美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

只供參考, 不作回應

詳情 : http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=2185106&extra=page%3D1&page=1

e.g :

開始日期 :

磅數 : xxx ==> xxx (更新日期)==>

腰圍 : xx ==> xx

臀部 : xx ==> xx
(以上3部份只需每次加上就可以)

餐單 如下 : ~~ (每次改) =>e.g(6-11/4)

禁止訪問

子爵府

如果喺133後面括埋1個月, 會唔會清楚d可以睇倒用咗幾耐時間減倒幾多, 我只是提意吓, 唔好怪我多事.

我病好之後都會加入, 我好鐘意食麥皮, 所以啱晒我.

原帖由 沙沙 於 09-4-8 00:17 發表
開始日期 : 2009-3-5

磅數 : 159 ==>133

腰圍 : 37 ==> 30.5

臀部 : 42 ==> 37

餐單 如下 :

我晏起身所以沒有食早餐習慣..午餐食正常餐(自己喜愛食物)...晚餐食咸麥皮大半碗(個 ...

伯爵府

魅力王子 好媽媽勳章 畀面勳章

[quote]原帖由 kylie_mom 於 2009/4/7 23:41 發表
開始日期 : 22-2-2009==>26-3-2009

磅數 : 169磅==>159磅

腰圍 : 38==>36

臀部 : 41

餐單 如下 : 早餐正常 午餐正常 唔食晚餐

禁止訪問

子爵府

原帖由 沙沙 於 09-4-8 23:05 發表

咪傻啦..我唔會怪妳.. 打埋好好多唔使計住.

有無做運動,係咪可以寫埋呢?

大宅

甘如果明早先開始,係咪一個月後先匯報個 result ah?

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 littlegaspig 於 09-4-9 11:00 發表
甘如果明早先開始,係咪一個月後先匯報個 result ah?

無所謂啦...如2星期 or 任何時間成績好咪更新一次, 大家都會有動力

大宅

好!大家一齊努力

禁止訪問

珍珠宮

開始日期 : 2009-4-20

磅數 : 208 ==> 204 (2009-4-22)==> 204(2009-4-27)

腰圍 : 41" ==> 40.5" (2009-4-27) ==>

臀部 : 47.5" ==> 46.5" (2009-4-27) ==>

餐單 如下 :
多數晚餐食火腿麥皮, 午餐正常食, 不過份量少左 => 2009-4-22

運動 如下 :
由開始日起, 每日去美容院做機, 焗出一身汗及溶脂(感覺似做完運動)
(2009-4-27)由今日起, 一星期做5次運動(踏單車)

目標 如下 :
短期 -- 3個月內減到30磅至178磅 (以便打電話去QM排期睇不育)
中期 -- 期後3個月內再減20磅至158磅 (回復與老公拍拖時的狀態)
長期 -- 期後6個月內再減48磅至110磅 (小學以後從未如此輕盈過! 成功的話我要穿上人生第一次的3點式!!!!)

ps, 不介意我寫咁多吧~

♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

子爵府

開始日期 : 14/4/2009

磅數 : 140 ==> 139(22/4) ==>

腰圍 : 32.5 ==> xx(13/5)

臀部 : 41.5 ==> xx(13/5)

餐單 如下 : ~~ (每次改)

早餐 : 麵包+凍鴛鴦(間中)
午餐 : 麥皮
晚餐 : 麥皮 或者正常餐 + 生果
星期六+日 : 多數出街食 (食左一次邊爐), 其餘小飽+生果

民房

磅數 : 196 ==>192 (22/4 2日)

腰圍 : 40'

臀部 : 47'

運動 : 朝早行去搭車返工 (約10-15MINS)

PS: 每星期去做機大約1-2次

餐單 如下 :

早餐-水果+麥皮(用脫脂奶或鈣C宝沖)
午餐-餸+水煮麥皮
晚餐-粥

*每餐麥皮分量約5湯匙, 然後再隨意加水控制稀杰

伯爵府

魅力王子 好媽媽勳章 畀面勳章

開始日期:22-2-09==>26-3-09==>23-4-09

磅數 : 169磅==>159磅==>154磅

腰圍 : 38==>36==>33.5

臀部 : 41==>41

餐單 如下 :斷斷續續咁食mouth:mouth:" />

複式洋房

我都有加入麥皮減肥行列.

成績幾好. 我無量腰圍, 但c6就有問我why會瘦左既.

大宅

開始日期:13-4-09==>20-4-09==>4-5-09

磅數 : 165磅==>163磅==>159

腰圍 : ==>34 ==>33

臀部 : ==>40==>39.5

努力考到UMPIRE

大宅

好媽媽勳章

睇見大家d成績都好好我又要試,希望大家可以助相鼓勵、鼓勵,加油加油!

大宅

好媽媽勳章

小寶貝兒 我支持你呀,努力努力,我個表妹試過食西柚肉類減肥,佢最多減咗80磅,只要有行心就事成,但我覺得食麥皮呢個方法會健康d,所以我試呢個方法,祝你成功。
原帖由 小寶貝兒 於 09-4-23 00:48 發表

磅數 : 208 ==> 204 (2009-4-22)==>

腰圍 : 41" ==> xx

臀部 : 47.5" ==> xx

餐單 如下 :
多數晚餐食火腿麥皮, 午餐正常食, 不過份量少左 => 2009-4-22
...

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

開始日期:11-4-09==>25-4-09

磅數:193磅==>178磅

腰圍:45==>41

運動:無(因太懶)

餐單:每日早,午餐當一餐,夜晚7:00一餐每天都是水煑麥皮不加任何材料,生果一至兩個(蕉,橙,蘋果)

每餐都是一湯碗8分滿左右再加桂x麥片(藍色包裝)8湯匙

目標:如果依照現時餐單堅持落去的話,極希望7月中前減到去130磅左右(希望唔係(網)想sorry唔識寫

日前見到啲不常見的媽咪都話我個身簿咗,明顯塊面瘦咗(因我一瘦就會塊面瘦先)個肚lip咗,我朋友笑我:做乜鬼瘦咗呀,想重出江湖呀

我唔敢保證自己還可否堅持落去,但呢一刻心入面仲有一團熊熊烈火燃燒着,大家加油呀!

別墅

好.....見大家咁努力, 我今日都開始先~~~

開始日期 : 25/4/09

磅數 :129lbs ==> xxx (更新日期)==>

腰圍 :31==> xx

肚腩:36==>

臀部 : 37 ==> xx

首頁

尾頁

跳至