婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

我奶奶成日持住自己有啲錢,佢老公又就佢,成日扮哂野,覺得自己好叻,仲成日show off自己以前後生有幾叻,話以前啲老細勁鍾意佢。而家我哋個個禮拜日都要同佢食飯,成日講嘢唔用腦,好似有次無端端同我個小朋友講話你阿媽冇本事搵過第二個老公,搞到我O哂咀。仲有成日偏心佢另外一個身抱,成日讚佢細心有耐性EQ高,仲話好彩佢個仔娶佢,我就一句都未讚過,其實都幾擺明係唔鍾意我,我真係唔係好想見到佢。

男爵府

wongb 發表於 23-4-6 23:28
我奶奶成日持住自己有啲錢,佢老公又就佢,成日扮哂野,覺得自己好叻,仲成日show off自己以前後生有幾叻, ...

你99講野都幾唔用腦 點會咁樣同小朋友講野

男爵府

我奶奶成日持住自己有啲錢,佢老公又就佢,成日扮哂野,覺得自己好叻,仲成日show off自己以前後生有幾叻, ...

可唔可以淨係你老公帶小朋友探你99?

珍珠宮

小朋友幾大呀?你個奶奶咁講野既,你同小朋友講,係你爸爸唔肯放我走咋,佢話無咗我唔得
一黎,小朋友好鐘意父母sweet sweet ,二黎俾奶奶聽既

大宅

駛乜在意佢講乜,做返自己。不用討好人地

珍珠宮

會吾會你嘅條件吾夠優秀,同佢仔相差好遠?
如果學歷高,家庭背景好,有揾錢能力,奶奶吾會咁講

大宅

唔好中佢計呀,姐妹
你越嬲佢越開心
把口生係佢度,佢把口有幾賤都唔關你事
你真係要eq高d解開自己心結,睇開d,唔好比閒言閒語打倒

下次見到,自己同老公一家人show恩愛,當佢透明就得架啦!你地越恩愛,佢就越睇唔過眼,有佢聚會千其唔好缺席添呀!

首頁

尾頁

跳至