影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

mcyw888 發表於 23-12-4 22:24
上士係啦,同埋仲未知班長攪咩

我睇完第七集,好眼訓
班長同啲女都真係幾無謂既人物劇情,連四眼肥叔都已經係怪物,隱藏係營中。

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

stagea 發表於 23-12-4 22:39
我睇完第七集,好眼訓
班長同啲女都真係幾無謂既人物劇情,連四眼肥叔都已經係怪物,隱藏係營中 ...

挨埋8啦,有2個男主出

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

mcyw888 發表於 23-12-4 22:57
挨埋8啦,有2個男主出

人都癲,套野搞到咁,變形金剛同異形合體

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

mcyw888 發表於 23-12-4 17:49
最後2集都多dd宋江啦

多d d 啦, 唔夠喉, 喱套劇宋江個樣好細個, 成個中學生咁
李陣郁最尾出得個小小

[img=500,400][/img]

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

stagea 發表於 23-12-4 21:47
第七集個兩姐妹同神父,幾個仲飲酒跳舞個段,勁悶
博士去粟島,渡假咁款
...

飲酒跳舞睇到我
仲有, 大佬, 咩時勢, 居然會有三個發花癲嘅女人出現

珍珠宮

mcyw888 發表於 23-12-4 21:49
係好悶

博士講左句自己係以人類型態活著, 佢係咪都領左野 到現真係得一個鏡頭

仲有露股股嘅

珍珠宮

stagea 發表於 23-12-4 22:23
博士唔似有,上士就係,不過佢似乎控制到自己思維,保護大家個意念。

好似睇緊異形,粟島咁多個吊蛋,係 ...

中段似變型金剛, 後面似異形

珍珠宮

stagea 發表於 23-12-4 21:48
呢套,金中士都幾好

同意

珍珠宮

mcyw888 發表於 23-12-4 22:24
上士係啦,同埋仲未知班長攪咩

係咪養住個怪物? (老公仔女之類?)

珍珠宮

stagea 發表於 23-12-4 22:39
我睇完第七集,好眼訓
班長同啲女都真係幾無謂既人物劇情,連四眼肥叔都已經係怪物,隱藏係營中 ...

仲有個大叔同發花癲女人, 喱條線又係唔知做 mug

珍珠宮

回覆樓主:

果然係無邊套劇, 係第二季會好睇 , 除左機智醫生生活

琥珀宮

miu~miu 發表於 23-12-4 23:32
仲有個大叔同發花癲女人, 喱條線又係唔知做 mug

係無必要既劇情

琥珀宮

miu~miu 發表於 23-12-4 23:27
飲酒跳舞睇到我
仲有, 大佬, 咩時勢, 居然會有三個發花癲嘅女人出現 :hehehe ...

要講入面既人無問題,但唔係求其咁寫啲野囉,仲有神父同病女又係唔知做乜,寫到有野,但又唔講咩事。

琥珀宮

miu~miu 發表於 23-12-4 23:34
果然係無邊套劇, 係第二季會好睇 , 除左機智醫生生活

寧願一季就完

珍珠宮

stagea 發表於 23-12-5 07:07
要講入面既人無問題,但唔係求其咁寫啲野囉,仲有神父同病女又係唔知做乜,寫到有野,但又唔講咩事。
...
宋江石化左, 又突然無事, 李陣郁撞車後明明唔識自癒, 驗屍時又返生, 但咩都無交待
你睇哂未?

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

miu~miu 發表於 23-12-4 23:25
多d d 啦, 唔夠喉, 喱套劇宋江個樣好細個, 成個中學生咁
李陣郁最尾出得個小小 :igiveu ...

到現仲少啦
我幾鍾意宋尾2 集個頭

翡翠宮

stagea 發表於 23-12-5 07:07
...

病女我知,係為左講佢男友揾藥比人捉左,所以烏鴉同博士先去個度

翡翠宮

miu~miu 發表於 23-12-4 23:31
係咪養住個怪物? (老公仔女之類?)

我估係咁

翡翠宮

miu~miu 發表於 23-12-4 23:28
仲有露股股嘅

為左露股股出一出

stagea    發表於 23-12-5 13:00

珍珠宮

mcyw888 發表於 23-12-5 10:19
到現仲少啦
我幾鍾意宋尾2 集個頭
係, 幾清純, 清純嘅怪物

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊