跳至

首頁
12345...18

尾頁

大宅

老友記 (part 1)

[size=x-large]Dear all,

快d入黎再傾過la!

大宅

Re: 老友記 (part 1)

好野, 我未試過咁快可以做第2名架!
我家有個懶訓豬[img align=left]http://b4.lilypie.com/A01kp8/.png[/img]

大宅

twins,
好la,咁唯有比個以示獎勵la!
係呢,呢度咁隱匿,我地係咪可以好open咁講playgroup d野la..

大宅

twins,
see you la~~~

大宅

waiwaichu2003 寫道:
twins,
係呢,呢度咁隱匿,我地係咪可以好open咁講playgroup d野la..

原來你地一直講緊 playgroup 既野架? 有咩好野記得通知聲喎! 阿女都要 join 架!!!

大宅

twins,

今日收到d貼紙啦!!! 你幾時會 send 返個 a/c 俾我呀? 我要入返數俾你呀!!! 係咪 $20.00? 真係好耐都唔該曬呀!!!

大宅

各位,

我地來到呢個冇咩人知既地方, 以後你地就唔好 send 咁多 pm 啦! 如果唔係真係入到來都唔知你地講緊d咩架!!!

大宅

[size=x-large]D.E.A.R. A.L.L.

[size=x-large]* GOOD MORNING *

大宅

lioxi,
今朝唔該晒你報料!

大宅

twins,
please check pm!

大宅

fionkwok 寫道:
[quote]
twins,

原來你地一直講緊 playgroup 既野架? 有咩好野記得通知聲喎! 阿女都要 join 架!!! [/quote]

有好野實預埋你啦~而家仲睇緊資料.

係哩, 個Label o岩唔o岩你心水呀? 我唔知揀邊款好,
最後就揀埋同我囡囡一樣囉.

收PM喎.
我家有個懶訓豬[img align=left]http://b4.lilypie.com/A01kp8/.png[/img]

大宅

[size=x-large]午安la!!

大宅

lioxi,
今朝唔該晒你報料!

waiwaichu2003,

唔好客氣la,咁我地咪有藉口再聚聚law!!
囝囝果邊有冇適應班ga??幾時開學呀??

twins,

囡囡尋日點解嘔呀??係咳到嘔...定係腸胃唔舒服呀??
咁有冇再睇e生呀??
佢星期四去ocean park呀?希望佢快d好返la!!
根據上次既經驗,最好帶件泳衣比囡囡la,因為玩水一定濕透ga!!

大宅

lioxi,
係呢...尋日終於都收到星期五張日誌la,thanks!
阿仔下星期一開始返適應班la,跟住都開始開學架la.....
呢幾日好多野搞,新校開完家長會,派左好多forms要填,lunch time又要去同阿仔買定d入學用品,又未洗新校服,又未釘label.....好煩呀!

twins,
你囡囡又唔舒服呀? 咁今日仲有冇嘔呀?

zimba,
你去左邊呀?

大宅

入學有咩要買呀?鞋呀?!
lunch time去買野,你咪冇時間食lunch law...?

zimba同佢大囝去何文田個遊戲室玩呀,聽佢講好好玩ga,
我都想去睇下...

大宅

lioxi,
OIC.....鞋...上星期六買左la....頭先係去買番d毛巾仔(每日要帶3條for唔同用途喎),跟住又要買毛巾盒(唔要圓形,要四平八穩個d ),仲有,我都係今日先托人幫我買label咋...睇黎今個星期日都唔使指意出街wet.......
唉...總之就好煩la.....

大宅

lioxi,
講樣野比你知呀,尋日我honey問我:"你今日冇上bk講野咩?" 我話:"有呀!" 佢話:"唔見你講野既?" 我話:"我地轉左去第2度講之嘛....哈哈......" so我覺得我而家講野可以自由d la....唔使就住就住咁.....

大宅

嘩...咁高要求ga....
你仲未買齊呀,why星期日唔使指意出街wet?
你咪要請假陪佢適應law?

大宅

LIOXI,

囡囡放左學話肚痛呀, 到左洗白白時佢突然間嘔喎.
不過唔知有冇嘔埋一個鐘前食個消炎藥.
我估應該唔洗睇E生既.

WAIWAICHU2003,

原來你要整LABEL, 早知我幫你啦. 上星期至幫FIONKWOK
整貼紙.

大宅

lioxi,
講樣野比你知呀,尋日我honey問我:"你今日冇上bk講野咩?" 我話:"有呀!" 佢話:"唔見你講野既?" 我話:"我地轉左去第2度講之嘛....哈哈......" so我覺得我而家講野可以自由d la....唔使就住就住咁.....

咁你仲會唔會話比你HONEY知你係邊樹吹水呀?

首頁
12345...18

尾頁

跳至