網購天地

跳至

首頁
45678...14

尾頁

大宅

昨天中午附款,順丰今日中午前後送貨,期待中

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Eanma 發表於 16-12-6 08:32
昨天中午附款,順丰今日中午前後送貨,期待中

我前天付。昨日3點收左貨。已經洗左3次。好乾淨。我洗埋奶樽同亞仔飯壺

ddkaka    發表於 16-12-6 16:38

水晶宮

回覆 blackberry 的帖子

送埋套碗?

大宅

blackberry 發表於 16-12-6 14:28
我前天付。昨日3點收左貨。已經洗左3次。好乾淨。我洗埋奶樽同亞仔飯壺

順丰送上門要另外加$30,我屋企樓下有自取點,等C6返黎叫佢去自取,唔洗屋企等,係另類送上門

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

iamlazy 發表於 16-12-6 14:50

送埋套碗?

係呀, 我以為平左無送, 點知收貨時又有

翡翠宮

Eanma 發表於 16-12-6 14:56
順丰送上門要另外加$30,我屋企樓下有自取點,等C6返黎叫佢去自取,唔洗屋企等,係另類送上門
...
我都係加30送上門, 原來都好重好大箱, 好在叫佢送

水晶宮

店名是 銘峰?

翡翠宮

iamlazy 發表於 16-12-6 15:03

店名是 銘峰?

今日1264添

复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【joyoung/九阳新款X5免安装家用台式洗碗机全自动智能烘干除菌正品】¥AAhOgwis¥http://e22a.com/h.1mWzxS?cv=AAhOgwis&sm=1093ce

大宅

blackberry 發表於 16-12-6 14:59
我都係加30送上門, 原來都好重好大箱, 好在叫佢送

我忍唔住自己拉咗上樓啦,真係50步之內到大堂

送埋個公牛萬能插,淘都要$20/只,啱價就買了!

無我想像中咁玩具,希望玩到3/2年。

用戶要求終止服務

虎到金來勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 貓狗褓姆

易安裝嗎..?

水晶宮

famhappy 發表於 16-12-6 16:49
易安裝嗎..?

不用安裝水箱入水,出水喉放洗碗盆就得

用戶要求終止服務

ddkaka 發表於 16-12-6 16:58
不用安裝水箱入水,出水喉放洗碗盆就得
姐係唔係洗駁水喉...?干洗?

水晶宮

famhappy 發表於 16-12-6 17:12

倒水入後面水箱,睇淘寶link就清楚
http://e22a.com/h.1moLCT?cv=AAhSiwts&sm=8be089

翡翠宮

famhappy 發表於 16-12-6 17:12

佢後面有個水箱。裝幾升水就得。比我想像容易

翡翠宮

Eanma 發表於 16-12-6 16:18
我忍唔住自己拉咗上樓啦,真係50步之內到大堂

送埋個公牛萬能插,淘都要$20/只,啱價就買了!

JM好勁呀!我湊住女,我諗我淨攞箱碗都唔掂

用戶要求終止服務

好似好吸引添......

死啦...想買返個返黎...

大宅

blackberry 發表於 16-12-6 17:26
JM好勁呀!我湊住女,我諗我淨攞箱碗都唔掂

因為個自取站真係好近我屋企,距離我屋企只係一分鈡路程,商場地下,我全程係推個紙箱就得。

今晚試咗機,比我想像中厚實很多,原先睇圖有少少玩具feel.

水晶宮

famhappy 發表於 16-12-6 17:26
好似好吸引添......

死啦...想買返個返黎...

其實真係買得過(唔快壞的話),用咗後電費冇多到水費實用少過自己洗,除非嘔唔到個位出黎就冇辦法啦

用戶要求終止服務

ddkaka 發表於 16-12-6 22:57
其實真係買得過(唔快壞的話),用咗後電費冇多到水費實用少過自己洗,除非嘔唔到個位出黎就冇辦法啦:joyous ...

我比老公睇..佢第一時間話買,因為平時佢洗碗,上年冬天佢洗碗洗到煤氣費差不多成千蚊,所以佢好想我去買,不過依家係諗緊放係邊...

水晶宮

famhappy 發表於 16-12-8 10:10
我比老公睇..佢第一時間話買,因為平時佢洗碗,上年冬天佢洗碗洗到煤氣費差不多成千蚊,所以佢好想我去買 ...

我同好多朋友都係用咗呢種乾碗架先嘔到個位出黎,你可參考下

复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【奥的 304不锈钢水槽碗架沥水架盘子架厨房置物架晾碗放碗架收纳架】¥AAiIXbIe¥http://e22a.com/h.1pahsA?cv=AAiIXbIe&sm=f42de0

首頁
45678...14

尾頁

跳至