自由報料

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

位元堂開倉

係朋友話我知ga!
18-19號係九龍灣位元堂大廈

白鳳丸, 樽裝燕窩, 侯棗散, 保嬰丹, 養陰丸都大平賣, 靈芝包子好似百零蚊, 有時間去look look啦!

有無知多d詳情? report下!
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

男爵府

Re: 位元堂開倉

我剛收到資料佢地會於8月19日-20日開倉時間係
8月19日12:00-7:00
8月20日11:00-6:00
只收現金
該用戶已被刪除

男爵府

歡迎進入2隻小妖既世界~

http://hk.myblog.yahoo.com/carmenma99

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

我都想知詳細地址, thanks!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

唔知有冇時間去look look

別墅

地址:九龍灣宏光道九號位元堂藥業大廈
開倉查詢:(852) 3526 6678
[此乃錯料-> 客戶服務熱線:(852) 2727 8911]
http://www.waiyuentong.com/chinese/group/
Blessed are the pure in heart, for they will see God.

大宅

多謝報料!
  Love your family!

別墅

但係我今日打過客戶服務熱線問,佢o地話無收到公司通知有開倉喎

想問開倉消息o係邊度o黎呢?

jenywswong 寫道:
地址:九龍灣宏光道九號位元堂藥業大廈
客戶服務熱線:(852) 2727 8911
http://www.waiyuentong.com/chinese/group/

公爵府

好媽媽勳章

別墅

Hi barryalice,

我只係幫手post個地址電話出來, 我記得上次開倉話係俾公司職員, 會唔會所以向客戶服務熱線查詢唔到呢? 而我暫時打唔通呢個客戶服務熱線, 所以確認唔到佢究竟會否開倉?! 我自己想買些《仙草》全破壁靈芝孢子, 或者等佢覆我電話時, 我再上黎報料. 佢終於覆番我, 但係疑心好大咁問我係邊度聽番黎, 我詐帝話識得有朋友係度做, 佢先話叫我聽日再打黎問, 咁我聽日問完再上黎報料啦.

若想知開倉資料消息o係邊度o黎最好直接問番 vivienmak 及 bb1015 啦!
Blessed are the pure in heart, for they will see God.

別墅

Hi jenywswong,

我諗你誤會了,因我本身見到此topic 又咁巧你post左電話 & 地址出來,心想打電話confirm後於開倉日就請假去買蟲草膠囊,但卻回覆沒有,所以想通知其他bk媽咪,不想她們白走一趟,而且又唔想只係我單方面講,故quote埋你post 既o個段電話及地址方便d媽咪都可以打電話去問清楚。

不過都要多謝你再上黎報料。thanks!

大宅

位 元 堂 中 秋 開 倉 大 特 賣

2005 年 8 月 19 日 (星期五) 營 業 時 間 中午 12:00 - 下午 7:00
2005 年 8 月 20 日 (星期六)  營 業 時 間 上午 11:00 - 下午 6:00

地點 : 九龍灣宏光道九號位元堂藥業大廈地下
   (閣下可由九龍灣地鐵站德福商場平台巴士站轉乘 224M, 於臨興街遊樂場站下車)

貨 品 名 稱 原價HK$ 冬日開倉價HK$ 折扣
仙草靈芝孢子90粒 $498 $150 70%
靈芝孢子60粒+天參丸60粒 $570 $180 68%
靈芝孢子60粒+靈芝排毒丸60粒 $520 $150 71%
純野生雲芝60粒 $498 $150 70%
珍品冬蟲夏草24粒 $448 $250 44%
清心石斛花旗參 $268 $100 63%
仙草靈芝孢子粉 $438 $120 73%
天參丸60粒 $338 $100 70%
24'S養陰丸 $148 $50 66%
金牌養陰丸6粒(小丸) $88 $20 77%
新裝猴棗除痰散 $103 $50 51%
新裝正珍珠未(盒) $350 $120 66%
保嬰丹 $150 $80 47%
兒童健肺寶 $238 $60 75%
六味地黃丸及知柏八味丸等 $69 $20 71%
嗒滋補柑桔薑糖10袋裝 $128 $30 77%

燕窩白鳳丸(小丸)6粒 $118 $40 66%
燕窩白鳳禮盒裝18粒 $354 $100 72%
燕窩白鳳丸25包 $198 $80 60%
青春白鳳丸 $198 $60 70%
12s蔘茸白鳳丸 $76 $20 74%
雪燕淨白 $338 $80 76%
綠茶素 / 紓壓素 $128 $40 69%
珍珠美肌素�珍珠白滑未 $298 $80 73%
健體清脂素 $198 $60 70%
珍珠潤手霜 $9.9 $5 49%

燕窩6支裝 (各款口味) $238 $120 50%
至尊燕窩100g (濃縮) $218 $120 45%
至尊燕窩150g (濃縮) $328 $190 42%
金絲燕窩150g(濃縮) $368 $220 40%
至尊小燕子(濃縮一口燕6支) $398 $210 47%
至尊小金絲(濃縮一口燕6支) $438 $250 43%

瘦之千葉(各款口味) $120 $30 75%
冬蟲夏草精10支 $158 $80 49%
原味雞精 $108 $50 54%
蟲草雞精 $108 $50 54%
鹿尾

伯爵府

認識瑞士牛牛第一回

唔使返工就話姐,要返工, lunch 去到,d好野都賣晒啦! :-( :-(

大宅

我想問保嬰丹一盒有幾多小盒?

伯爵府

BK猜猜猜慶中秋

6盒,我唔係記得好清楚價錢,但保嬰丹價錢好似唔駛咁貴,你去門市或萬寧睇吓

hackenma 寫道:
我想問保嬰丹一盒有幾多小盒?

男爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

我岩岩打去...confirm 18定19號..個小姐話未知...叫我聽日再打去問
2/6/2005 : 2.59 KGS8/6/2005 : 2.66 KGS15/6/2005 : 2.72 KGS20/6/2005 : 2.86 KGS4/7/2005 : 3.33 KGS12/9/2005 :4.78 KGS   57CM23/9/2005 : 5.16 KGS  60CM27/10/2005 : 5.53 KGS 61.5CM14/11/2005 : 5.52 KGS 63.5CM13/2/2006 : 6.37 KGS

男爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

Confirm o左係 19 & 20/8
2/6/2005 : 2.59 KGS8/6/2005 : 2.66 KGS15/6/2005 : 2.72 KGS20/6/2005 : 2.86 KGS4/7/2005 : 3.33 KGS12/9/2005 :4.78 KGS   57CM23/9/2005 : 5.16 KGS  60CM27/10/2005 : 5.53 KGS 61.5CM14/11/2005 : 5.52 KGS 63.5CM13/2/2006 : 6.37 KGS

別墅

thanks!

大宅

有冇 mami 上年去過, 係咪好多人, 同埋使唔使一早去等開門?

首頁

尾頁

跳至