網購天地

跳至

首頁
23456...12

尾頁

公爵府

畀面勳章

回覆:宏業集運好唔好

我岩岩集左20單,知我急,佢夜晚11點都送比我,,算係咁啦

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:尼間好似幾平,+有無人用過?+會唔會有伏

原帖由 c9jai 於 14-07-12 發表
尼間好似幾平, 有無人用過? 會唔會有伏
唉 我當黑,奶曬野,有問題唔出聲,星期一卑曬貨拒,講左最遲星期四送到卑我,琴晚都唔見,whatsapp問拒,同我講d貨未齊,今朝覆我,今早又無覆,whatsapp又唔覆,咩問題又唔講,問拒貨到香港左香港未,又唔答,真係火都來,o岩打電話卑拒,問拒究竟有咩問題可唔可以覆下我,我等緊d貨,急用,又話我語氣差,又話自己唔係我lu di

大宅

引用:Quote:原帖由+c9jai+於+14-07-12+發表尼間

原帖由 KAMIKASHUN 於 14-07-18 發表
唉 我當黑,奶曬野,有問題唔出聲,星期一卑曬貨拒,講左最遲星期四送到卑我,琴晚都唔見,whatsapp問拒, ...
我都中左半伏,睇佢淘寶啲comment好似好好咪試下。2個柯打,一個等7日,一個等5日。最後變左同1日先收到。唔會再用佢。佢一腳踢 做不來 佢係要草單先落貨 自己送貨 又冇system比我地啲客做記錄 下下都要自己mark底 都係用番之前果間。。。

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+c9jai+於+14-07-12+發表尼間

原帖由 KAMIKASHUN 於 14-07-18 發表
唉 我當黑,奶曬野,有問題唔出聲,星期一卑曬貨拒,講左最遲星期四送到卑我,琴晚都唔見,whatsapp問拒, ...
又話唔係我奴隸,又話我唔照拒流程做(d貨本來我送左去fd公司,跟住星期一一次過車過去卑拒,拒叫我係貨面寫拒d資料,個fd車貨過去,貼左幾單之後,拒地深圳倉d人同我fd講唔使貼啦,知架啦,會pack埋一齊啦。fd打卑我,我都whatsapp問個老闆唔貼得唔得,個老闆回覆:得架啦,我地會另外有個code no卑你)而家就不停話我唔照拒意思做,仲話我聽人講都唔聽拒講,係我自己羅來,真係超嬲羅,明明問左拒拒話無問題,而家d貨亂曬籠就話我自己羅來。超串,不知所謂。

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+KAMIKASHUN+於+14-07-18+發表

原帖由 cav1557 於 14-07-18 發表
我都中左半伏,睇佢淘寶啲comment好似好好咪試下。2個柯打,一個等7日,一個等5日。最後變左同1日先收到。 ...
唉 慢其實唔緊要 講聲阿麻,仲要將所有問題推卑我,都唔明拒個句另外卑個code no.你係咩意思羅,另外卑個code no.即係我十幾件貨都有同一個no.啦,有咩理由會亂阿?又話好多時速遞單會甩,都貼左code no.速遞單甩又有咩問題呢
我都係睇評價先用拒,點知都奶野
唉。我d貨送到來都唔知會點
應承聽早10:00覆我,都唔知會唔會譜頭

大宅

KAMIKASHUN 發表於 14-7-18 16:58
唉 慢其實唔緊要 講聲阿麻,仲要將所有問題推卑我,都唔明拒個句另外卑個code no.你係咩意思羅,另外卑個co ...
佢琴日都應承我1000AM送到.到我1100AM WHATSAPP唔應.電話唔聽.要我加多2錢肉緊.喊洒口先覆我.END UP係0200先收到.明日復明日.唔惡D佢都冇諗過派比我TOT 我真係比佢搞到喊咁滯.嬲!

侯爵府

畀面勳章

cav1557 發表於 14-7-18 17:05
佢琴日都應承我1000AM送到.到我1100AM WHATSAPP唔應.電話唔聽.要我加多2錢肉緊.喊洒口先覆我.END UP係0200 ...

佢都係話今朝10點前會送到黎。到10點半見仲未有聲氣就WTSAPP佢
到11點幾果陣先話派哂香港仔區 1點前會到
算啦唉...反正今日得閒 但為佐等佢 搞到成朝都唔敢做太耐野
不過最肉赤係琴日朝早話10-12點會到
點知岩岩10點就到 我又買送買遲佐
咁就要加多50蚊 唉 唔怪得佢既.....不過真係好貴
總括黎講 同我第一次用果陣真係差佐 不過多人幫襯 一個人始終分唔到身做咁多野
唯有希望賺多D錢請幾個伙伴幫幫手

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:Quote:KAMIKASHUN+發表於+14-7-18+16:58+唉

佢琴日都應承我1000AM送到.到我1100AM WHATSAPP唔應.電話唔聽.要我加多2錢肉緊.喊洒口先覆我.END UP係0200 ...
你惡 拒仲惡過你阿 仲問我使唔使甘惡、最後cut埋線,真係超串 唔好以為香港人易話為,個格衰 邊度人都一樣

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:+本帖最後由+kwankwan717+於+14-7-18+17:16

原帖由 kwankwan717 於 14-07-18 發表
遲左幾耐?

大宅

引用:+本帖最後由+kwankwan717+於+14-7-18+17:16

原帖由 kwankwan717 於 14-07-18 發表
點解多$50嘅? 其實同我朋開果間,計番都係宏業貴啲囉。。。。

kwankwan717  同埋可唔可以話俾我聽你用開果間叫咩名?  發表於 14-7-18 18:26

大宅

我都瀨野喇....
第一次好地地3日到...
今次上星期五寄..到依家都未有消息!! 尋日追左話今日送..今朝Whatsapp佢到依家都未有反應!!!

侯爵府

畀面勳章

cav1557 發表於 14-7-18 17:29
點解多$50嘅? 其實同我朋開果間,計番都係宏業貴啲囉。。。。
佢上黎果陣屋企冇人 要佢送多一次就要俾多50

caca8j  嘩! 呢條例好辣呀!  發表於 14-7-21 21:58

侯爵府

畀面勳章

KAMIKASHUN 發表於 14-7-18 17:24
遲左幾耐?
送貨就遲佐2個半鐘WTSAPP就1粒鐘

大宅

超差, 處理程序慢, 一日拖一日, 本來唔趕都變左好趕, 一件半件貨好似睇你唔起O甘, 又話要特突抽件貨出黎, 大佬呀, 可能我件貨輕, 收費平, 佢地唔重視, 一D都唔專業, 我一定永不錄用, 我今日都有淘野, 但我已經搵過另一間, 費時自己勞氣

大宅

哎呀!大鑊早幾日見大家都贊,我仲出左幾單比佢,咁唔出住,收貨睇下點先

男爵府

用過一次,有禮貌,吾算耐

大宅

回覆:JoanJJJ 的帖子

我覺得麻麻,送貨超慢,本來好輕嘅貨又話要收體積,好貴,不錄用

子爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:哎呀!大鑊早幾日見大家都贊,我仲出左幾單

原帖由 togichan 於 14-07-18 發表
哎呀!大鑊早幾日見大家都贊,我仲出左幾單比佢,咁唔出住,收貨睇下點先

...
我都中咗伏,見之前jm話佢ok,我成9間睇吓今次點先再睇吓錄用與否

子爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 kwankwan717 於 14-07-18 發

你朋友果間係咩名呀?可以pm我嘛?

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:我都瀨野喇....第一次好地地3日到...今次上

原帖由 Phoebe173 於 14-07-18 發表
我都瀨野喇....
第一次好地地3日到...
今次上星期五寄..到依家都未有消息!! 尋日追左話 ...
你唔好打卑拒添麻 一陣鬧番你轉頭 話渣緊車唔得閒阿

首頁
23456...12

尾頁

跳至