自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

如題

男爵府

街上多是嬰靈 墮胎的業報太多
純陽之道,神光萬里,追求神蹟,風雲雷電晴雨,隱居深山,十方宇宙,天磁地極,當值人間。

男爵府

靈嬰係點架?bb?小朋友?
我曾經小產過,都有少少心結。

男爵府

嬰靈不成形的靈體 多數會跟母親 操控她

純陽之道,神光萬里,追求神蹟,風雲雷電晴雨,隱居深山,十方宇宙,天磁地極,當值人間。

公爵府

我覺得係多咗邪氣,妖氣沖天,以前無咁多,留意一下有啲人,身上有陰氣,所以令到整個人都有問題,俗稱精神病。
工作上接觸不同嘅人,佢哋好恐怖,有啲係成個妖孽樣咁,好邪,一行過嚟同我講嘢第一眼就覺得好陰好寒,佢哋應該係有妖怪跟尾,所以搞到個人唔正常。

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

honeyfamily@@ 發表於 23-9-15 04:41
靈嬰係點架?bb?小朋友?
我曾經小產過,都有少少心結。

嬰靈會大,有啲冇鞋著咁,好慘

大宅

小華子 發表於 23-9-15 05:28
我覺得係多咗邪氣,妖氣沖天,以前無咁多,留意一下有啲人,身上有陰氣,所以令到整個人都有問題,俗稱精神 ...

妖怪?

咁你會feel 到見到,會唔會同當事人講?你其他身邊人對個d 有妖怪跟既又有咩感覺?

珍珠宮

嬰靈有冇機會再投胎,等幾耐?
咁經ivf 果D多咗出來人造嘅脴胎,吾要,未變晒嬰靈?強姦成孕,落左,又變咗嬰靈?
其實,佢地應該唸吓,系咪吾好投胎,留響地府生活會好D

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

anna59 發表於 23-9-15 08:03
咁經ivf 果D多咗出來人造嘅脴胎,吾要,未變晒嬰靈?強姦成孕,落左,又變 ...

呢啲靈體未出黎見過「天日」應該會有好大怨氣

大宅

咁經ivf 果D多咗出來人造嘅脴胎,吾要,未變晒嬰靈?強姦成孕,落左,又變 ...

每個人走後都要有一顆還魂珠先可以投胎,只有自然離世先會有,唔係自然離開要做超渡先得,同埋嬰靈都係無孤,個個都想出世,但比人落左,甘點解佢哋冇資格投胎先

男爵府

pomanlife 發表於 23-9-15 08:20
呢啲靈體未出黎見過「天日」應該會有好大怨氣

我諗要著左床先計,著左床先同母體有連繫。

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

搭單請問下,燒街衣可幫助嗎?
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

珍珠宮

減齡達人勳章

回覆樓主:

精神病與陰陽眼係如何分辨?

幻覺幻聽 定 真見鬼?

男爵府

cheiching 發表於 23-9-15 08:22
每個人走後都要有一顆還魂珠先可以投胎,只有自然離世先會有,唔係自然離開要做超渡先得,同埋嬰靈都係無 ...

但我聽有陰陽眼人講,佢老婆就生在產房,天花好多亞漂,BB就出世先有一道光沖入個肚,即係未出世係冇魂的,對嗎?

大宅

xyz_yy 發表於 23-9-15 08:36
但我聽有陰陽眼人講,佢老婆就生在產房,天花好多亞漂,BB就出世先有一道光沖入個肚,即係未出世係冇魂的 ...

珍珠宮

有趣

Love and Kindness are never wasted.

男爵府

呢啲真係要問吓潘紹聰

大宅

牛年勳章

好奇一問,點解你會覺得地府生活會好d?

珍珠宮

cheiching 發表於 23-9-15 08:22
每個人走後都要有一顆還魂珠先可以投胎,只有自然離世先會有,唔係自然離開要做超渡先得,同埋嬰靈都係無 ...
你講得岩,佢地有權選擇投胎
聽一個頻道講,其實吾系個個喜歡投胎
咁即是話如果佢地選擇投胎,自己糸無選擇投胎去邊度,否則,吾會有因姦成孕呢件事啦!
我覺得,因姦戍孕,比人落左,bb 好無辜,投錯胎

珍珠宮

birdbirdfish 發表於 23-9-15 08:43
點解你會覺得地府生活會好d?
起碼吾使買樓,吾使煩做人好多野

首頁
12345...7

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊