興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

好準呀∼可以測到你個屋企電話號碼∼

首先~
1.請將電話號碼【前】4字輸入計算機
2.將它X80
3.+1
4.X250
5.+電話號碼【後】4字
6.+再加多一次電話號碼【後】4字
7.將總數-250
最後將螢幕上的數字【÷】2
看看是不是你的電話
別騙我說不是喔~

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

大宅

Re: 好準呀∼可以測到你個屋企電話號碼∼

好準呀

別墅

好準呀
~散佈愛~ 在你所到之處不斷散佈愛......首先要從自己家開始。 把愛給孩子、妻子或丈夫、父母,然後及於鄰人.......... 讓每一個分享過你的愛的人都能在離開後感受到生命中有愛。 ---德蕾莎修女 ~SPREAD LOVE~ Spread love everywhere you go.......first of all in your own house. Give love to your childred, to your wife or husband, to a next door neighbour......let no one ever come to you without leaving better and happier. ---MOTHER TERESA

複式洋房

我唔準呀, 點解呢

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

好準呀

別墅

準喎! :mrgreen:

複式洋房

都唔準既

伯爵府

:-P 有解釋嗎?
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

男爵府

點解我唔得既~~

子爵府

好準呀 !! :-P

伯爵府

fungfungmami,點解甘耐唔見你呀?
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

別墅

吓、、、好準喎!!! ?-( ?-( ?-(

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

都唔得既 ?-(

男爵府

好媽媽勳章

我都係唔準呀 ?-(

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

唔準呀~ ?-(
My Two Princess

別墅

真係得喎!
http://images.snapfish.com[img align=right]http://images.snapfish.com/33%3A9672723232%7Ffp45%3Dot%3E2333%3D54%3A%3D%3C99%3DXROQDF%3E232354%3B8%3A5973ot1lsi[/img]

別墅

嘩,好準呀!
helen ;-)

禁止訪問

伯爵府

又幾準喎,有沒有人知個妙處係邊到呀?

伯爵府

不過那個只限8位數,咁6位,7 位,又點玩架.?

首頁

尾頁

跳至