自由講場

跳至

首頁
12345...16

尾頁

公爵府

好媽媽勳章

今日見完工即接到fd電話,話個媽咪嫌我靚得滯唔肯請我做啊:-( 我真係好失敗! 所以好少呢度發言我(第一次開咋)都忍唔住想請問下各位BK媽咪:生得靚d同埋後生d都有罪 (我又唔覺自己好靚喎)姖話驚我吸引到姖c6啊,咪玩啦,我老公仲後生靚仔啦,點會去引人老公咁衰格? 乜依家d後生新任媽咪思想咁老土又咁怪? 我想呻下咋, 不喜勿插哦姖仲話驚我太後生冇經驗湊bb喎 ,乜三十幾歲都叫太後生?我小朋友都係自己一手一湊大 冇經驗?唉 真係越諗越好笑又有d嬲嬲 呻完舒服d喇各位打搞晒啦Thx !

別墅

如果個女顧主對自己冇信心,個老公又會sasa滾,佢咁諗都好正常,
我個親戚都係咁,請人要請樣衰既,驚個老公俾人勾左

公爵府

好媽媽勳章

日託我屋企湊b喎,咁都驚?

水晶宮

原帖由 wendy09 於 09-2-17 19:29 發表
如果個女顧主對自己冇信心,個老公又會sasa滾,佢咁諗都好正常,
我個親戚都係咁,請人要請樣衰既,驚個老公俾人勾左

等你做事頭婆你都會甘做...唔關有冇自信事...哩D叫安全意識...

少奶奶的身份,丫頭的命...

公爵府

好媽媽勳章

如果上門湊就驚, 依家d人真係好多要求,要唔飲酒唔吸煙唔養寵物又要求屋企少人,唉 請個年老ee又怕冇力氣湊b,請個後生又怕....

水晶宮

其實樓主大家是女人...好明白果位太太點解甘做...
少奶奶的身份,丫頭的命...

翡翠宮

畀面勳章

佢用呢個理由,你都叫做有些少安慰啦。好過佢用一d 9唔搭8既理由拒絕你。

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

算啦, 豈碼佢讚你靚,如果我去見工, 人地話我靚所以唔請我,我會開心過佢話唔請我係因為其他理由.
Latte, 又名臭TE或臭喵

子爵府

你問10個c9, 9個半請賓妹都唔會請個後生靚女啦

男爵府

如果我見工, 實話我醜所以唔請我....咁咪仲hurt, 唔緊要啦, 主僕都要講緣份..

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

可能唔係你既問題,
佢老公可能過去紀錄唔好呢?
上次夫婦版有個媽咪話,
佢個老公衰到約朋友d 賓姐呀!
所以唔關上唔上門揍,
而係佢怕老公始終會接觸到你嘛。

禁止訪問

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

算把人, 一樣米養百樣人, 真係咩人都有
問心無愧咪得lor!
祝早日有好jetso!

公爵府

好媽媽勳章

俾人讚自己當然有d開心,不過有時幾唔方便 我之前試過陪奶奶去馬會買六合彩都俾個姐話我未夠稱要俾張身份証姖至入得去呢 ,又試過屋企俾d電盈職員問:唔該你屋企仲有冇大人? 我覺得幾困擾!

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

agree
少少靚or姣都費事請

原帖由 54heima 於 09-2-17 19:39 發表
其實樓主大家是女人...好明白果位太太點解甘做...

珊瑚宮

好媽媽勳章

水晶宮

我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

但係請個太樣衰既褓母都驚架WOR~

禁止訪問

公爵府

好媽媽勳章

我樣樣都姖老公心水(唔煙唔酒唔賭屋企又干淨企理),係衰在有d樣睇下! 我十幾年冇做過喇,估唔到第一次見工係衰樣貌喎!

大宅

原帖由 1013angel 於 09-2-17 20:34 發表
俾人讚自己當然有d開心,不過有時幾唔方便 我之前試過陪奶奶去馬會買六合彩都俾個姐話我未夠稱要俾張身份証姖至入得去呢 ,又試過屋企俾d電盈職員問:唔該你屋企仲有冇大人? 我 ...

我都試過入投注站比人查身份證,o個時我仲大緊肚tim, 上年帶對仔女去泳池游水仲比職員問:「你要夠18歲先可以帶小朋友入去游水o咼!」 「大佬, 我三張啦,我係佢o地阿媽o黎架!」都唔知佢係咪tum我開心?

首頁
12345...16

尾頁

跳至