潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

C6送o左對灰色平底Ferragamo 鞋比我!

問佢幾多$$$$佢又唔講喎!又無鞋盒喎!

真擔心佢買o左假o野呀!

我可否拎去專門店問佢o地o架?

又或者有無其他好建議呀?

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

Excuse me.

無鞋盒?? Interesting wor ~~ but as it is a gift from DH, I won't mind and would wear it causally & daily (as a flat is meant to be) lor.
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我影o左d相呀!但唔識上傳比你o地睇呀!

我都有問C6點解無鞋盒,佢話佢係灣仔C.C.WU裏面o既舖頭買喎!所以無鞋盒!仲有經我盤佢之後,佢先肯講買$800o架!

$800喎!Ferragamo Shoes喎!得唔得呀?

男爵府

梗係唔得啦, 三千幾最低消費啦....減價都唔會幾百蚊囉.....

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

不過咁......我曾經響Printemps/Lafayette (forgot which) bought a pair of EA high heels.......a whole piece of wood as sole, the exchange rate wasn't that high at that time........just HK$100-200 ja......
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
何謂不誠實使用電腦??

別墅

O, $800 , 我果對要三千幾喎 ..... Ferragamo 喎, 涼鞋減價都唔得喇 ....... 如果係真, 唔該話我知你邊間 shop 買 .... d鞋真係幾好著咖 .....

原文章由 廉媽 於 08-11-2 20:18 發表
我影o左d相呀!但唔識上傳比你o地睇呀!

我都有問C6點解無鞋盒,佢話佢係灣仔C.C.WU裏面o既舖頭買喎!所以無鞋盒!仲有經我盤佢之後,佢先肯講買$800o架!

$800喎!Ferragamo Shoes喎!得唔得呀? ...

男爵府

我昨日咪專誠去o左c6所講o既舖頭睇囉!(灣仔C.C.WU )

舖內都有好多品牌買喎!有coach頸巾同埋鞋喎!coach 鞋都係買$800咋!另外,尚有其他品牌o架!我又唔識睇係咪真喎!

o下!咁c6係咪買o左假o野呀!

原文章由 cycheung 於 08-11-3 09:59 發表
O, $800 , 我果對要三千幾喎 ..... Ferragamo 喎, 涼鞋減價都唔得喇 ....... 如果係真, 唔該話我知你邊間 shop 買 .... d鞋真係幾好著咖 .....

男爵府

MAY BE 2ND HAND!!
http://www.flickr.com/photos/asas_family/sets/72157601057744979/

男爵府

唔係二手o架!對鞋係新o架!果底有透明紙貼住o架!我心諗假o野唔會有透明紙貼o架o麻!

原文章由 Allison 於 08-11-3 10:18 發表
MAY BE 2ND HAND!!

珍珠宮

果底有透明紙貼住 <------ I don't know why, all the Ferragamo shoes I have don't have this gor wor........
何謂不誠實使用電腦??

別墅

$800咁底, 如果是真的, 我都好有興趣

別墅

我 d 都冇野貼住+喎 ~~~

原文章由 fungwongphie 於 08-11-3 14:34 發表
果底有透明紙貼住

男爵府

may be made in china!!
http://www.flickr.com/photos/asas_family/sets/72157601057744979/

男爵府

果個係保護貼,應該每對鞋都會有o架!

比人試鞋時可以免“整”花個底果隻喎!

原文章由 cycheung 於 08-11-3 15:07 發表
我 d 都冇野貼住+喎 ~~~

珍珠宮

really no ga......you will try on carpet ga ma ~~ won't scratch the sole ga......and they normally will use a dust bag to hold each shoe before putting in the box (maybe not those bought in HK but definitely in France). I've never seen any Farragamo shoes (even taken out directly from a box) have this 保護貼.

原文章由 廉媽 於 08-11-3 16:16 發表
果個係保護貼,應該每對鞋都會有o架!

比人試鞋時可以免“整”花個底果隻喎!
何謂不誠實使用電腦??

別墅

yes ar ..... 我係香港既專門店試鞋, 冇一對係有保護貼 wor, 我係法國都係一樣冇咖 ....... 而好似 fungwongphie 話斎, 每隻鞋都用個袋入住 .... 好鬼死小心咁咖 ~~

原文章由 fungwongphie 於 08-11-3 17:51 發表
really no ga......you will try on carpet ga ma ~~ won't scratch the sole ga......and they normally will use a dust bag to hold each shoe before putting in the box (maybe not those bought in HK but def ...

子爵府

yes, 真係無貼喎 我有兩三個款都係無 高嘅平嘅都係 Audrey 款都係

大宅

我買個d都係無, 只係有鞋袋!

禁止訪問

大宅

Why dont you take it back to ferragamo and pretend you have something to ask?
Pretty Princess Petite Prince

首頁

尾頁

跳至