跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 portiabb 於 07-11-4 00:18 發表
乜咁ga 好貴ga

咩好貴

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

yy暫時都未似...可能仲係baby skin...不過都係偏乾果隻

你一個訂左幾多支 咁都唔駛group order啦...你自己都夠$250啦
原文章由 keroppipooh 於 07-11-4 00:18 發表

慇慇似 ng 似你 ga

睇番張單真係好近,
only 支 shower 就 order 左 33支 :lol

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 CherylMaMa 於 07-11-4 00:18 發表
佢玩不留都咁盡情o架啦....由細到而家, 都矛改過.

ne d 咪叫真性情 lor 你睇孖b

咁佢 e+ 巧 d 無 ar

琥珀宮

我都唔知幾想yy係咁 我羨慕都黎唔切啦....唔好
原文章由 CherylMaMa 於 07-11-4 00:18 發表
佢玩不留都咁盡情o架啦....由細到而家, 都矛改過.

珍珠宮

又入咗去睇囡 lor, 又 ma.

攪到我涼都唔敢去沖住, 驚一行開,佢又 , 就水.

原文章由 portiabb 於 07-11-4 00:06 發表
一個二個又閃左去邊呀

琥珀宮

你request果支囉
原文章由 keroppipooh 於 07-11-4 00:19 發表

咩好貴

琥珀宮

原文章由 portiabb 於 07-11-4 00:20 發表
yy暫時都未似...可能仲係baby skin...不過都係偏乾果隻

你一個訂左幾多支 咁都唔駛group order啦...你自己都夠$250啦

我home仲有幾支stock, 其實我only訂左3支比mami jar,
其他都係幫 fd 訂 jar, 估ng到今次一呼百應

琥珀宮

原文章由 keroppipooh 於 07-11-4 00:20 發表

琥珀宮

你幾時變得咁廿四孝ga
原文章由 CherylMaMa 於 07-11-4 00:21 發表

琥珀宮

原文章由 CherylMaMa 於 07-11-4 00:21 發表

hubby 攪 ng 掂 cheryl
cherly ng 係同姐姐 zzzzz 咩

琥珀宮

:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
原文章由 keroppipooh 於 07-11-4 00:23 發表

我home仲有幾支stock, 其實我only訂左3支比mami jar,
其他都係幫 fd 訂 jar, 估ng到今次一呼百應

琥珀宮

原文章由 portiabb 於 07-11-4 00:22 發表
你request果支囉

你見佢 d price 幾平 ga na,
我 request 果支 15ml $95, 叫做巧貴 ga na

琥珀宮

cheryl爸爸應該攪得掂bor
原文章由 keroppipooh 於 07-11-4 00:24 發表

hubby 攪 ng 掂 cheryl
cherly ng 係同姐姐 zzzzz 咩

琥珀宮

咁相對黎講又真係幾貴ge :lol :lol :lol
原文章由 keroppipooh 於 07-11-4 00:25 發表

你見佢 d price 幾平 ga na,
我 request 果支 15ml $95, 叫做巧貴 ga na

琥珀宮

原文章由 portiabb 於 07-11-4 00:23 發表

我地大家都係咁諗

珍珠宮

人就係咁, 無果樣 "很"個樣. 囡仔, 我反而 like 孖b, 慇慇咁 (可能我自己都係呢類 ). 囡仔都係含蓄啲好啲.

男囝大啲, 會唔同o架啦, bell, 唔駛擔心 bor.

cheryl 而家安靜咗, 希望可以一覺到天光啦.

原文章由 keroppipooh 於 07-11-4 00:20 發表

男爵府

你哋玩到剛剛先返到屋企呀 ??

琥珀宮

原文章由 CherylMaMa 於 07-11-4 00:27 發表
人就係咁, 無果樣 "很"個樣. 囡仔, 我反而 like 孖b, 慇慇咁 (可能我自己都係呢類 ). 囡仔都係含蓄啲好啲.

cheryl 而家安靜咗, ...

你可能講得都 arm ge :loveliness: :loveliness:

琥珀宮

不過又睇唔出你係呢類bor
咁大膽上網識人:lol :lol :lol
原文章由 CherylMaMa 於 07-11-4 00:27 發表

cheryl 而家安靜咗, ...

琥珀宮

原文章由 WING0308 於 07-11-4 00:28 發表
你哋玩到剛剛先返到屋企呀 ??

mud 你咁睇得起 wo 地 ar

首頁

尾頁

跳至