2012年媽媽會

跳至

首頁
12345...10

尾頁

男爵府

畀面勳章

依間有好多blog都提過,係賣minimoto野:
http://ibei.taobao.com
1. 食物鉸剪 @ rmb12
2. 雜嘜水溫計 @ rmb8
3. 夏天長袖和尚袍 @ rmb22
4. 紗巾8條 (22x22cm) @ rmb18
5. 隔尿墊 (80x60cm) @ rmb36
6. BB車涼蓆 @ rmb28

依間主要係search keyword後睇評價比同業高,所以試下:
1. 隔尿墊 (35x55cm) @ rmb15
2. 大紗巾浴巾 (100x120cm) @ rmb28
3. 口水肩 @ rmb8.5
4. 紗巾 @ rmb1.5
5. 啪鈕夾衣 @ rmb29
6. 和尚袍 (蝴蝶衣) @ rmb9

UPDATED
#63有面包仔淘寶分享BB衫仔
#130 有mingsissi分享小米米物品
感恩

大宅

BK Milk勳章

淘寶戰利品 (BB用品&孕婦側睡枕)

可唔可以給第二問既資料我?我對大紗浴巾有興趣,thanks

男爵府

引用:我一直都好爭扎好冇響淘寶買BB野,唸過就算

原帖由 chu.c9 於 12-02-08 發表
我一直都好爭扎好冇響淘寶買BB野,唸過就算係買都唔會買貼身野,不過有次去花園街見佢賣D BB衫或者口水肩都 ...
你好有心機呀~~~ 一讚~~

男爵府

畀面勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章

淘點集運咁貴既

cooldenisehk  送去住宅係貴D架!送去公司或者上淘點拎就係最平架啦!  發表於 12-3-13 11:40

大宅

口水肩好cute呀, 我都去淘下先

別墅

回覆 回覆:chu.c9的帖子

請問你係用大6銀行咭付款定用支付寶付款,定係VISA?因為本人唔係太識操作,同埋大概幾耐就寄到貨過來香港俾你?

大宅

淘寶戰利品 (BB用品&孕婦側睡枕)

側睡枕我喺香港吉吉島買都係三佰幾咋

男爵府

畀面勳章

引用:可唔可以給第二問既資料我?我對大紗浴巾有

原帖由 man1214 於 12-02-08 發表
可唔可以給第二問既資料我?我對大紗浴巾有興趣,thanks
返到公司畀條link你,不過提提你佢比紗巾係厚啲架,本身教用紗巾被包裹BB嘅人話用薄紗巾會好啲,睇下你要黎咩用途~

感恩

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+chu.c9+於+12-02-08+發表我一

原帖由 ZW1117 於 12-02-08 發表
你好有心機呀~~~ 一讚~~
因為如果我未試過響淘寶買BB野,畀我會想係網上邊搵到依啲資料架,希望畀大家參考

感恩

男爵府

畀面勳章

引用:淘點集運咁貴既

原帖由 sellsellc 於 12-02-08 發表
淘點集運咁貴既
我都覺得好貴呀,就算係送去公司或自提站都只係平rmb18,不過我唔識用其他集運呀

感恩

男爵府

畀面勳章

引用:口水肩好cute呀,+我都去淘下先+

原帖由 Muggle 於 12-02-08 發表
口水肩好cute呀, 我都去淘下先
我都覺得真係幾cute幾靚,自稱Carter's口水肩有好多間架,要花啲時間睇下評語先喎

感恩

男爵府

引用:Quote:原帖由 man1214 於 12-02-08 發表可

原帖由 chu.c9 於 12-02-09 發表
返到公司畀條link你,不過提提你佢比紗巾係厚啲架,本身教用紗巾被包裹BB嘅人話用薄紗巾會好啲,睇下你要黎 ...
我都想要 2nd 間的 link, 可以俾埋我嗎?

另外有無聽過 "西松屋"? 有 blog 介召過一間賣呢隻牌子的, 不過我都未試過~~~ ^^

男爵府

畀面勳章

引用:請問你係用大6銀行咭付款定用支付寶付款,

原帖由 mingsissi 於 12-02-08 發表
請問你係用大6銀行咭付款定用支付寶付款,定係VISA?因為本人唔係太識操作,同埋 ...
我用支付寶畀錢架,第一次唔識用淘點充值,好貴呀hkd500兌得rmb396!我本身有人仔,我同事就教我內地開個戶口+網上銀行+電子借記卡(年費rmb十幾)+保安編碼器(好似一次性收rmb30),咁就可以經內地網銀充值支付寶。至於淘點送貨,我試過送去公司eg當晚畀錢隔日朝早收貨,今次送去屋企係當晚7點幾畀錢,第二朝收到貨@@好彩屋企有人咋...

感恩

男爵府

畀面勳章

引用:側睡枕我喺香港吉吉島買都係三佰幾咋 +

原帖由 六月飛霜 於 12-02-08 發表
側睡枕我喺香港吉吉島買都係三佰幾咋
係呀我睇過有隻樂活枕3xx咋,不過係似攬枕,我覺得攬住瞓到扎醒都會變平瞓,見依款可以包住個人起碼托住背住會keep到側睡囉,不過真係好大件呀 mouth:

感恩

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+chu.c9+於+12-02-09+發表返到

原帖由 ZW1117 於 12-02-09 發表
我都想要 2nd 間的 link, 可以俾埋我嗎?

另外有無聽過 "西松屋"? 有 blog 介召過一間賣呢隻牌子的, 不過 ...
我買rmb1.5一條果款紗巾就係自稱西松屋呀!雖然之前睇blog講話淘寶賣家講啲紗巾用熱水浸完就會軟,紗巾啲公仔係幾靚但始終有啲味道囉!衫我就冇買到唔知自稱西松屋個quality係點

感恩

大宅

回覆 chu.c9 的帖子

我有興趣第一、第二幅相果D bb野呀..可唔可以pm d info比我呀? thx~

男爵府

引用:Quote:原帖由 ZW1117 於 12-02-09 發表我都

原帖由 chu.c9 於 12-02-09 發表
我買rmb1.5一條果款紗巾就係自稱西松屋呀!雖然之前睇blog講話淘寶賣家講啲紗巾用熱水浸完就會軟,紗巾啲公 ...
聽你咁講, 咁紗巾都係買番小米米好d~~

你覺得大塊的紗巾有無用呀? 我見 Ikea 的都唔貴~~

別墅

回覆 回覆:chu.c9的帖子

咁我應該識用喇,好彩我之前就已經申請左大6銀行咭同保安編碼等等.Thank you

男爵府

畀面勳章

man1214 & ZW1117 & twbb, 第2間舖係依間: http://keaidi.taobao.com

其實本身唔係推介佢, 雖然睇個評級好似好好, 但竟然dirty衫都照發貨畀人, 即刻印象大打折扣
感恩

男爵府

呢個 blog 介召個間賣西松屋的衫, 又好似幾好咁 borrrr~

唔知同 chu.c9 你買嗰間係咪一樣呢???

http://blog.yahoo.com/_DMPL7ENUMLSEVKHMQ5OK7RSLBA/articles/561477

首頁
12345...10

尾頁

跳至