那些賀爾蒙斑上,如果唔係做完彩光的賀爾蒙斑會浮酒出來,到時又要做別的 treatment. 至會愈嚟愈多嘢做。咁凡正我的賀爾蒙斑有小有,但不是太深色,我諗住自己試用whoo 自己美白,如果真係唔得,咁我啲雀斑又做得0k 才攪。

fck1996  麻煩PM我。Thx  發表於 13-4-22 09:50

大宅

麻煩PM我。

別墅

幾多錢?mioggi sell我$5280/6次,我覺得好貴

大宅

可否pm資料俾我

大宅

please pm me, thanks

首頁

尾頁

跳至