心聲留言

跳至

首頁

尾頁

男爵府

妳係咪嬲左我啊...?

妳做咩事嬲我呀..2日都唔接我電話....發生左d咩事呀?
因為我當你係朋友..所以緊張...希望你可以話比我知咩事啦..?好麻? 最小都比我知道發生緊要咩啦..:-( :-( :-(

男爵府

Re: 妳係咪嬲左我啊...?

我知你睇到架..點解唔彩我~,~?

子爵府

發生咩事呢?

男爵府

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

邊個嬲你呀,貓BB,你再試下打俾佢啦﹗

珍珠宮

環保接龍勳章

有時未必係嬲左你o既~

最緊要係攤出o黎傾~
人生本是苦

子爵府

友情來得不易, 需要時間培養....好好珍惜, 不要讓友誼悄悄溜走

禁止訪問

男爵府

佢唔聽我電話...佢接到我朋友電話"係街"我朋友問佢我打比佢冇人接..佢話冇帶出街..但又到我朋友的...跟住我一路都找不到她...跟住今日下午找他...他找老公接話唔得閒...但我了解一樣野..佢一向都唔會唔得閒接電話...佢無論做咩都可傾電話....我一路都搵唔倒佢...最仲要既係...我唔知佢嬲d咩...我覺得嬲都要比我知咩事...但我再唔敢打比佢了....唉......點解無啦啦會咁架...

子爵府

妳不如過一排先再搵妳個朋友LA...可能過一排妳朋友談氣下左, 咁會好D LEI..妳依家係咁打籮搵佢, 佢可能會有抗拒感GAR.

男爵府

jojoebebe 寫道:
妳不如過一排先再搵妳個朋友LA...可能過一排妳朋友談氣下左, 咁會好D LEI..妳依家係咁打籮搵佢, 佢可能會有抗拒感GAR.
唉...我只係唔知發生咩事...點解無啦啦會咁...我宜家唯有等佢搵我啦...因為我知佢一定會睇倒...係e道.....我唯一可以咁同佢講野咋...我好希望佢會明白....我唔想冇左個朋友...我唔知係咪又有人再次中傷我....唉...

禁止訪問

男爵府

andreaaaa782004 寫道:
你係咪講左d野令佢唔高興
唔好唔開心啦
我都唔知呀..我一向唸到就講既...唉...唔好唔開心...開心就怪啦..~.~"唔知點咁呀..

子爵府

貓BB, 唔好亂猜LA, 妳點都唔會知答案GAR LA....過幾日再搵妳朋友, 睇下有冇好消息

珍珠宮

環保接龍勳章

又唔好等佢o黎搵你,可能會有d事佢唔鍾意,於是想避開啦~

過多幾日試下主動再搵下佢~
人生本是苦

男爵府

多謝各位意見..我遲d試下

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章

不如你send message比佢啦...再唔係既打個電話比佢囉...

[url=http://lilypie.com][img]

等待驗證會員

呢d係妳同朋友既私事,其實妳有冇諗過妳開topic出黎講,妳朋友睇到仲嬲,好似當眾數佢唔睬妳咁.妳pm佢咪得囉...
bk閒人

男爵府

Kiwizaki 寫道:
呢d係妳同朋友既私事,其實妳有冇諗過妳開topic出黎講,妳朋友睇到仲嬲,好似當眾數佢唔睬妳咁.妳pm佢咪得囉...
:-( :-( :-( :-( :-(

首頁

尾頁

跳至