論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

我印姐姐8 月到約,依家無咩印姐姐,想問下泰姐姐一般好唔好呢?好似唔係好多人請泰佣嘅。

大宅

引用:我印姐姐8 月到約,依家無咩印姐姐,想問下

原帖由 HowardJeannie 於 12-05-04 發表
我印姐姐8 月到約,依家無咩印姐姐,想問下泰姐姐一般好唔好呢?好似唔係好多人請泰佣嘅。 ...
我有問過,但其實冇人的

No.1 mama

別墅

回覆:caroltang_tpy 的帖子

我家舊既泰姐姐做左唔夠三個月辭工,但肯幫到我新姐姐黎。新既泰姐姐黎左5日,做野未上手又唔係好識講,但好勤力做野同自動自覺溫習廣東話;兩個既主動性都強!

333s  那間AGENT 有泰姐?  發表於 12-5-9 23:15

大宅

Milne,你可唔可以pm 你agent 資料比我呀?我想問下你之前有無用過泰姐姐?

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:我家舊既泰姐姐做左唔夠三個月辭工,但肯幫

原帖由 milne 於 12-05-08 發表
我家舊既泰姐姐做左唔夠三個月辭工,但肯幫到我新姐姐黎。新既泰姐姐黎左5日,做野未上手又唔係好識講,但 ...
How much agent fee?

男爵府

泰姐本身係果邊有無TRAIN過至嚟? 同埋如果泰傭, 申請手續係咪同印/ 菲一樣?

複式洋房

引用:泰姐本身係果邊有無TRAIN過至嚟? 同埋如果

原帖由 MavisNg 於 12-05-09 發表
泰姐本身係果邊有無TRAIN過至嚟? 同埋如果泰傭, 申請手續係咪同印/ 菲一樣?
我都想請泰姐姐。边度agent有?

別墅

回覆:有無用泰姐姐?可以分享下。

我都搵緊姐姐, 可否pm 我agent 資料

水晶宮

以前妹妹揾過泰姐姐,我地諗住佢地煮D野啱口味D,佢黎到就帶佢食番D泰
菜,但唔知係唔係佢地既群組唔多,佢好思鄉,最後係三個月後既-次放例
假走咗唔番,但係喺機埸打嚟say sorry喎,佢話要番泰國啦。

MavisNg  3個月就識走佬?  之後有無手尾跟?  發表於 12-5-10 18:19

大宅

可否pm agent資料?

水晶宮

HLDMaMa 發表於 12-5-9 15:40
以前妹妹揾過泰姐姐,我地諗住佢地煮D野啱口味D,佢黎到就帶佢食番D泰
菜,但唔知係唔係佢地既群組唔多,佢好 ...
冇手尾跟,佢思鄉病啫。佢本來話幫我妹湊BB,湊到肥肥白白㗎。但可能真係唔慣囉。

MavisNg  佢比咁多錢過嚟, 因為思鄉唔慣而走?  怪D囉  發表於 12-5-14 08:34

伯爵府

可否告知泰姐姐agent? thanks

大宅

I want to have the agent info please.
pls. email to [email protected]

Great thanks!

別墅

引用:泰姐本身係果邊有無TRAIN過至嚟?++同埋如果

原帖由 MavisNg 於 12-05-09 發表
話train左3個禮拜先過黎,但黎到都係乜電器都唔識用,連開煤氣爐都要教。但學廣東話同英文超快,頭3日好似唖咁,一個禮拜後識講好多野,起碼識同我講bb發生咩事。
不過冇乜貨揀,每次1-2個,幾日就比人mark晒要等下一轉,工人姐姐話比我聽呢轉佢地有6個姐姐一齊黎,through香港唔同既agent, 佢比左40000匹介紹費,係上機前要在泰國找清條數,所以好驚我嫌溝通唔到會炒佢,就自己日日揸住筆記狂溫中文。

大宅

回覆:milne 的帖子

可唔可以PM agent D資料比我呀?唔該哂。

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:有無用泰姐姐?可以分享下。

I want know too, pls me ~~

大宅

回覆:milne 的帖子

Pls pm. Thx

禁止訪問

畀面勳章

別墅

Me too, pls pm the agent's contact info. Many thanks!!

子爵府

can you PM the agent ??? its short of Indo maid in the market... And Phil maid are too many complaints

首頁

尾頁

跳至