跳至

首頁

尾頁

子爵府

BUNNY

我地錦田mami就番waisin黃昏場啦。
我係一個都幾八卦嘅人, believe in 因果, 風水命理。有果必有因 。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

早晨~~~~

白豬
我想買下x'mas野呀....主要想買x'mas燈

原文章由 三個白白豬 於 08-12-9 22:29 發表

你想買咩呀 ?
你講出黎我話你聽邊到有得買呀 ?

翡翠宮

tks...我要去睇下先

原文章由 waisin 於 08-12-9 17:28 發表

係大馬路m記後面小巴站附近, 有一兩間地舖賣文具

大宅

原文章由 pearlypigchick 於 08-12-9 21:52 發表
好想去按摩=_=
但係又唔想掉低個仔~唉

你想去邊到按摩, 上大陸?

大宅

原文章由 forty+ 於 08-12-10 08:53 發表
BUNNY

唔水專登就我, 你們開波先, 最好燒定雞翼等我來食

大宅

早晨呀

伯爵府

畀面勳章

原文章由 forty+ 於 08-12-10 08:53 發表
BUNNY

all>>>1 於 4 點開始 bq 啦

子爵府

Bunny
pm個地步嚟啦。

Sallyma
你個印份contract processed 成點呀? 我個賓今日攪埋啲最後手續應該ok啦。

littlecar
你去元朗廣場巴士總站附近, 真光幼稚園後面 間夜冷點行呀, 好多嘢賣, 有x'mas嘢架, 比出面平潻。再行前啲望去泊車嗰邊有另外一間夜冷店都應該唔少選擇。
我係一個都幾八卦嘅人, believe in 因果, 風水命理。有果必有因 。

子爵府

all
我擒晚又要come4張被, 成晚好似冇瞓過咁。身子唔多妥。
女傭剛剛拿到contract啦, 放心晒。嘥咗之前印印agent 2千幾, 要自己再拎多成千蚊比阿賓驗身同做visa/contract, 真係有啲肉痛。希望啲錢花得值啦。
阿賓真係好懶瞓, 淘淘要人陪, but佢陪淘淘同床瞓著咗就乜都唔知, 唔曉起身去自己張床瞓, 淘淘踢晒啲被佢又唔知。攪到我成日要入房幫淘淘同佢come 被。

大宅

原文章由 forty+ 於 08-12-10 13:38 發表
all
女傭剛剛拿到contract啦, 放心晒。嘥咗之前印印agent 2千幾, 要自己再拎多成千蚊比阿賓驗身同做visa/contract, 真係有啲肉痛。希望啲錢花得值啦。
阿賓真 ...

唔好講come被, 我大bee哥發惡夢or尿急喊醒, 豬大姐都唔埋佢自己訓, 搞到大bee哥 自己走入來我們間房話要媽咪

大宅

原文章由 forty+ 於 08-12-10 13:38 發表
all
阿賓真 ...

你無乜事嗎?小心身子呀!take care

大宅

原文章由 waisin 於 08-12-10 10:16 發表

唔水專登就我, 你們開波先, 最好燒定雞翼等我來食

我煎定雞翼俾你同大bee哥啦!wakakaka

大宅

原文章由 waisin 於 08-12-10 14:18 發表

唔好講come被, 我大bee哥發惡夢or尿急喊醒, 豬大姐都唔埋佢自己訓, 搞到大bee哥 自己走入來我們間房話要媽咪

你件豬大姐緊係唔醒啦!
佢黎你屋企係嘆世界笨不是打工麻!:;pppp:
佢起身幫手你先至驚呀

翡翠宮

forty+

我又係有時會甘架....快既解決方法係沖完涼飲2啖熱水再加暖包即訓....長遠就要睇中醫攪好身子....

all
阿賓真 ...

翡翠宮

我好少行果邊...不過見你講好平...都要去睇下先...tks

原文章由 forty+ 於 08-12-10 13:11 發表
Bunny
pm個地步嚟啦。

Sallyma
你個印份contract processed 成點呀? 我個賓今日攪埋啲最後手續應該ok啦。

littlecar
你去元朗廣場巴士總站附近, 真光幼稚園後面 間夜冷點行呀, 好多嘢賣, 有x'mas嘢架, 比出面平潻 ...

伯爵府

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

原文章由 littlecar 於 08-12-10 08:54 發表
早晨~~~~

白豬
我想買下x'mas野呀....主要想買x'mas燈

燈....去家品店咪仲平.
大橋對面,興隆地下有.
附近同樂街都有一間買玩具 (角位) 都好多.

翡翠宮

你地成日講大橋係邊度架....

原文章由 三個白白豬 於 08-12-10 14:34 發表

燈....去家品店咪仲平.
大橋對面,興隆地下有.
附近同樂街都有一間買玩具 (角位) 都好多.

伯爵府

all
阿賓真 ...

so bad.
真係冇得訓喎 ~仲慘過起身餵夜奶:;pppp:

伯爵府

原文章由 littlecar 於 08-12-10 14:37 發表
你地成日講大橋係邊度架....

大橋街市...自己看地圖

伯爵府

其實我呢個 sat 要去看航天展 , 6-7.
搞到我兩頭唔到岸 , 又想同你地一齊 b , 又想去航天展

首頁

尾頁

跳至