自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

別墅

老公同我講,有個人鐘意佢并同佢表白!但老公當時冇拒絕,然後同佢表姐傾訴后,發信息拒絕佐果個女人,後來俾我見到我老公同佢表姐嘅对話,然後我貭問佢,佢當時冇講,第二日同我講話有個人鐘意佢同佢表白!其實我發現平時都有同呢個女人傾電話,講嘢鐘好溫柔,好關心佢,我問我老公你係唔係鐘意佢,但我老公話唔係,但個人感覺我老公是有鐘意佢嘅!呢段是老公同表姐嘅对話:老公:戒掉鐘意一個人好似戒毒咁,戒毒第一日,見到面,佢同我講野,我要當佢好似一個陌生人一樣。表姐:你講清楚?老公:一短信講左,决絕都要做,感情嘅野唔好拖拖拉拉!你哋話我老公有冇鐘意果人

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

xww 發表於 19-10-3 16:25
老公同我講,有個人鐘意佢并同佢表白!但老公當時冇拒絕,然後同佢表姐傾訴后,發信息拒絕佐果個女人,後來 ...
有!
人非草木, 佢已經算理智, 唔好傷心, 你始終揀你。

你若盛開, 蝴蝶便來!

大宅

鐘唔鐘意都好
既然佢都拒絕左個女仔
咁你又何必再同佢反面呢?

珍珠宮

可能只係有好感姐,都正常ge~唔算出軌。有時夫妻一齊耐左就遺失左戀愛 ge感覺,當遇到有個順眼異性時,好容易迷失左。

比著你一定係好難受,但你老公懸崖勒馬,值得原諒。只要佢地唔再傾電話聯絡就好。

珍珠宮

你地結婚幾耐先?
老實講,如果結婚得10年,佢居然會咁同另一個女人甜蜜煲電話粥
好難接受!
我會分開,放生大家

但如果都結婚十幾二十年,我會俾一次機會
不過個心一定有條刺

翡翠宮

回覆樓主:

好明顯係有sorry

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

應該有,但好快已經理智勝過情感

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

yurijm 發表於 19-10-3 16:34
你地結婚幾耐先?
老實講,如果結婚得10年,佢居然會咁同另一個女人甜蜜煲電話粥
好難接受!

十年都唔短喎

男爵府

回覆樓主:

係有,但佢唔認,你亦無謂拆穿佢或要佢認。如果行到果一步,佢只會反感,有反效果。而家無事的話,讓時間沖淡

瑪瑙宮

9999金 發表於 19-10-3 16:36
係有,但佢唔認,你亦無謂拆穿佢或要佢認。如果行到果一步,佢只會反感,有反效果。而家無事的話,讓時間沖 ...

同意

子爵府

老公同我講,有個人鐘意佢并同佢表白!但老公當時冇拒絕,然後同佢表姐傾訴后,發信息拒絕佐果個女人,後來 ...

既然佢都好決絕拒絕咗人, 證明佢心中有你, 不要庸人自擾。 別人對他表白,又唔係佢同人表白。 好感都可以有幾多種, 唔一定係情情愛愛嘅。 切勿作繭自綁。

榮盛    發表於 19-10-6 20:26

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

佢有冇鍾意人?一d都唔重要,唔好執著之前。

最重要係,佢好肯定咁「㨂左你」,佢現在「好努力咁去忘記呢個人」。所以,你要比信心佢,比愛佢,永遠支持佢。讓佢知道,佢係絕對冇㨂錯。

榮盛    發表於 19-10-6 20:27

翡翠宮

回覆樓主:

首先,自己諗清楚有冇可能當冇事發生過再一齊生活落去先?我朋友當年選擇原諒佢老公,但原來自己係handle唔到,成日疑神疑鬼,又變得神經質。。。最後有精神問題但唔處理,老公頂佢唔順同佢離婚。

男爵府

回覆樓主:

到底結左幾耐樓主

水晶宮

回覆樓主:

點解依家啲女人禁不知所謂 全世界冇男人嗎?破壞人地家庭幸福

珍珠宮

cindy618 發表於 19-10-3 16:36
十年都唔短喎

十年婚姻聽落好長
但都係 [仔細老婆嫩] 既階段
老公咁都可以出軌
梗係接受唔到啦
如果有小朋友,最大都係小學三年級乍

子爵府

回覆樓主:

當住你面傾電話?咁樣又過分左

子爵府

其實男女雙方結咗婚, 真係要同異性保持距離,如畀對方知道同異性有曖昧對話, 一定會亂諗嘢

子爵府

有 但佢好理智 與其追究 不如改變自己 繼續留住老公

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主:

如果係鍾意又點?你會離婚?

如果唔係,何必踢爆?佢都拒絕左,你仲想佢點?接受唔到惟有分開

首頁
12345...7

尾頁

跳至