想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

年紀大真係好想快d生個健康bb, 請幫忙

Hi, 我今年34歲, 好想快d生個bb, 但自己身體唔好容易病, 我d M 唔準, 45-60日, 次次唔同, 好難知道邊日排卵, 亦都唔知有冇排卵,加上我老公份工好大壓力, 攪到性方面有問題, 一時射到, 一時射唔到, 除壓力大腎虛會唔會影響性能力, 之前有個中醫叫我老公食六味地黃丸, 話補腎, 唔知有冇關係, 老公唔敢食, 我想問如果d M 兩個月一次, 排卵期係咪兩個月中間, 我都想搵個中醫調理身體, 我覺得想生個健康bb, 最緊要身體強壯, 有冇人聽過吉叔, 佢好唔好呢, 依上問題有冇姊妹知道, 請pm我, 謝謝!

複式洋房

Re: 年紀大真係好想快d生個健康bb, 請幫忙

Hi Seeci,我都32歲啦,都好想快啲生,一齊努力吧!雖然我都冇セexperience,但聽你咁講,我諗你最好先去doctor度傾吓你M嘅情況,因為知道有冇或幾時排卵好重要(尤其你想盡快生)。希望其他BK sisters可以俾到多啲useful opinion俾你啦!努力呀!

民房

seeci
我有個朋友都係"d M 唔準, 45-60日, 次次唔同, 好難知道邊日排卵, 亦都唔知有冇排卵"她28歲(6年前)時打排卵針, 一次Bingo!!妳可以問下醫生.我朋友仲要係食開避孕藥 tim. 所以唔洗怕!!

大宅

seeci,

我路過架, 我今年都34啦! 剛在4月生了bb

我身體都唔好,容易病, d M 又係唔準, 重有m痛呀 :-( 為了改善health condition, 我找了中醫調理身體for at least half year, 之後我地開工造人, 2 個月便bingo,而且重陀得好穩, 無任何出血 or 作小產, 我自己都估唔到以我一向的身體情況, 竟然可以陀得咁好架 !!所以我好贊成你睇中醫先調理好身體再有bb.

你講個吉叔, 係咪劉 逢 吉 呀 ?? 我好耐之前都睇過佢, 好多人都話佢好, 好多人睇架,但因果時睇佢要一早去”lor” 籌, 我又住得遠, 所以睇了幾次便無再去了!!我有佢web page , 你可以去睇下http://www.laufungkut.com/

如果你有興趣睇我個中醫, 我再告訴你詳情吧 !

No worry be happy

子爵府

kyy,

您 就 好 啦 , 一 擊 即 中 ,
我 成 38歲 喇 , 我 老 公 成 日 都 想
做 爸 爸 , 佢 仲 話 如 果 過 佐 40歲 就 吾 要 喇 。

我 間 吾 中 都 有 睇 中 醫 ,
但 係 吾 知 有 無 用 。
我 D M 又 係 勁 吾 準 , 我 又 蠢 ,
吾 知 幾 時 先 係 排 卵 期, 都 吾 知 點 算 。
kyy 寫道:
seeci,

我路過架, 我今年都34啦! 剛在4月生了bb

我身體都唔好,容易病, d M 又係唔準, 重有m痛呀 :-( 為了改善health condition, 我找了中醫調理身體for at least half year, 之後我地開工造人, 2 個月便bingo,而且重陀得好穩, 無任何出血 or 作小產, 我自己都估唔到以我一向的身體情況, 竟然可以陀得咁好架 !!所以我好贊成你睇中醫先調理好身體再有bb.

你講個吉叔, 係咪劉 逢 吉 呀 ?? 我好耐之前都睇過佢, 好多人都話佢好, 好多人睇架,但因果時睇佢要一早去”lor” 籌, 我又住得遠, 所以睇了幾次便無再去了!!我有佢web page , 你可以去睇下http://www.laufungkut.com/

如果你有興趣睇我個中醫, 我再告訴你詳情吧 !

別墅

seeci,
劉逢吉我聽過但未睇過,我同事話佢好惡,但我朋友嘅朋友想生bb好耐,睇過西醫都唔得,睇咗劉逢吉冇耐就得,都唔知係天意定佢真係咁敬呢!我都係信中醫所以今個月m嚟就即刻去睇中醫,飲完兩濟藥之後個中醫叫我等m完咗再番去比佢睇,希望調理吓身體之後會快d bingo啦!

洋房

KSluk,

Can you tell me your friend has a baby in twin or only one? Some people said if 打排卵針, then it will easy to have twin.
[center]Our little Hannah is [/center]

大宅

Hi kyy,

我有興趣睇你個中醫, 請pm詳細資料, 謝謝!

大宅

Hi kyy, 唔好意思, 唔記得問你, 個中醫收費貴唔貴, 幫唔幫人煲藥, 睇一次中醫會開幾多包藥比你, 你睇左幾耐先有好轉, 我都希望好似你一樣, 睇左半年有bb, 重有食緊中藥可唔可以有bb, 你有冇睇過何樹勛徒弟唐醫師, 其他姊妹有冇睇過都可以pm比我

大宅

seeci

pl check pm

民房

Trevormama

My "打排卵針" friend has one boy, very fat and smart.

複式洋房

我都30啦,又係m唔準,check過醫生話係「多囊卵巢」,無得醫,只可以食排卵藥。所以若果m成日唔準,就要認真check下,唔好再拖了

複式洋房

我有興趣睇你個中醫, 可否告訴我這位中醫的詳情?
My email is - [email protected]

唔該晒!

複式洋房

Hi kyy,

我有興趣睇你個中醫, 可否告訴我這位中醫的詳情?
My email is - [email protected]

唔該晒!

禁止訪問

別墅

我以前都曾經打過排卵針, 醫生話過係會增加孖胎0既機會, 我當時打過排卵針幾個月, 後來無打, 反而就有0左. 而家啱啱有0左第二胎, 一計劃生多個唔避孕就即刻有0左, 排卵期都無計過, 老公本來都話預一年時間. 我0既經驗係唔好太緊張, 俾自己咁大壓力, 仲容易成功.

大宅

不要睇劉逢吉呀! 我以前一直有睇開佢,一個月2次,調理身體,有次d m遲了,他開了d紅花,歸尾比我食,我又唔知有o左,食o左d苦茶都未有m,又去覆診,佢先話懷疑我有o左,叫我去藥房買枝驗孕桿check check,我問佢:你把脈唔知o羊?佢話看不到的.激死我 :evil: :evil: :evil: 真係每次諗起都好嬲.

好在bb無事,有事我實追究.現在我和我d friend已沒有再看他了.

大宅

jingma and Do Do

pl check pm

別墅

Hi Kyy,

可否給你中醫資料及收費如何? 謝謝.

洋房

kyy,

我都想要,可否send給我呀.
[email protected]

首頁

尾頁

跳至