親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

昨日剛回來,想分享吓包車資料
本人只是純分享

我自己上網揾的, SG $165
司機態度有禮,細心,準時,安全,有耐性
車子新淨,我地一家三口,星期三上午10:00Carlton city 去Legoland hotel冇塞車,70分鐘到酒店門口,11:30已經waterpark玩緊了,星期四下午15:00上車16:00就Hard Rick checkin了。

真係好方便, 悭返好多時間,雖然俾多少少,我覺得值。

覺得司機細心係因為我地到Legoland hotel時,佢同bell boy一齊拎行理到路邊,行理拎晒落車後,其中一件bell boy放得唔好,轆咗出馬路,司機本已準備上車,回頭見到都幫忙拎返俾bell boy!

加上呢間公司都好有交帶,本人改了兩次接送時間也沒有怨言,還send email confirm, 問題也一一回覆,接送前一天會whatsapp司機資料,車牌,時間等等,覺得都幾安心。

最後都係呢句,本人純分享經驗,想幫冇時間揾資料的爸爸媽媽,唔駛咁頭痛。

因不便每位都覆PM, 想找資料請在FB search MyTrip應該就找到

大宅

回覆:illusiongshock 的帖子

多謝分享

別墅

多謝分享

[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid124/pc8cd38426a2b9c43ddb759c6a85e9005/f80dbb2f.jpg.orig.jpg[/img]

禁止訪問

回覆:Singapore Legoland包車分享

洋房

可以send包車資料嗎?

男爵府

回覆 emememily 的帖子

I want to know too. Thanks!

大宅

回覆 illusiongshock 的帖子

我又係住carlton city, 將會27/7去
請問你有冇去過對面間supermarket? 係咪算大型?
我bb得10個月大, 我想8定嗰度有咩bb food :)

大宅

最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章

多謝分享

男爵府

Singapore Legoland包車分享
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=12280818&fromuid=526174

請問可否提供司機資料! THANKS!

另外, 想問下, 係WATER WORLD 個邊, 可以著鞋嗎? 個地下會唔會好熱呀?

THANKS!

PEGGY

男爵府

可否pm包車資料給我,thanks

複式洋房

可否給我包車资料,thanks

大宅

咦,我都係住Carlton City 呀,同你一樣包車去Legoland
對面間超市都算大,乜都有,似百佳咁啦,好方便,附近又有7仔,麵包舖,大排檔,格離又有商場有呀坤

複式洋房

我也想要包車資料! 謝謝! 幾錢?什麼車?

子爵府

回覆 lisukying 的帖子

大宅

複式洋房

因不便每位都覆PM, 想找資料請在FB search MyTrip應該就找到

複式洋房

lilalila 發表於 14-7-21 13:49

我又係住carlton city, 將會27/7去
都算大,好似百佳惠康超級廣場,不過就唔多熟食

複式洋房

peggyy25@hotmai 發表於 14-7-21 17:39

Singapore Legoland包車分享
可以,我地穿膠鞋,唔穿好難頂,地下勁熱

大宅

正,話是話,你覺得間酒店ok嘛??

大宅

我覺得酒店ok架,又光又新又乾淨對面同隔離都有嘢食同買,行3分鐘就到地鐵站

首頁

尾頁

跳至