自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我想買16G IPAD,夠唔夠用架?我用來看戲,下載D遊戲卑女女玩,上下網,影相

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

回覆:我想買16G IPAD,夠唔夠用架?

我自己就夠用。

My Two Princess

子爵府

醒目開學勳章

唔夠用,我都考慮買多部64G.

水晶宮

畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

我16G 夠用

禁止訪問

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

引用:我諗32g會好d..相同戲都佔好大容量 +

原帖由 BbLCVK 於 12-07-23 發表
我諗32g會好d..相同戲都佔好大容量
可以下載戲入ipad嗎?16G都有成千張相喎⋯

伯爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章

I bought 2 16GB for my kids playing game......... actually not that enough compared to my 32GB, easily get full, but consider the price is $3088 (I mean iPAD2), ok lor!

But if $ is not a issue, 32GB or 64GB is better.

子爵府

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我同你既用途一樣,不過我唔會 download 好多遊戲,大約有廿幾個....唔成日玩果D,我會deleted 的,我覺得夠用!!
     [em:14: ]

禁止訪問

大宅

因為就來辭工做全職師奶,想平平D買一部玩下~

複式洋房

回覆:xue2396 的帖子

唔夠用,啲遊戲會越嚟越多。

大宅

我都想問尼個問題~~可以下載戲入ipad嗎?

lymchau  Yes, I always do it but it will use up your capacity!  發表於 12-7-23 12:21

琥珀宮

引用:我都想問尼個問題~~可以下載戲入ipad嗎?

原帖由 xue2396 於 12-07-23 發表
我都想問尼個問題~~可以下載戲入ipad嗎?
不可以。只可上線睇。D遊戲玩嫌左,我會Del,然後加新遊戲

lymchau  can download via apps wor! I do it everyday as my iPAD is using wifi only.  I download it for outing  發表於 12-7-23 12:22

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

我部ipad 2 係32GB, 好夠用,所以部new ipad買16gb only

琥珀宮

引用:我同你既用途一樣,不過我唔會+download+好

原帖由 vvwinky 於 12-07-23 發表
我同你既用途一樣,不過我唔會 download 好多遊戲,大約有廿幾個....唔成日玩果D,我會deleted 的,我覺得 ...
me too

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+BbLCVK+於+12-07-23+發表我諗

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唔夠

我為貓狂

寶石宮

大廚勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 畀面勳章

prefer 32g

大宅

你D上臺,用緊邊個臺呀?我想搵個平D個臺~有唔好介紹呀?謝!!

琥珀宮

引用:Quote:原帖由+pigpig+於+12-07-23+發表可以

原帖由 BbLCVK 於 12-07-23 發表
可以擺戲係ipad睇,唔洗上網睇都得架,所以我有時搭mtr 睇,戲個度都佔幾多..同埋我差唔所有game去哂ipad,貪佢 ...
點擺戲?我5明

首頁

尾頁

跳至