美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

好唔好用呢?

禁止訪問

複式洋房

I think snowise is a bit too rich for me in summer but the cleansing and care sebum are excellent. The refining line is also good for autumn and winter.
原帖由 littlebabysmile 於 10-5-21 21:58 發表
我曾經試過佢一set既滋晶系列
不過唔夠潤
而且真係唔平
以前去korea買會抵d
不過依家果邊都貴左啦

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 Jake 於 10-5-22 08:46 發表
I think snowise is a bit too rich for me in summer but the cleansing and care sebum are excellent. The refining line is also good for autumn and winter.
yes~cleansing foam好正又滑又唔乾

子爵府

我用緊REJUVENATING EYE CREAM都係朋友用唔哂比我, 我覺得呢隻有小小立。
世上只有!!!

禁止訪問

民房

我用緊REJUVENATING EYE CREAM, 真係好滑,唔覺lup.

子爵府

我用緊隻 overnight vitalizing treatment, 可以"夫"過夜. 不過, 我 "夫" 半小時就洗, 幾滑喎.
有冇人試過?

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原帖由 zarara188 於 10-5-25 22:01 發表
我用緊隻 overnight vitalizing treatment, 可以"夫"過夜. 不過, 我 "夫" 半小時就洗, 幾滑喎.
有冇人試過?

與潤面膜 , 冬天用好正

禁止訪問

水晶宮

嘻嘻...話說老公個韓國夥計系雪花秀老細個FD...巨話可以幫我買WOR...
少奶奶的身份,丫頭的命...

子爵府

係呀! 好滑.... 不過都幾貴.
宜家 summer, 又要收埋啦!

原帖由 洛婷 於 10-5-25 22:35 發表

與潤面膜 , 冬天用好正

民房

原帖由 zarara188 於 10-5-25 22:01 發表
有冇人試過?
我都有用佢隻"與潤"面膜,敷完第二朝真係好滑,仲有佢隻泵裝洗面都OK ,但原來佢D產品冬天用才最好!!現在要收起,唔可以用住.

子爵府

係呀! 因為韓國冬天會落雪.又乾燥, 所以呢個PRODUCT
好moist.
summer time 就唔係咁啱啦!

原帖由 agnes_happymama 於 10-5-28 15:38 發表
我都有用佢隻"與潤"面膜,敷完第二朝真係好滑,仲有佢隻泵裝洗面都OK ,但原來佢D產品冬天用才最好!!現在要收起,唔可以用住.

大宅

我覺得佢支潤唇霜都好鬼正

大宅

係韓國機場買平好多, 差成200港幣/
我有用開first care serum, 係hk的水貨鋪都要hk$690
我朋友幫我係韓國拿回來, 埋單係hk$490

我只用呢隻. 其他就沒有用過
都幾好用. 不立. 快吸收. 一瓶60ml都幾大支.

所以有朋友去韓國玩. 記得順手買回 來.

大宅

你係唔係記錯價錢呀?
我昨天在水貨鋪買支first care serum, 水貨價才HK$490.
專門店賣HK$700.

原帖由 lovpucca 於 10-6-2 12:11 發表
係韓國機場買平好多, 差成200港幣/
我有用開first care serum, 係hk的水貨鋪都要hk$690
我朋友幫我係韓國拿回來, 埋單係hk$490

我只用呢隻. 其他就沒有用過
都幾好用. 不立. 快吸收. 一瓶60ml都幾大支.

所以有朋 ...

別墅

我都有用呢隻....正!!

原帖由 agnes_happymama 於 10-5-28 15:38 發表

伯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 親子達人勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

first care serum.......点用, 係咪精華素 ???

大宅

我上星期係始創中心地下的一間水貨見到標價錢$690.

首頁

尾頁

跳至