自由講場

跳至

首頁

尾頁

洋房

陳太....唔該你....幫幫手ar.....

順便找埋律師幫我做梗按ar....要便宜d呀.....

仲有....叫報館老闆幫我登報, 話我要民主, 唔要旅行

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 蠢豬 於 07-12-3 19:26 發表

銀行信得過你,唔駛陳太都可以做到十成按啦,都要還錢架

侯爵府

BK Milk勳章

別墅

真搞笑

子爵府

蠢豬,

不如叫佢幫你呀:

佢背後既資源應該多D wo.

原文章由 蠢豬 於 07-12-3 19:26 發表

[ 本文章最後由 viewer 於 07-12-3 22:13 編輯 ]

洋房

我知.....要還錢...

但係我冇錢比3成咁多....

新樓又買唔起!!!!

見陳太買樓都可以咁做,

冇理由我哋呢d小市民唔得架

陳太...陳太.....你幫下手啦....

晚飯唔arm我..... 旅行又唔arm我!

奧運...阿李大狀又叫杯葛

我咁支持你地....幫下手啦....

但我唔要黃生幫....我怕比人打!!!

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 蠢豬 於 07-12-3 22:00 發表

新樓又買唔起!!!!

見陳太買樓都可以咁做,

奧運...阿李大狀又叫杯 ...

男爵府

唔制呀, 陳太, 我又要十成樓按呀, 我仲要成棚律師幫我辦手續....

新樓又買唔起!!!!

見陳太買樓都可以咁做,

[ 本文章最後由 KKM 於 07-12-3 22:27 編輯 ]

洋房

都選完咯, 提來作什麼呀?

選舉前, 佢唔回應任何按揭問題;
選完, 更加睬你都傻.

你真係人如其名: 蠢豬

洋房

講民主o既人,原來又系講一套,做一套...原來又系為左自己o既私利,雖則佢吾系虧空 ,,但佢甘算吾算以權謀私?-( ,佢做麥吾回應呀?莫非真系身有屎?:-( 我吾濟呀?原來佢做官個陣又系甘腐敗,點解佢有十成按呀?甘即係話第日啲民主鬥士米一樣會貪污?呀扁都系民主選出黎,又系貪污,,嘩!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!來日比佢哋班所謂民主o既人主政,庫房凍過水lor,,,千奇吾好比佢地主政呀 .
陳太)))))))))))))))))))))你系邊度做按揭呀)))))))))))))))介紹埋比我丫)))))))))))))))重有我啲親朋戚又呀)))))))))))))))))))))

死,呢道雖則話支持民主,但甘講佢法,一定比人圍,123走為上着.

男爵府

咁唔該再幫我搞埋喇.....我冇首期架,咁借埋娤修費得唔得呀 最多賺左請佢飲茶囉

珍珠宮

如係其她人的粉c, 明年再來吧.

原文章由 a1234 於 07-12-3 22:33 發表
都選完咯, 提來作什麼呀?

選舉前, 佢唔回應任何按揭問題;
選完, 更加睬你都傻.

你真係人如其名: 蠢豬

大宅

我諗蠢豬係選舉前唔敢提係怕係度比人話佢抺黑....

你見呢度d媽咪都係麻目咁幫泛民就知啦....

子爵府

原文章由 小清 於 07-12-3 22:52 發表
講民主o既人,原來又系講一套,做一套...原來又系為左自己o既私利,雖則佢吾系虧空 ,,但佢甘算吾算以權謀私?-( ,佢做麥吾回應呀?莫非真系身有屎?:-( 我吾濟呀?原來佢做官個陣又系甘腐敗,點解佢有十成按呀? ...

, 講民主o既人一向都係佢講就得, 你就唔得, 佢捧果個就錯都話啱, 十成按就係對人唔對事

大宅

[quote]原文章由 小清 於 07-12-3 22:52 發表
講民主o既人,原來又系講一套,做一套...原來又系為左自己o既私利,雖則佢吾系虧空 ,,但佢甘算吾算以權謀私?-( ,佢做麥吾回應呀?莫非真系身有屎?:-( 我吾濟呀?原來佢做官個陣又系甘腐敗,點解佢有十成按呀?甘即係話第日啲民主鬥士米一樣會貪污?呀扁都系民主選出黎,又系貪污,,嘩!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!來日比佢哋班所謂民主o既人主政,庫房凍過水lor,,,千奇吾好比佢地主政呀 .
陳太)))))))))))))))))))))你系邊度做按揭呀)))))))))))))))介紹埋比我丫)))))))))))))))重有我啲親朋戚又呀)))))))))))))))))))))

死,呢道雖則話支持民主,但甘講佢法,一定比人圍,123走為上着.

小清,
咁你要小心啦...... 保重啦啦啦啦!!!!!(你好攪笑! )

[ 本文章最後由 pakhei1128 於 07-12-4 10:20 編輯 ]

水晶宮

新樓又買唔起!!!!

見陳太買樓都可以咁做,

你好似o係度玩緊野

男爵府

除咗按揭問題, 請問佢大佬單謀殺案情況係點呀, 好似無哂消息咁, 唔係又不了了之呀.

禁止訪問

禁止訪問

伯爵府

我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

首頁

尾頁

跳至