跳至

首頁

尾頁

男爵府

冬日勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 有冇住係蝶翠峰or綠庭園呀?

妳睇下mail box 有冇回覆, 如果都係唔得就問下網主[email protected]

男爵府

dream_cool00,

妳樓下賣到$263萬,有冇心郁郁想放盤呀?

大宅

Hi!好耐冇見,因為成日都好想
chan-loretta 寫道:
dream_cool00,

妳樓下賣到$263萬,有冇心郁郁想放盤呀?

邊間呀?7C?我地都想賣,再搬去錦繡,你點睇呀?

男爵府

我開頭3個月都係成日想 多d好呀,bb長肉d ga ! :mrgreen:
7C....我響中記同美記個網睇到有呢個價錢都好high,如果有八十萬袋真係可以唸唸wo! 但係呢度樓價高左,其他地方都會高左. 我唸會選擇700尺村屋連車位

大宅

聽講佢地有好多裝修,佢裝修左半年,好嘈, ,係咪咁先買得貴D?

男爵府

我都唸過佢地係豪裝.....
我地個單位至少可以賣$230~240 la

大宅

你點睇條馬路呀?我驚拖底個價!

男爵府

我返而驚樓下空地起多座,冇左個View,樓對樓唔值錢

男爵府

我尋晚去左聽惠氏講座,Dr. 話係懷孕期食 omega-3 / 深海魚油 有效預防bb出現敏感.

大宅

你話D村屋仔道起?唔係瓜?omega-3媽媽奶粉裡面有冇家?

男爵府

樓下德記飯堂果個位呀! 以前聽過d人話響7座13座16座?座
空地會起多5座, 唔知真定假
媽媽奶粉好似冇Wor! 我飲過一罐之後冇飲了,too fat ,Dr. 話係比營養不良d人飲ga! 芝司樂(藍色袋)有omega-3,三文魚都有ga! 我平時都係食呢兩樣

大宅

loretta
我知你話樓上係咩人,因為吟日搭村巴時撞到兩個細佬一個印印一個亞媽,佢個女係絛街時係要將对鞋搭住印傭对來行,條路又窄,結果成村人跟住後面佢亞媽都冇出聲,上到村巴佢個女又要咁坐、又要咁坐,又係塞成村人,佢亞媽都冇出聲,後來佢個女係度大叫,叫到後面個人問我有冇票讓比

男爵府

我相信好多人都領教過同投訴過佢地.佢地實在太自私,太自大,自以為是! 早前我聽到佢個男人約11點半(p.m.)大大聲話:[...xyz....有冇攪錯,吸塵都投訴,要靜就住森林啦!...xyz...] 佢唔會認為自己有問題,好似有嘈音係理所當然. 仲有我99 八番黎話日頭女保安係大堂睇住個男人大大聲'小'個老婆呀!真係唔知羞,成家都咁垃圾 .

複式洋房

我都係住蝶翠峰, 第17座, 我bb已4個月了...
來看看毛霜的世界 ^_^ http://www.babyhome.com.tw/sonyamo[img align=right]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD4/78244/abc.gif[/img][size=large]來看看毛霜的世界

男爵府

narita,

hello! 妳個bb幾好肉地喎!

複式洋房

yes, she is over 20 pounds now... very fat!
chan-loretta 寫道:
narita,

hello! 妳個bb幾好肉地喎!
來看看毛霜的世界 ^_^ http://www.babyhome.com.tw/sonyamo[img align=right]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD4/78244/abc.gif[/img][size=large]來看看毛霜的世界

大宅

hi~~各位

我住第10座~

洋房

wing1011:
我奶奶都係住10座,我和我先生同BB每日都會過奶奶到食飯,唔知我地有無見過呢?我BB都係7月份出世,你BB現在有幾多磅呀?

大宅

我bb都係7月出世~
佢前個排病左,而家得18磅幾~
仲要比姓謝既醫生嚇餐死呀~

洋房

我個囡囡都係睇佢的,佢點嚇你呀?

首頁

尾頁

跳至