時政擂台

跳至

首頁

尾頁

王國長老

王國長老

想開一個topic, 讓大家有時間就進來留下替頌學打氣的說話. :loveliness: 我們對頌學和梁太的支持是不會停止的!

頌學, 康復也許很漫長, 我相信你和媽媽一樣堅強, 一定會撐過去, 慢慢康復起來! 努力呀!
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

男爵府

梁太, 妳是母親的典範, 我會以妳為榜樣. 每天坐巴士時都會為妳和Jason祈禱. 努力呀.

Jason, 希望你早日康復, 親口多謝你媽咪.

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

頌學加油
等緊你同大家講句多謝

順順利利 大吉大利       

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章

Jason,

用堅毅意志,去完成今次的考驗...........

加油!!

怒傷肝,喜傷心,思傷脾,憂傷肺,恐傷腎........

王國長老

王國長老

梁媽媽, 天氣很熱, 妳出出入入都要保重!
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

複式洋房

睛靈勳章

回覆 1# edea 的文章

梁太,
不要害怕,每天為頌學祈禱,天主會聽到您的禱告,祝平安!
加油

珍珠宮

頌學:

努力,加油,!!!!!!!!
留一口氣,荒夜裡點一盞風燈,我們一路同行。

每一個結束,都是一個新開始;集合力量,繼續發聲,They can’t kill us all。

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

願上天有憐憫之心, 眷顧頌學跟梁太, 使頌學能盡早完全康復, 和梁太在以後的日子裏, 好好生活!

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好有意義...希望頌學加油呀...
毎次入嚟呢個討論區,我都會睇到眼濕濕的...

禁止訪問

禁止訪問

王國長老

王國長老

早晨! 頌學今天天朗氣清, 希望你可以感受到陽光和溫暖, 意識逐漸恢復!

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 醒目開學勳章

加油 ! JASON !

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

jason加油,大家都為你打氣,期待你醒來
梁太,你既堅強令敬佩,上天一定會保佑你及jason

禁止訪問

男爵府

梁太你並不孤單,因我們每天心裹仍有你和Jason.

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

大家都期待你康復
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

禁止訪問

王國長老

王國長老

梁太,今天翻風了,可別著涼。

首頁

尾頁

跳至