跳至

首頁

尾頁

子爵府

03年7月羊咩俱樂部之祝大家新年快樂!

7BB
[size=medium]網名 BB名 NICKNAME 出生日期
winnie@李庭軒@29-06-2003
S991027@朱寶儀@叻叻@01-07-2003
JellyBeanyD@Liam@大王@01-07-2003
葉曉錡@03-07-2003
HEIC@陳銘浠@浠浠@04-07-2003
Clever_BB@Bernice Lam@05-07-2003
twice@容尚賢@06-07-2003
splei@陸靖雅@靖雅@07-07-2003
晞琳@IAN@09-07-2003
darble@成成@10-07-2003
jessieho@catis@10-07-2003
alice@黃建滔@jacob@10-07-2003
racar@徐樂端@car car@15-07-2003
samsamsma@Sam Ho@17-07-2003
cheukhin @佘卓軒@卓軒@18-07-2003
sherry's mum@曹栩樂@sherry@19-07-2003
kitsum@曳曳豬@20-07-2003
mendy@梁可潁@穎穎@22-07-2003
chunmame@佘嘉晉@25-07-2003
diamond@Sean Leung@小石@29-07-2003
Cynthiasia@陳鍶淇@鍶淇@31-07-2003
msnicoleng@Oscar

大宅

Re: 03年7月羊咩俱樂部之倒數迎接2006(仲有12日咋!!)

第一個報到wakaka

子爵府

Re: 03年7月羊咩俱樂部之倒數迎接2006(仲有12日咋!!)

heic 寫道:
第一個報到wakaka

我變左阿二添!!

大宅

7BB
[size=medium]網名 BB名 NICKNAME 出生日期
S001027 朱寶儀 叻叻 01-07-2003
HEIC 陳洺浠 浠浠 04-07-2003
racar 徐樂端 car car 15-07-2003
cheukhin 佘卓軒 卓軒
splei 陸靖雅 靖雅 07-07-2003

update中

大宅

splei 寫道:

7BB
S001027 朱寶儀 叻叻 01-07-2003
HEIC 陳洺浠 浠浠 04-07-2003
splei 陸靖雅 靖雅 07-07-2003
racar 徐樂端 car car 15-07-2003
cheukhin 佘卓軒 卓軒
Cynthiasia 陳鍶淇 鍶淇 31-07-2003

update中

男爵府

畀面勳章

[img align=right]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD1/27530/27031.9909174.48990.jpg[/img]

開始準備材料 請confirm是否出席 :
1 朱寶儀 confirm
2 陳銘浠
3 佘卓軒
4 李庭軒 confirm
5 徐子軒 confirm
6 曹栩樂
7 徐樂端
8 梁可穎
9 陸靖雅

子爵府

Cynthiasia 寫道:
.............昨日真係唔好意思,我玩遊戲果陣太投入,無留意到安全,令到鍶淇同小石撞親, 希望小石唔好怪ee咁唔小心

唔好咁講,小朋友玩就一定會有碰撞 我見到鍶淇個頭仔紅左,我小石個鐵頭反而無事,覺得唔好意思就真 大家都唔好介意
該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

子爵府

sherry'smum 寫道:
Diamond,
鍶淇媽都好靚ga
Phoebe同我都好回味d千層糕 :mrgreen: 實在太好味LA..la..la......

鍶淇媽都係正

千層糕其實失左少少手 難得你唔嫌棄,下次有機會再整過d靚d既你地食
該用戶已被刪除

大宅

hi 各位好.
我入黎打過招呼先 .
我又偷睇了你地的christmas party相了. 你地一定玩得好高興了.

講聲 'MERRY CHRSTMAS AND HAPPY NEW YEAR' TO ALL.
該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

大宅

Diamond 寫道:
[quote]
Diamond,
鍶淇媽都好靚ga
Phoebe同我都好回味d千層糕 :mrgreen: 實在太好味LA..la..la......

鍶淇媽都係正

千層糕其實失左少少手 難得你唔嫌棄,下次有機會再整過d靚d既你地食 [/quote]

Diamond/Sherry,
嘩,你地唔好咁講呀, 我受唔起呀, 你地兩個都靚女架, 總之呢度個個都係靚媽媽
原來d千層糕係diamond整架, 好好味呀!(真心) 我仲同老公講d千層糕好好食, 我見仲有一塊,不知幾想攞來食, 但又唔好意思咁貪心食咁多....到依家仲回味無窮, 唔知仲有無機會食呢 又或者有機會教我地整呀

男爵府

畀面勳章

:-( :-( :-( :-( 我唔際 我冇試過
:( LU 地呀!!!!
DIAMOND 識做黎 快D DHL D 黎

[quote]
Diamond 寫道:
[quote]
Diamond,
鍶淇媽都好靚ga

鍶淇媽都係正

千層糕其實失左少少手 難得你唔嫌棄,下次有機會再整過d靚d既你地食 [/quote]

嘩,你地唔好咁講呀, 我受唔起呀, 你地兩個都靚女架, 總之呢度個個都係靚媽媽
原來d千層糕係diamond整架, 好好味呀!(真心) 我仲同老公講d千層糕好好食, 我見仲有一塊,不知幾想攞來食, 但又唔好意思咁貪心食咁多....到依家仲回味無窮, 唔知仲有無機會食呢 又或者有機會教我地整呀[/quote]

子爵府

[quote]
原來d千層糕係diamond整架, 好好味呀!(真心) 我仲同老公講d千層糕好好食, 我見仲有一塊,不知幾想

子爵府

hi
kitsum
做咩成日唔留言jack!
大仔考試未呀??
曳豬決定左讀邊間學校未??

星期日個party好鬼開心!
小朋友個個都大個左好多咯~
鍶淇個樣真係同上次有d唔同~靚左好多!kaka!
個阿媽都係!wakakaka!

原來大石有整野食黎咩~點解我唔知架!! :-( :-(
我無食到哦!!!唔制呀!! :-( :-( :-(

最衰o個日阿car訓左覺~無得玩遊戲同囉禮物呀!! :-(
不過佢醒左帶左佢去遊樂室~玩到傻左!
然後再去青衣城冒險樂園玩波波池同火車~

希望又快d攪party啦!

子爵府

s991027 寫道:
:-( :-( :-( :-( 我唔際 我冇試過
:( LU 地呀!!!!
DIAMOND 識做黎 快D DHL D 黎

咁你一定係見d糕樣衰,唔敢試啦

茶實d糕同佢主人一樣,雖然無乜外在尾,勝在仲有少少內在美

多謝各位賞識 下次有機會一定再整多鑊比大家o歎

子爵府

racar 寫道:
..........原來大石有整野食黎咩~點解我唔知架!! :-( :-(
我無食到哦!!!......

你又睇我d糕唔上眼 :-( :-( 下次有機會 :mrgreen:

首頁

尾頁

跳至