興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆:睇完哂your baby can read

我亞囡都睇晒your baby can read. 我之後買咗your baby can discover 比佢睇,而家睇緊,都好鐘意睇

大宅

Cheerfulfish 發表於 12-6-1 16:32
我個囡睇完YBCR之後,我淘左套English time 比佢,佢好like 呀

幾個月可用 English Time ?
Your baby can red - for how many months ?
disney english - for how many months ?

大宅

回覆 ninas_ninos 的帖子

請問YBCR之後唔係到YCCR咩..? 有哩個discover既版本..加咪YBCR既加强版啊? 你有無YCCR啊?

別墅

引用:阿女19個月大,已經睇完哂your+baby+can+re

原帖由 tam_bb 於 12-05-29 發表
阿女19個月大,已經睇完哂your baby can read,重複睇咗好多次,睇到熟哂,例如:下一個出現「goat」,佢記 ...
呢套野買左幾錢?

禁止訪問

禁止訪問

回覆:siu-don 的帖子

禁止訪問

複式洋房

大宅

回覆:tam_bb 的帖子

請問your baby can read幾大可以開始睇?香港邊度有得賣?大約幾多錢? Thx

大宅

回覆 tam_bb 的帖子

你可以揀"Your child can Read", "Your child can discover", 或者係"Leap Frog"個套DVD, 我個仔之前睇完Your Baby Can Read, 我就比佢睇"Your child can discover", 佢會教形狀, 顏色, 數字同音樂, Your child can read 就多D深D O既字學, 我個人覺得"Your child can discover"有趣D, "Leap Frog"果套係教英文A,B,C,D...佢都有教數數, 我個仔依家2歲幾就好鐘意, 佢係Amazon D comment 好好....美國人好鐘意..

大宅

Cheerfulfish 發表於 12-6-1 16:32
我個囡睇完YBCR之後,我淘左套English time 比佢,佢好like 呀

質數OK嗎? 可以比淘資炓我嗎?

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

引用:回覆+tam_bb+的帖子 你可以揀\"Your+child+

原帖由 irisban 於 12-12-13 發表
回覆 tam_bb 的帖子

你可以揀"Your child can Read", "Your child can discover", 或者係"Leap Frog"個套D ...
Where can buy all these?

伯爵府

大宅

引用:Quote:原帖由+BBEEr+於+12-05-31+發表請問

原帖由 tam_bb 於 12-05-31 發表
太子BB caxe有。
可以pm地址比我嗎?

大宅

你知唔知your baby can read 2011 年在美國被判賠償US185m.原因不實陳述,無根據。間公司執左了。在亞洲丨d人唔知,仍然買,如按指引睇,絕對會傷害阿b

大宅

你知唔知your baby can read 2011 年在美國被判賠償US185m.原因不實陳述,無根據。間公司執左了。在亞洲丨d人唔知,仍然買,如按指引睇,絕對會傷害阿b

禁止訪問

男爵府

引用:你知唔知your+baby+can+read+2011+年在美國

原帖由 lui 於 13-03-18 發表
你知唔知your baby can read 2011 年在美國被判賠償US185m.原因不實陳述,無根據。間公司執左了。在亞洲丨d ...
我記得baby einstein 系列的dvd,都好似俾人告,話要賠$

首頁

尾頁

跳至