心聲留言

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

歡迎各位...大駕光臨 !
今夕吾軀歸故土  他朝君體也相同

水晶宮

唔劏..唔通你成條吞落肚呀..梗係切開..一look look 啦....

條蛇屎左架啦, 5 水劏!! [/quote]
QUOTE:
原文章由 男人四十 於 07-9-24 11:49 發表
我幫你劏蟹..你幫我劏蛇..perfect ! :loveliness: :loveliness: :loveliness:

水晶宮

肉麻當有趣..你唔識咩..變通少少咪得law..:loveliness:
原文章由 mclam 於 07-9-24 16:57 發表

巧肉麻!!

原文章由 男人四十 於 07-9-24 11:51 發表
所以你要好好咁..珍惜餘一下..同我一齊..既..時間law..

水晶宮

牛牛既理解能力..近來好似差左..唔通咁快佢就..潮熱..
原文章由 mclam 於 07-9-24 16:59 發表

阿牛,

禾械問快樂伯有舞胡實碎呀!!:lol

原文章由 ringoivy 於 07-9-24 12:14 發表
大e媽問李是咪性胡李化差少少禾咪即管再估下囉:-x

水晶宮

無啦啦又提起羊媽..攪到我又心思思...
原文章由 mclam 於 07-9-24 18:03 發表

5 怪豬duck 羊媽刀頂佢 5 順!! 巧骨痺!!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 男人四十 於 07-9-24 18:48 發表
唔劏..唔通你成條吞落肚呀..梗係切開..一look look 啦....

條蛇屎左架啦, 5 水劏!!

QUOTE:
原文章由 男人四十 於 07-9-24 11:49 發表 http://forum.baby-kingdom.com/images/common/bac ... [/quote]

刀灰屎左囉, 李d 理解能力又有問題!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 男人四十 於 07-9-24 18:50 發表
肉麻當有趣..你唔識咩..變通少少咪得law..:loveliness:
原文章由 男人四十 於 07-9-24 11:51 發表
所以你要好好咁..珍惜餘一下..同我一齊..既..時間law.. ...

真係難為快樂嬸囉!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 男人四十 於 07-9-24 18:53 發表
牛牛既理解能力..近來好似差左..唔通咁快佢就..潮熱..
原文章由 ringoivy 於 07-9-24 12:14 發表
大e媽問李是咪性胡李化差少少禾咪即管再估下囉:-x ...

你仲唔送盒"靜心"比佢喎!!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 男人四十 於 07-9-24 18:56 發表
無啦啦又提起羊媽..攪到我又心思思...

你放心, 羊媽夜d 會上黎架啦!!:loveliness:

水晶宮

所以我咪搵你幫輕下..呀快樂嬸law..
原文章由 mclam 於 07-9-24 19:11 發表

真係難為快樂嬸囉!!

水晶宮

一盒夠唔夠呀..使唔使整盒你添呀..大姨媽..:mrgreen:
原文章由 mclam 於 07-9-24 19:12 發表

你仲唔送盒"靜心"比佢喎!!

水晶宮

今日成日都未見過佢啦..夜d佢又要陪羊佬訓教..佢邊有咁多時間喎..有時間都抖下啦..日做夜做..你估亞羊媽佢..唔攰既咩..
原文章由 mclam 於 07-9-24 19:12 發表

你放心, 羊媽夜d 會上黎架啦!!:loveliness:

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 男人四十 於 07-9-24 19:27 發表
所以我咪搵你幫輕下..呀快樂嬸law..

5 水客氣啦!!:lol:

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 男人四十 於 07-9-24 19:28 發表
一盒夠唔夠呀..使唔使整盒你添呀..大姨媽..:mrgreen:

快樂伯, 睇落你需要doll d 喎!!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 男人四十 於 07-9-24 19:30 發表
今日成日都未見過佢啦..夜d佢又要陪羊佬訓教..佢邊有咁多時間喎..有時間都抖下啦..日做夜做..你估亞羊媽佢..唔攰既咩..

5 好扮好清楚羊媽喎!!

水晶宮

邊係客氣喎..難得亞大姨媽你咁支持我..買多盒收買人心都要啦..:loveliness: :loveliness: :loveliness:
原文章由 mclam 於 07-9-24 19:48 發表

5 水客氣啦!!:lol:

水晶宮

靜心唔係咁岩我喎..我諗我要既係..亞偉既哥哥..:lol
原文章由 mclam 於 07-9-24 19:49 發表

快樂伯, 睇落你需要doll d 喎!!

水晶宮

家陣十一點啦..人影都無呀..你話我了唔了解佢先..
原文章由 mclam 於 07-9-24 19:50 發表

5 好扮好清楚羊媽喎!!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 男人四十 於 07-9-24 23:08 發表
邊係客氣喎..難得亞大姨媽你咁支持我..買多盒收買人心都要啦..:loveliness: :loveliness: :loveliness:

收買人心就唔好買"靜心"啦, 梗係要買"人蔘"鮮duck 啦!!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 男人四十 於 07-9-24 23:09 發表
靜心唔係咁岩我喎..我諗我要既係..亞偉既哥哥..:lol

因住食屎你呀!!

首頁

尾頁

跳至