自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

尋日幫老公買左一 PACK $79 六條底橫, 個 SALES 找錢比我, 講左句︰多謝晒, 唔岩帶埋張單拎番黎換!我當堂 !! 唔岩?咁即係有機會有人番屋企試左唔岩, 攞番去換, 容咩易, 我買依 PACK 係人地買左試過唔岩拎番去換架 (雖然買左番去一定會洗下佢)!
不嬲買底底都無得試無得換, 連買襪都無得換, 點解依間野有得換既?

男爵府

醒目開學勳章

比我會即時唔要
不過可能男人無乜所謂掛..

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

吓, 好多時講明因衛生唔比換架

禁止發言

珍珠宮

好媽媽勳章

會唔會個sale慣左咁講呀.通常比完錢唔理買左咩都講呢句
如果底褲都有得換都幾恐怖,點知之前試個個人有冇病架

子爵府

畀面勳章

原帖由 旻旻豬 於 09-2-11 11:31 發表
尋日幫老公買左一 PACK $79 六條底橫, 個 SALES 找錢比我, 講左句︰多謝晒, 唔岩帶埋張單拎番黎換!我當堂 !! 唔岩?咁即係有機會有人番屋企試左唔岩, 攞番去換, 容咩易, 我買依 PACK 係人地買左試 ...

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

男爵府

嘩~~~好嘔心呀

伯爵府

醒目開學勳章

我會拎去換架, 我係馬莎買, 返到屋企試唔啱咪攞返去換囉. 當然你試係好似試泳衣咁,著住自己果條底底再著上面啦, 我覺得冇問題, 除非你除哂先試/m到試就....
仲有我係試一條咋, 冇人咁變態試哂嘛

男爵府

回覆 # 的文章

無計, 個 SALES 講完依句, 錢又比埋, 交易完成!我費是煩,要人地 VOID 單!番去落多 D 滴路!

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

咁恐怖? 比我就會放低唔買.點知係唔係人哋試咗唔得羅返泥換嫁

男爵府

回覆 # 的文章

係咁架喇, 買果時咩都得, 換果時面又黑!
你有無去過灣仔太源街, 有間叫 "UNDERWEAR" 買既BRA 真係好平, 19蚊,29 蚊, 都幾好著 (我貪平, 唔會買代安分、華哥爾果 D 貢貴), 反正你講兆萬果間, D 貨同我講依間差唔多, 又係大 6貨(唔好介意我咁講, 真係大 6 野)!不過依間野BRA 同襪就好抵買, 底褲就麻麻地!

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

尋日幫老公買左一 PACK $79 六條底橫, 個 SALES 找錢比我, 講左句︰多謝晒, 唔岩帶埋張單拎番黎換!我當堂 !! 唔岩?咁即係有機會有人番屋企試左唔岩, 攞番去換, 容咩易, 我買依 PACK 係人地買左試 ...
會唔會職業病…順口嗡…

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章

佢應該喺講慣左者... 職業病...

禁止訪問

男爵府

醒目開學勳章

我即時諗緊, 老公條底褲可能都俾其他人著過~

不過好老實講, 有d牌子既泳褲/底褲都有塊透明膠紙貼住, 咁果d我都唔太反感既~

原帖由 christiewong 於 09-2-11 12:13 發表
佢應該喺講慣左者... 職業病...

禁止訪問

男爵府

職業病, 唔出奇!
不過我係同一日, 買底底之前, 去左uniq??? 買襪, 個收銀姐姐話: "襪唔岩無得換架"!

我無擔心, 亦無打算換, 要換就當時比錢一刻直情唔要添啦!果度咁多 pack 底橫, 如果咁唔好彩都比我攞到有問題既, 都抵我老公中呀!

男爵府

尋日幫老公買左一 PACK $79 六條底橫, 個 SALES 找錢比我, 講左句︰多謝晒, 唔岩帶埋張單拎番黎換!...

5出奇, 因為佢見你幫人買, 所以咁講JER

P.S. 有次我老公去G...NO買底橫, 返到屋企先見到佢俾錯第2隻款, 都可以拎返去換~

首頁

尾頁

跳至