跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Re: 04"馬騮仔/女"入黎傾下....(part 33)

portiabb 寫道:
頭sin同agent傾左...佢叫我2/5晚帶出去比佢.....佢3/5幫我湊姐姐去airport.....咁我2/5請full day.....上晝陪慇慇返學...下晝就湊佢出去agent度.... 咁樣對姐姐....攪到自己覺得唔知點咁....係咪我太小人之心 :cry: :cry: :cry: :cry:

典解你會咁諗 ?-( ?-( ?-( ?-( ?-(
你比我 ge 感覺係........ 你好似欠左佢咁

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

Re: 04"馬騮仔/女"入黎傾下....(part 33)

明....即係自己攪唔掂個頭 :-( :-( :-(
keroppipooh 寫道:
上次佢幫我 得好靚 ga,
不過我自己就做 ng 到佢咁 ge 效果 lor
但係個頭又時自己又會 luen 得好好,
有時就好似 ng 多 luen 咁 lor, ng g 你明 ng 明 ne

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

明....即係自己攪唔掂個頭 :-( :-( :-(

:tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:
不過西門話 if 想佢 luen d 就要電番細一個圈 wor ~~~
coz 我上次係用最大果隻圈, so 佢都估到 maybe 會有
咁 ge 效果

珍珠宮

無o架. 有時啲o野真係未必可以事事盡如人意o架 ma. 做得幾多得幾多啦.

最緊要係就自己個小朋友 je. 我會咁做 lor.

[quote]
頭sin同agent傾左...佢叫我2/5晚帶出去比佢.....佢3/5幫我湊姐姐去airport.....咁我2/5請full day.....上晝陪慇慇返學...下晝就湊佢出去agent度.... 咁樣對姐姐....攪到自己覺得唔知點咁....係咪我太小人之心 :cry: :cry: :cry: :cry: [quote]

珍珠宮

CherylMaMa 寫道:

sze,

如果無 surprise, 多數都係英藝o架啦.

[quote]
szebb 寫道:
eudora,
甘 now u 比女女返ben間末?

eudora,
o.ic :idea: :idea:

me law
[img[img]

琥珀宮

bell...

又唔可以話欠左佢....不過你地知啦.....我屋企10個人.....真係呢2年做水佢咁滯(比起一般家庭).....佢又做得幾好....好錫慇慇....好想幫佢...... ...+多句....我知佢好憎呢個agent.....不過唔知why [quote]

琥珀宮

cccccccc

sy wake up na ........

琥珀宮

bell...

又唔可以話欠左佢....不過你地知啦.....我屋企10個人.....真係呢2年做水佢咁滯(比起一般家庭).....佢又做得幾好....好錫慇慇....好想幫佢......

其實我明你 ge 心態, 你想好黎好去, 等佢走都比個好
ge 回憶/印象比佢..... 不過有時 d 野 ng 駛咁刻意 lor,
如果時間各樣野配合 ge 就 ok, 如果真係 ng tak ge
(好似 e+ 咁), 你就會個心拿住拿住咁.......

so take it easy na ~~~ 其實人心肉做,
你對佢好佢會 feel 到會 g, 你都 ng 駛太介懷 lor.....

if 我講錯左 ng 好意 c

琥珀宮

知啦...d圈越細反而越易打理ga
:tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:
不過西門話 if 想佢 luen d 就要電番細一個圈 wor ~~~
coz 我上次係用最大果隻圈, so 佢都估到 maybe 會有
咁 ge 效果

琥珀宮

唔駛唔好意思啦 算啦.....可能佢走左2日我都唔記得囉

其實我明你 ge 心態, 你想好黎好去, 等佢走都比個好
ge 回憶/印象比佢..... 不過有時 d 野 ng 駛咁刻意 lor,
如果時間各樣野配合 ge 就 ok, 如果真係 ng tak ge
(好似 e+ 咁), 你就會個心拿住拿住咁.......

so take it easy na ~~~ 其實人心肉做,
你對佢好佢會 feel 到會 g, 你都 ng 駛太介懷 lor.....

if 我講錯左 ng 好意 c

琥珀宮

知啦...d圈越細反而越易打理ga

hee....咁我都 g, coz 早幾年我電過 pao 炸頭,
開頭以為好麻煩, 典 g 原來起身 ng 駛梳頭都可以出門口,
真係超方便

琥珀宮

yeah....不過想像唔到你電爆炸頭係咩樣 :mrgreen:

唔記得問...55party果度....我想帶多2個小朋友+1大人.....2個小朋友4/6歲....o唔ok
hee....咁我都 g, coz 早幾年我電過 pao 炸頭,
開頭以為好麻煩, 典 g 原來起身 ng 駛梳頭都可以出門口,
真係超方便

琥珀宮

yeah....不過想像唔到你電爆炸頭係咩樣 :mrgreen:

唔記得問...55party果度....我想帶多2個小朋友+1大人.....2個小朋友4/6歲....o唔ok

me 就 sure 無問題 na, 人多 d 好玩 d hot d tim

琥珀宮

因為驚2個小朋友年紀唔同唔arm 玩麻...

me 就 sure 無問題 na, 人多 d 好玩 d hot d tim

琥珀宮

del

琥珀宮

因為驚2個小朋友年紀唔同唔arm 玩麻...

珍珠宮

唔會. 你唔記得有阿wing 個大囡咩, 咪好啱玩 lor.

[quote]
因為驚2個小朋友年紀唔同唔arm 玩麻... [quote]

珍珠宮

phoebe,

如果, 我 sat 去英藝 (2-3pm), 咁我唔可以早啲出現啦. 仲可能會遲啲添. 你攪得掂嗎???

琥珀宮

我諗應該得ge....我又嗌我大嫂幫手睇住慇慇sin囉
CherylMaMa 寫道:

phoebe,

如果, 我 sat 去英藝 (2-3pm), 咁我唔可以早啲出現啦. 仲可能會遲啲添. 你攪得掂嗎???

男爵府

我想同細細女影 STUDIO 做型照呀 !!

有冇人提供 STUDIO 比我呀 !!

首頁

尾頁

跳至