夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

民房

結婚4年,結婚初頭個年好恩愛,
一個禮拜老公都會主動要幾次,
本身plan左第3年就有BB,
但係日子耐咗,性生活開始少。

我知佢工作壓力太大,成日唔夠訓,
個人又好似無精神。

有好幾次恩愛,搞嗰陣佢扯唔起,好似好對唔住我咁。

我有安慰佢,佢好似都係好愧疚。
之後老公好似有D抗拒搞,
就算我主動,
佢都話好攰,可唔可以下次先。

結果有BB個plan就擱置咗成年。
呢家都係一個月得2,3次,真係好灰。。。

身邊有JM叫我買D保健品比C6食,同埋煲D湯水,
各位JM有無計幫下我?或者你哋C6有無食過D藥有效?

la_source    發表於 22-7-28 14:50

男爵府

想生bb好似唔係靠做得多, 計準日子做重要d

民房

回覆 owla 的帖子

都試過啦
但係老公唔得

珍珠宮

你想…..時,你會點同老公講/或者有咩行動?

大宅

suga_mama 發表於 22-7-28 13:34

不如大家唔好提依個話題,唔好為要bb而做,試下純粹享受去做,而且可以玩下情趣用品同去下酒店,大家放鬆下會易啲,為生而做,通常都會好難,無預期反而會中

大宅

using man above and women below, using hand to assist Ben Chow to insert your sister with KY, and using some essential oil like ylang ylang to increase demand.

男爵府

牛年勳章

回覆 suga_mama 的帖子

睇吓醫生唔好怕鑑介。

侯爵府

諗下有左BB之後佢無改善,跟後几十年無性,可否忍耐先。

男爵府

你都識講佢工作壓力大, 無教好訓, 無精神, 點解你唔去解決哩d 問題, 换份簡單d 的工可以?

另外我有fd 都搞十幾年都無仔, 睇晒中西醫都唔得, 最後佢地放棄左, enjoy 過程就有左,有時藥都係外在, 放鬆享受最重要

男爵府

yantung2010 發表於 22-7-28 21:56
諗下有左BB之後佢無改善,跟後几十年無性,可否忍耐先。

我覺得樓主首要係要仔, 其他唔係佢第一老慮, 我明白理解, 但唔讚同

侯爵府

kaman06 發表於 22-7-29 08:10
我覺得樓主首要係要仔, 其他唔係佢第一老慮, 我明白理解, 但唔讚同
...

我都明白樓主現在心急要BB,但睇下其他po,好多有左BB之後親蜜關係少左,什至無哂,關係開始疏離,爭執多左,最後變成同屋關係,所以先提示一下。

侯爵府

kaman06 發表於 22-7-29 08:08
你都識講佢工作壓力大, 無教好訓, 無精神, 點解你唔去解決哩d 問題, 换份簡單d 的工可以?

另外我有 ...

從問題根本入手,先解決再前行

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

會唔會佢唔想要小朋友,而另到佢有障礙

別墅

回覆樓主:

兩公婆經濟環境係點先,飽暖思淫慾食得飽著得暖先可以全情投入性愛心,會唔會係老公根本就驚有小朋友,造成心理壓力

複式洋房

可能出面食左第二個,翻黎對住你咪扯吾起囉!

珍珠宮

當時我地都好耐無bb,跟住我地操fit自己先,檢查左有無問題先,之後女養好子宮,男就跳繩再plan一個旅行,一擊即中

子爵府

回覆樓主:

男嘅可以試下食海狗丸保身體

男爵府

以前ex都吾係好得,做人工受孕,東華三院有得排,要排一兩年,但收費便宜,養和也有,但做一次幾萬,許多時不只做一次才中

大宅

我老公之前試過幾次突然搞搞下軟左 佢都好唔開心 好驚以後都係咁 佢試過自己睇av 都起唔到⋯⋯之後我話停兩星期先再試啦⋯⋯之後我有買maca保健品 食一排 佢又好返 最初盡量配合 少少前戲就俾佢入 冇耐又正常返 之後冇食半年 佢性慾又少返 剛剛呢幾日先開始食返 我地都係30中⋯⋯一星期只係一次 已生3件
訓唔著

侯爵府

回覆樓主:

治標問題, 你純粹想要bb, 湯水之餘, 佢肯唔肯iui? 即係等你排卵, 醫生幫手放佢d 精入你到結合...
治本, 係要知佢問題根源 (要等佢打開心菲)。 但時間唔等人, 如你年紀唔容許你等, 就要行咗第一樣先, 祝你順利

首頁

尾頁

跳至