論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

如題。中間那條長痕是她所講的洗唔甩蛋跡,左右兩邊是她之前刮花的痕跡。

子爵府

2024年龍年勳章 秋日勳章 炎夏勳章 春季勳章 冬日勳章 畀面勳章

回覆樓主:

蛋漬一定洗得甩

別墅

5R2H 發表於 19-9-17 08:25
蛋漬一定洗得甩

我都係咁諗,但她堅持話洗唔甩,最好笑係話自己唔講大話

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

蛋漬, 浸一陣, 毛巾抹得甩。 佢地講D大話, 乜都賴。

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

當僱主IQ零······蛋

大宅

佢哋最叻講大話同姓賴 咩都話吾系佢地錯 之前件賤bun 明明個條布係淺藍色佢堅持話係白色 溝埋D白色衫洗 結果D衫變曬藍色 佢仲話係我錯 因為我有條裙係灰色 就算灰色甩色都吾會甩藍色 佢當我色盲定弱智

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

Butao 發表於 19-9-17 16:07
佢哋最叻講大話同姓賴 咩都話吾系佢地錯 之前件賤bun 明明個條布係淺藍色佢堅持話係白色 溝埋D白色衫洗 結 ...
話時話, 我bun真係色盲。 佢唔認。 白毛巾同淨色毛巾佢當埋一樣架。

要唔同圖案佢至分到。

別墅

lily-of-valley 發表於 19-9-17 12:19
蛋漬, 浸一陣, 毛巾抹得甩。 佢地講D大話, 乜都賴。

咪係,真係火都嚟,她眼都唔眨話自己唔講大話嗰下,我冷笑咗一下話「你唔講大話?唔該你搵個腦諗下先講嘢!」

別墅

Poyau 發表於 19-9-17 16:00
當僱主IQ零······蛋

佢哋啲答案簡直是侮辱緊我吔啲僱主

象牙宮

Omocat 發表於 19-9-17 23:47
咪係,真係火都嚟,她眼都唔眨話自己唔講大話嗰下,我冷笑咗一下話「你唔講大話?唔該你搵個腦諗下先講嘢 ...
好嬲架, 佢地唔講大話會死架, 好普通, 你肚餓嗎? 都要大車一輪。

別墅

Butao 發表於 19-9-17 16:07
佢哋最叻講大話同姓賴 咩都話吾系佢地錯 之前件賤bun 明明個條布係淺藍色佢堅持話係白色 溝埋D白色衫洗 結 ...

我呢件衰印,之前整穿咗我一塊冚住個喇叭的布,窿在布的中間位置,她居然屈我爸爸俾她洗時已經穿咗窿,話係個喇叭個角整穿塊布;佢真係當我白痴,我咪篤爆佢囉,她先死死地氣 say sorry。現在直情進化到話自己唔講大話,仲要全程啤住我

別墅

lily-of-valley 發表於 19-9-17 23:56
好嬲架, 佢地唔講大話會死架, 好普通, 你肚餓嗎? 都要大車一輪。

係呀,乜都否認!我見仲有四個月就完約,唔忿氣要補錢炒佢,所以諗住忍埋佢,但真係好唔想見到佢

象牙宮

Omocat 發表於 19-9-18 00:04
係呀,乜都否認!我見仲有四個月就完約,唔忿氣要補錢炒佢,所以諗住忍埋佢,但真係好唔想見到佢
...
係呀, 又未衰到要即炒, 係唔憤氣比多個月佢。

但佢地完約, 又好巴閉呀。 因record clean.

別墅

lily-of-valley 發表於 19-9-18 00:40
係呀, 又未衰到要即炒, 係唔憤氣比多個月佢。

但佢地完約, 又好巴閉呀。 因record clean.

你講中晒我心情,她呢排多咗小動作,可能博炒啩,我閙佢都多咗,大家關係其實唔係太好。完約肯定有人請她,因為個樣好似好乖咁㗎,但你對住佢就知佢絕對唔係好嘢,否則我都會問她肯唔肯續約啦,請過新的好貴㗎嘛⋯⋯

象牙宮

Omocat 發表於 19-9-18 18:42
你講中晒我心情,她呢排多咗小動作,可能博炒啩,我閙佢都多咗,大家關係其實唔係太好。完約肯定有人請她 ...
小心, 若费事揾新工人, 可能新工人係博炒一族。 但又會比工人睇死你無佢唔得 , 就會玩死你, 扭呢樣個樣。

禁止訪問

別墅

lily-of-valley 發表於 19-9-18 18:53
小心, 若费事揾新工人, 可能新工人係博炒一族。 但又會比工人睇死你無佢唔得 , 就會玩死你, 扭呢樣個 ...

我已經決定咗完約就同她拜拜,只有我和長老(健康),只是想幫輕下他,所以無佢亦無乜大問題

別墅

Baby@father 發表於 19-9-18 19:22
身同感受,我之前果個都係,同佢續約佢都唔肯,博炒好難留,唉

唔整故做怪我就等完約,如果她再搞大頭佛出來,我立即炒!

大宅

我個印成日都話自己抹唔甩地下漬又洗唔到d廚具,我輕輕用手指刮一下都甩喇,講到萬年污漬咁

象牙宮

Omocat 發表於 19-9-19 00:28
我已經決定咗完約就同她拜拜,只有我和長老(健康),只是想幫輕下他,所以無佢亦無乜大問題
...
咁好, 你唔使全靠工人, 真好。

首頁

尾頁

跳至