單親天地

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:回覆+~Emily~+的帖子 什么你的C6不返工的

原帖由 kit_wck 於 13-02-23 發表
回覆 ~Emily~ 的帖子

什么你的C6不返工的吗?得你一个人支撑头家?真是太辛苦了!小姐你都没交到税喔!都一样 ...
唔明講乜:;pppp:

今天種下何種因, 它日必收何種果!!  每天努力為亞仔同我的生活打拼!!

侯爵府

引用:回覆+kit_wck+的帖子 你返上去啦,講咁多做

原帖由 yinyin1981 於 13-02-23 發表
回覆 kit_wck 的帖子

你返上去啦,講咁多做咩,你嫁嚟香港唔方見得真係為愛情,如果係,唔會果仔4歲就做左單親 ...
樓主法律上身份係已婚,但幻想手續完成了。

重未關門,2分。

今天種下何種因, 它日必收何種果!!  每天努力為亞仔同我的生活打拼!!

侯爵府

回覆 dordor1207 的帖子

即係有xy症ge 大z女人(咁第日會唔會開abc問defg綜h點申請架)

子爵府

玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

~Emily~ 發表於 13-2-23 02:13
真係要慳啲囉!
慳d啦,baby! 加油吖

侯爵府

引用:回覆+dordor1207+的帖子 即係有妄想症ge+

原帖由 yinyin1981 於 13-02-23 發表

即係有妄想症ge 大陸女人(咁第日會唔會開post問傷殘綜媛點申請架)
唔好咁講呀,對號入座又或者為收牌唔抵架,快快改

禁止訪問

引用:回覆+~Emily~+的帖子 不是人人都是你们想

侯爵府

oh
謝謝提醒

禁止訪問

侯爵府

回覆 sailow 的帖子

你建議佢去公海,回覆一定比單親更加多,一定會成為hit post

男爵府

BK Milk勳章

原帖由 kit_wck 於 13-02-23 發表

什么你的C6不返工的吗?得你一个人支撑头家?真是太辛苦了!小姐你都没交到税喔!都一样 ...
我老公唔止番工,仲做兩份添,一日瞓得4個鍾,仲有,我間公屋係我父母的,唔係我既,我有屋既,我係獨女,要飬家好出奇嗎?你唔使係你問題,針唔吉到肉唔知痛,你知唔知癌病每個月要幾錢醫藥費呀太太?同埋麻煩你唔好話我老公,佢點飬我,唔使同你交代,同埋你又點知我冇交過稅呢?你查過呀?

複式洋房

对于你的遭遇深表同情!但是这个单亲妈妈就没有你这么精明强干,这么幸运,你离了婚,丈夫还给你抚养费,而且你还有一个这么好的奶奶,你可知道这一个奶奶是怎么对她的新抱说的:呢个孙就比你凑,不要阻我子发达,我是不会凑的,我自己生了3个,都没凑过.还对她的儿子说:不要怕将来孩子一样跟你姓.

男爵府

BK Milk勳章

回覆:单亲来港不足2年,儿子4岁在港出生,可有资格申请公屋

香港的member,不要再同佢地一般見識啦!大家都好清楚邊啲人係真真正正冇資格攞香港福利,佢地連香港政策都未攪清楚就話香港人轉頭!
下次開post唔好問申請公屋,問下點可以唔使做有得食有得住,大把新黎b6教你呀!
知道咩叫"子女免稅額"嘛?做下功課先啦!

複式洋房

讲点又不讲点,而且前后矛盾.

禁止訪問

引用:回覆+dordor1207+的帖子 对于你的遭遇深表

禁止訪問

引用:回覆+~Emily~+的帖子 讲点又不讲点,而且前

首頁

尾頁

跳至