跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章

07/08幼稚園入學天書/全港幼稚園指南

99.99%新,上個月買.荷花出版.原價$110.

出售或交換雪印#2,任何牌子尿片大碼等.

有興趣,請pm我.

複式洋房

Re: 07/08幼稚園入學天書/全港幼稚園指南

如果有任何媽咪要幼稚園資料, 可以話比我知, 我可以scan個幾頁email比你地...

隨便話我知啦! [email protected]
雷大B係2005年9月18日-瑪麗出世
雷細B係2008年5月28日-瑪麗出世

複式洋房

我想要幼稚園資料, 可以email 比我嗎
email: [email protected]
thanks.
catstanley 寫道:
如果有任何媽咪要幼稚園資料, 可以話比我知, 我可以scan個幾頁email比你地...

複式洋房

你要我影晒成本書呀? 你不如話比我知你要邊區啦!

雷大B係2005年9月18日-瑪麗出世
雷細B係2008年5月28日-瑪麗出世

複式洋房

我想要元朗及天水圍區幼稚園資料, 可以email 比我嗎

thanks.
]

複式洋房

我想要長沙灣及荔枝角區幼稚園資料,可以email比我嗎

email : [email protected]

thanks

大宅

catstanley,

Please check PM.

大宅

我想要將軍澳區,謝謝!!

[email protected]
[img align=right]http://www.hk-laufamily.com/_783.gif[/img]

子爵府

catstanley,
睇黎你都係要scan 成本,之後分不同區,
send 俾唔同區既媽咪。

別墅

Would you mind E- mail to me at [email protected]. Thx!

複式洋房

可唔可以send埋比我呀? 我想要籃田區. 唔該晒!!

子爵府

可唔可以send 埋俾我呀..我要九龍區同觀塘區

世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

複式洋房

catstanley,

可唔可以send埋比我呀? Thanks a lot !

email : [email protected]

大宅

可以e-mail比我嗎????我想要元朗區,旺角,大角咀
my e-mail address is "[email protected]"
thanks.

大宅

大家都可以去:

http://embhsc2.hkedcity.net/kindergarten/index.html

資料不算多,但都可以睇睇.

我地由上次九月開始為個仔間幼稚園煩到今年八月頭,想到明年又要煩過,都想死!

複式洋房

catstanley,

Can you email me about Shatin & Ma On Shan District at [email protected]? Thanks a lot. You're really so nice.

民房

我想要九龍塘區幼稚園資料,可以email比我嗎?THX!

Michaelia 似上帝的人

大宅

catstanley,

Can you email me the Shatin/Ma On Shan & Kowloon Tong District to [email protected]? Thanks a lot.

大宅

catstanley,

Can you email me the TKO and North Point District to [email protected] ar? Thanks a lot.

別墅

Would you mind PM me ? Thx!

首頁

尾頁

跳至