自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

朋友個女網上平台比人話佢咁多人死唔見你死, 去做雞啦,不過無開名, 個女仔好唔開心, 媽咪都勸佢唔好理人啦,求意見點樣可以開解佢呢, 見佢成日唔開心仲話唔番學佢媽咪好擔心

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

叫佢回返對方 “話人者是,返彈無回頭”,然後唔好再上果D社交網。

水晶宮

回覆樓主:

網上不要太上心,同朋友講去下旅遊散心就好

瑪瑙宮

唔番學? 個平台同學校有關?

侯爵府

斷網兩日,回到現實世界(安排啲節目俾佢),件事會淡好多

然後教女兒,啲人只夠膽匿在手機後面罵人,夠膽就當面話你,唔夠膽就係懦弱的人,你為一個懦弱的人的幾句說話咁唔開心,唔值得。唔當面講的,一律當睇唔到,繼續開心,等對方唔得呈。

公爵府

無得搞,特只要退出。。退一步一天光曬。。根本有部份人把口唔收,特別小學生,

象牙宮

yuyueng 發表於 23-12-19 14:41
叫佢回返對方 “話人者是,返彈無回頭”,然後唔好再上果D社交網。
諗起小學係咁。

子爵府

Nancy20090615 發表於 23-12-19 15:05
唔番學? 個平台同學校有關?

個啲學校secret

水晶宮

2024年龍年勳章 2018母親節勳章

對方係同學?IG or fb?

子爵府

capricornbb 發表於 23-12-19 15:16
對方係同學?IG or fb?

Fb

珍珠宮

angelist 發表於 23-12-19 14:38
朋友個女網上平台比人話佢咁多人死唔見你死, 去做雞啦,不過無開名, 個女仔好唔開心, 媽咪都勸佢唔好理 ...

不招人妒是庸才
嘴臭嘅人一般都係loser,自己生活唔如意,可能活得好苦,嘴巴先會咁賤咁臭
太在意呢啲垃圾就會將自己降級,何必?
要感謝呢挺垃圾免費幫練好自己EQ,好EQ終身受用。叫佢得閒多啲上BK,好多練習機會,好過出去上EQ堂,年終可以慳好幾萬

公爵府

2024年龍年勳章

angelist 發表於 23-12-19 19:17
Fb

佢自己開嘅post?

水晶宮

angelist 發表於 23-12-19 15:17
Fb

Fb易搞啲,幫佢暫時停止賬戶先

最重要知道,對象係咩人?如果係認識嘅人,根本佢哋唔會係值得交嘅朋友

如果唔認識嘅,更加要無視佢

水晶宮

angelist 發表於 23-12-19 15:16
個啲學校secret

即係對方和朋友女係互相認識,認得?

朋友女講咗咩說話引致咁多人不滿?

如有錯嘅或無心之失,先道歉,如無錯嘅,不用理會

別墅

如果唔識就唔好咁上心,停左個acc唔好再上

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

叫佢個女暫停唔好再睇FB, IG, 再教埋佢網絡世界咩人都有, 人地打既野/講既野, 唔洗上心咁在意

大宅

2024年龍年勳章 2024勳章

即對方識你朋友個女,佢唔知對方係邊個?

話俾後生女知,對方一定係生活得唔開心,先會亂咁搵人發洩,佢又無舉到你實質問題,唔好跌入佢陷阱。如果個女心態弱就唯有暫時close FB。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

去做雞啦<--講得好MEAN 喎!!閙時閙, 有D字眼真係會HURT到人的。

叫佢離開個網址一排先啦! 唔好去理。

EQ/AQ 係要TRAIN返來的。細細個覺得身邊所有人都係生活圏子的人。會緊張, 同理會佢地所講的野。但其實呢D "口臭的人" 可能三唔識七, 只係鍾意攪事的!

子爵府

angelist 發表於 23-12-19 14:38
朋友個女網上平台比人話佢咁多人死唔見你死, 去做雞啦,不過無開名, 個女仔好唔開心, 媽咪都勸佢唔好理 ...
我朋友直頭係三唔識七,人哋小學的學生定家長,還要在親XX、生仔X…到留言,留佢小朋友全名,作晒故仔講大話,想引網民公審佢小朋友,朋友私訊和email、電話去嗰D討論區所屬公司叫del相關虛假言論。
朋友攪到多日失眠,以為得罪什麼人。
大人都攪到失眠,更何況小朋友。
D人做事又唔敢光明正大,無開名,可以不理,當看不到。

子爵府

2024年龍年勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章

回覆樓主:

想知道行情又唔會被網上欺凌>齋睇,唔留言。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊