夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

Del

Del

子爵府

Re: 知道男朋友講大話... 應唔應該篤爆佢???

mymelodyhk,

做女人有時蠢d 會好d, 如果你唔係炒低佢電話, 你就咩都唔知, 亦唔會唔開心.....如果篤爆佢, 可能會無彎轉架.....其實都係睇下你想點啫, 如果唔同佢一齊, 你會快樂嗎?
我叫祉延, 係2004年4月18日出世啦~~2004年8月10日, 我第一次識反身啦!! 2004年12月25日, 我識坐啦!!2005年9月1日, 我有16 隻牙啦!!
18/4/04 2.675kgs 29/7/04 5.5 kgs 61cm23/1/05 9.55 kgs 70 cm28/3/05 10 kgs 72 cm6/5/05 10 kgs 74 cm26/10/05 11.1 kgs 79 cm

大宅

不應該。

你係你,exex係exex,就算舊情未了又如何?

俾d信心自己,追求眼前的幸福。
laughin' to keep from cryin'

大宅

我覺得任何野都要攪清楚先, 到第時你結埋婚生埋仔先知原來佢最鍾意係以前果個, 果陣妳都唔知點算~

我個仔好得意架

民房

Hello, 其實這是個signal...為何不待現在仍未結婚,來攪清楚大家的關係...我個人認為要讓他知道妳並不是全不知情...要他尊重大家的感情關係而作出選擇...
之之是我的乖乖 :pint: :wave:

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

i agree!!!

mingb 寫道:
我覺得任何野都要攪清楚先, 到第時你結埋婚生埋仔先知原來佢最鍾意係以前果個, 果陣妳都唔知點算~

洋房

我實忍唔住踢爆佢

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

篤爆佢啦!

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

其實我估我就無呢D智慧識得抄低個電話,但如果俾我知道佢有呢種隱瞞,我諗我又會忍唔住當無事喎!!我會問清楚發生咩事!!

翡翠宮

我係一個無乜呢d耐性的人,如果比我,我一知道佢同ex-gf傾電話,我已經會質問佢,唔會好似你咁,係度猜度佢,同埋估估下,我同我honey一樣都係鍾意樣樣野講清講楚,唔需要大家互相猜疑~
所以我覺得你應該比你男友知道你已經知道佢同佢ex-gf傾電話的事,看看佢有何點應都好,不過,你要有心理準備就係佢可能比一個會hurt你的答案比你,你接受得來嗎???

複式洋房

絕對同意!
如果無野! 洗乜整咁多野!將d電話改來改去!
有d男人好長情,永遠覺得得不到那個才是最好∼

mingb 寫道:

民房

Mymelodyhk,
男人十個有八個都係...靠唔住,大話連篇,不過肯呃你佢都仲係care你感受的,你咪詐傻話想大家做個朋友叫你男友約她出來見下面然後詐搶你男友的電話來打睇佢有咩反應囉!

大宅

再見亦是朋友
信任好緊要............
老公對老婆要做o既係: 由而家開始只係可以錫我一個, 要縱壞我,唔可以話我 有人恰我要第一時間出黎撐我,我開心你要戥我開心, 我唔開心你要"tum"我開心,唔準恰我鬧我, 發夢都要諗 起我,仲要永遠覺得我最靚 ^O^

複式洋房

我實忍唔住問佢,我都有呢個情況出現,我話我唔可以接受,不過我的情況就麻煩好多! :-( 我認為應該清清楚楚,呢種係折磨!

複式洋房

我都會忍唔住問佢,有時d嘢講清楚唔使估估下,自己又唔開心,而家發現唔啱,或者佢地仲藕斷絲連,你仲可以有另一條路行!!!

禁止訪問

別墅

最好講清楚 ,無謂估估o下, 如果佢真係同ex 一齊,早知好過遲知 , 而家你仲有得choose , 男人講大話係好叻...

別墅

咪係,到時仲要 hurt 爆
mingb 寫道:
大家好!~~~我是阿包子~~~ 阿包子個阿~~~ 阿包子個包~~~ 阿包子個子~~~ 謝謝~~~ ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

民房

你呢個經驗0係我同我bf岩岩一齊個時都試過,我問過究竟,佢話唔會再同個女仔講電話,又點je?咪又係將個女仔rename左叫"黃小姐".............
其實我覺得要忍下law,佢地係要有野,你點check都無用!我個case係慢慢佢地就無contact la.........因為男人係0會為0重要既人做甘多野架~試諗下如果你有個FRD d既男人同你講電話or icq,佢成日check你,你都唔開心la!有時兩個人一齊要比d空間同互信law,如果唔係兩個人都會好辛苦!

民房

聰明既女人係唔出聲家。但我相信好難做到

首頁

尾頁

跳至