網購天地

跳至

首頁
34567...12

尾頁

大宅

引用:價錢真係無咩考慮,最僅要係妥當。我用左個

原帖由 bbcmp 於 12-08-20 發表
價錢真係無咩考慮,最僅要係妥當。我用左個集運年幾兩年,一次都無失手,真係負責任到不得了。初初淘時,有 ...
我都想知,可吾可以pm間集運公司資料比我?

用戶要求終止服務

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+6ACE+於+12-08-20+發表回覆+b

寫出黎會有人話我係打手嗎?
Check pm

男爵府

已pm jm們。

大宅

回覆:集運問題!

我都想要資料。。

男爵府

回覆 stella816 的帖子

透過旺旺同個集運聯絡,好似用msn咁。先要download 個旺旺,再SEARCH集運個ID,SEARCH到就可同佢溝通架啦。收到你既通知後,佢會搵哂你的貨出黎,跟住會幫你的寶貝磅重,再SEND條LINK比你,你拍左佢條LINK就可以架啦。其實我係上面都講過下,建議你做下功課,睇返樓上的POST

大宅

引用:回覆+stella816+的帖子 透過旺旺同個集運

原帖由 bbcmp 於 12-09-21 發表

透過旺旺同個集運聯絡,好似用msn咁。先要download 個旺旺,再SEARCH集運個ID,SEA ...
Pls pm me thanks

大宅

bbcmp 發表於 12-8-20 02:45
價錢真係無咩考慮,最僅要係妥當。我用左個集運年幾兩年,一次都無失手,真係負責任到不得了。初初淘時,有 ...

pls,pm..............
THX

大宅

透過旺旺同個集運聯絡,好似用msn咁。先要download 個旺旺,再SEARCH集運個ID,SEA ...
Pls pm me
Thanks!

[img align=left]http://www.hitentertainment.com/thomasandfriends/img/thomas.jpg[/img]

大宅

可唔可以pm我? 想問間集運首重同續重幾$呀? 住宅洗唔洗附加費? 有冇限收幾多間店/幾多件貨架? 因次次都用順豐巧貴,未試過用集運,所以多d問題,thx!!!

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:我已經pm左個集運資料jm們,唔知有無遺漏,

原帖由 bbcmp 於 12-08-29 發表
我已經pm左個集運資料jm們,唔知有無遺漏,如有就引用或回覆我啦。有jm係呢張帖打"請pm我",我係收唔到任何 ...
can u please send me the details...thank you

https://i.ksd-i.com/s/630x_86400_d73df9dd036307410a503045cbbfae07/static.koreastardaily.com/profile/23243/138969.jpg

男爵府

回覆:LBB_BB 的帖子

pls check pm. 無限幾多間店同幾件貨。我最貴個次係10kg, 無記錯既話好似8,9十蚊。價錢請自行問集運,間間快遞既首重同續重都唔。除左ems之外,應該間間快遞都有住宅費,不過唔係好sure,都係個句,價錢問集運好的

男爵府

引用:已全部pm,如遺漏,請通知我 +

原帖由 bbcmp 於 12-08-28 發表
已全部pm,如遺漏,請通知我
Pls pm to me

別墅

好媽媽勳章

pm me thx

大宅

可唔可以pm埋集運的資料比我? 謝謝

大宅

pls pm集運資料,Thx!

複式洋房

引用:價錢真係無咩考慮,最僅要係妥當。我用左個

我想知邊間呀,thx

大宅

版主 的帖子

p|s pm me

男爵府

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 熱血勳章

回覆 bbcmp 的帖子

Please PM me, Thanks!

大宅

pls pm thx

複式洋房

引用:pls+check+pm.+無限幾多間店同幾件貨。我最

原帖由 bbcmp 於 12-09-23 發表
pls check pm. 無限幾多間店同幾件貨。我最貴個次係10kg, 無記錯既話好似8,9十蚊。價錢請自行問集運,間間 ...
Can u pm me too? I am using dim buy to collect tao bao stuff, stable and so far ok, but seems not cheap

首頁
34567...12

尾頁

跳至