自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

BOXY擦膠

我屋企附近間文具店賣$78盒=30舊,不過就要買3盒以上,大家有興趣既可以湊夠一齊買........會平好多

洋房

Re: BOXY擦膠

邊度交收

大宅

mtr

洋房

I want 1 box.

男爵府

好媽媽勳章

好似有媽咪在集體訂購處訂購?

子爵府

唔緊要 , 你地就得啱個地區 , 同小跳豆買重好 , 我地都係問倒75盒 , 如果佢可做到78蚊 , 又近大家既 , 我絕對唔介意 , 因為佢都係想幫大家訂d平野咋 !
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

大宅

家熹媽咪 寫道:
唔緊要 , 你地就得啱個地區 , 同小跳豆買重好 , 我地都係問倒75盒 , 如果佢可做到78蚊 , 又近大家既 , 我絕對唔介意 , 因為佢都係想幫大家訂d平野咋 !

係呀~~~我就多數會係九龍交收囉,如果大家想訂既我都可以幫下大家......

伯爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

我都想要一盒, 將軍澳有人做代表嗎?
該用戶已被刪除

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

前幾日去開屯門新墟雅都商場樓上間文具店,
買左$10三舊BOXY擦膠,當時個事頭婆"嬲"我買一盒,
佢話$69,我又唔諗住買咁多,所以冇理佢。
咁佢米賣得好平?!

民房

babyhowie,

嘩! 都好底喎! 等我聽都去入返兩盒tim! :mrgreen:

伯爵府

好媽媽勳章

請問一盒係咪有成30 舊呀?
小小地要幾舊得 ma ?
我家有一隻似狗的貓b ,一隻寄居狗b ~
日日貓狗大戰^^

子爵府

babyhowie 寫道:
咁佢米賣得好平?!

唔係化~~~~ $69 , 你肯定嘛 ? 如果係 ,我就搵佢傾喇 ! 家陣我同三ling 個 sale 直接攞 , 佢都係比得 $75我咋 ! 如果係咁 , 我駛乜同佢拎呀 !
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

洋房

咁佢米賣得好平?!

家熹媽咪 寫道:
唔係化~~~~ $69 , 你肯定嘛 ? 如果係 ,我就搵佢傾喇 ! 家陣我同三ling 個 sale 直接攞 , 佢都係比得 $75我咋 ! 如果係咁 , 我駛乜同佢拎呀 !

家熹媽咪 : 這樣就要麻煩你幫我們爭取下啦, 另外我們是否暫時照過 $75 比你呀 ?

男爵府

I asked my friend to go to this stationary shop this morning and 事頭婆 advised that the price is $89!

咁佢米賣得好平?!

男爵府

我上星期又係去雅都商場樓上其中一間文具店買(5g係咪你講個間), 佢收我.............$84 / 1盒. :evil: :evil:

咁佢米賣得好平?!

子爵府

Jelly-Fish 寫道:
咁佢米賣得好平?!

家熹媽咪 寫道:

家熹媽咪 : 這樣就要麻煩你幫我們爭取下啦, 另外我們是否暫時照過 $75 比你呀 ?

唔好入比我住喇你地 ! 坦白講 , 當初諗住佢平我先幫大家手 , 點知一間還比一間平 , 而家都唔知到底係真係咁平 , 定係咩 , 件事唔攪清楚 , 大家都唔好入數比我住 ! 真係唔好意思 !

子爵府

咁講真 , 如果屯門果間真係收大家$80倒一盒 , 我都拎願大家落去同佢買 , 我而家咁幫大家訂 , 走足十九區 , 車錢都可以幫自己訂幾盒啦 ! 唉 ~

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

咁唔知係我聽錯定冇為意,
但係印象中佢"lau"我話做緊特價,
六十幾蚊盒,我心諗,費事買咁多放係屋企,
所以冇理佢!

大宅

係我屋企附近既文具舖係$78一盒,但係要買3盒以上先係呢個價,如果買一盒就要$90,如果大家想我幫你地買既我無所謂,不過就只可係九龍交收,長沙灣至佐敦既mtr交收囉......有興趣可pm我

首頁

尾頁

跳至