爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

洋房

Re: 請問各位男人?

applejuice2004

請問有什麼意見, 我不介意的, 謝謝

男爵府

畀面勳章

hello222
What are you waiting for if you love that guy?
Why do you love him? 1. Is for daily see face to face and grow love feeling? He is 2. very handsome, 3. good behavious, 4. good personality, 5. he has powerful 'Right' like a boss, 6. very rich, 7. smart, 8. knowledged, 9. good religion match you; 10. nice to his parents. 11. good back groud....

I try to guss why you do dreaming to get in love with the objective guy: I think if you are for the reason of:
No. 1, Is your own sensitive feeling, daily connection may easily grow wrong idea of thinking. It is alright for the others. (Go ahead if it is so, don't wait until both will be too old.)
You will find it is too late when a sudden change comes at one day. Pure Love is great, why you should hide behind?
[size=small]Pure Love is great
你要身體好、記得時時要飲水、不一定等到等到口渴嘅!

大宅

你單戀人???
[url=http://hk.myblog.yahoo.com/jw!o_GcsGiBERqFyIk5R9BjxYvvsq8-[/url]我們這一家.... Click http://www.geocities.com/tokyo/shrine/6823/mhalbum.gif 旻熹今年邁向小一

洋房

係我, 我有乜方法, 佢好怕羞的

複式洋房

別墅

hello222 寫道:

即係甘的 如果你 SEND MAIL 比佢, 問佢野 佢吾答 但係 SEND MAIL 比佢係關於 叫佢做野吾好甘緊張 放鬆 D, 佢答我 THANKS 甘你覺得佢有冇野

一早見到妳呢段野,真係比妳笑死^______^
thanks都算有野????吾係咁攪笑呀^^
如果妳打佐一大段野,佢只係一句thanks.....我覺得佢直情係非常無野^________^

別墅

或者妳 send 張相俾我,
我就明白點解個男的唔主動

fchow :-D

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

:lol: :lol: :lol:

fchow 寫道:
或者妳 send 張相俾我,
我就明白點解個男的唔主動

伯爵府

hello222,少女情懷總是詩,有時可能係自己太敏感都唔出奇架,你幾多歲呀?如果仲細,可以有大把時間同佢玩o下猜度遊戲,咁你咪繼續玩囉,但係如果你年紀已經有翻咁上下,咁我奉勸你都係諗
正義或會遲來但不會缺席

子爵府

hello222

我想問你個男人結左婚未, 有無老婆仔女 ??
親子王國以外之相冊連結已被刪除

洋房

我知道佢未有女朋友, 未結婚, 我已經 SEND 左個 MAIL 問佢我地可吾可以做朋友, 但佢未回答 但佢見到我同同事一齊的時候佢都有同我點頭同傾計 甘你地話佢吾答我點解 不過我知佢好忙. 我只係覺得佢會吾會可能覺得自己年紀大我好多 而且佢又習慣自己一個人的生活, 你地話佢係吾係對我冇 FEEL 但又吾知點同我講掛 你估佢成37歲人會吾會吾知點做呢

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Hello222

我想問你同埋佢既Post係乜? 佢會唔會係你上級呢?
佢又知唔知你既婚姻狀況呢?

hello222 寫道:
我知道佢未有女朋友, 未結婚, 我已經 SEND 左個 MAIL 問佢我地可吾可以做朋友, 但佢未回答 但佢見到我同同事一齊的時候佢都有同我點頭同傾計 甘你地話佢吾答我點解 不過我知佢好忙. 我只係覺得佢會吾會可能覺得自己年紀大我好多 而且佢又習慣自己一個人的生活, 你地話佢係吾係對我冇 FEEL 但又吾知點同我講掛 你估佢成37歲人會吾會吾知點做呢

洋房

佢吾係我上司, 只不過佢的職位高級過我好多, 我只不過係一個文員仔, 佢己經知我已離左婚, 而且我都已經暗示左我想同佢做朋友, 不過佢未有反應

子爵府

甘你有無諗住再接再厲?
又或者靜觀其變呢?

洋房

靜觀其變 because I know he is very busy, so I dont want to make him trobule

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

祝你好運!

民房

hello222,

Is anyone in your company know you like him? I just guess if maybe the reason why he didn't answer you directly. Guys always like that, we don't want any rumour in our working place. especially the office love affair.

Anyway, I wish you will get what you want.

子爵府

Good Luck!

男爵府

畀面勳章

You can only look for the chance to be appear as smooth as you wish!
I wish you good luck too!
Try to ask any question about your position's responsibility, since he is on the position higher than yours. Make chance for your own self try to talk and near him more and more as a remider to arise his remembering you more too. I think more in touch may cause you become successful easier!
Good Luck!
:-P :-P :-P
你要身體好、記得時時要飲水、不一定等到等到口渴嘅!

首頁

尾頁

跳至