網購天地

跳至

首頁
12345...28

尾頁

男爵府

回覆:蒸氣地拖

用左啦,塊布係雙面的,我2邊用完岩岩拖哂間屋,呢邊係第1面,另外佢條線夠我用哂成間屋,500呎地方,d蒸氣都幾勁,水用佢個量杯可以一次過入2杯,一插電30秒左右有蒸氣

象牙宮

蒸汽拖把/地拖

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

hoho910 發表於 13-1-22 15:16
以前有JM介紹過, 但搵唔番, 有無好介紹, 想淘個試下

蒸氣地拖? 有什么好處?

干淨d?
不占地方?
不必用水桶? 過水.

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

angelapple 發表於 13-1-27 11:35
用左啦,塊布係雙面的,我2邊用完岩岩拖哂間屋,呢邊係第1面,另外佢條線夠我用哂成間屋,500呎地方,d蒸氣 ...

重嗎?
操作易嗎?
角落 易拖嗎?
要不要先吸塵/掃地?
可以拖至 地上完全 干淨 無頭發. 無塵?

理性討論交流者。

大宅

我岩岩拖完(我用399咋),部機基本上係一開30秒就有蒸汽,每推一下就出一下蒸汽,我自己覺得方便過我用地拖好多,起碼唔使拖拖下過水,污joe咪換布(佢用魔術貼,所以換布幾秒就ok),用好少水就拖晒全屋,我覺得用蒸汽乾淨過用地拖,拖完仲好快就乾!1688太貴啦,我買既話實俾c6鬧屎,我估1688水箱應該大過呢部,我呢部得單面無得360度,同無開關制,其他唔知有咩分別呢?
岩岩拖完個地有少少濕,但好乾淨!

大宅

部機企響度係好細部,基本上不佔地方,仲有我呢部機好輕,同地拖差不多重量!

男爵府

睇左好耐...終於敵唔過你地既分享 ..
岩岩 order 左..:;pppp:

大宅

大b豬 發表於 13-1-27 15:28
睇左好耐...終於敵唔過你地既分享 ..
岩岩 order 左..

搞到我都心思思添!

大b豬  買啦..原來399再減30 呀~  發表於 13-1-27 18:40

禁止訪問

男爵府

我c6話feel到地面滑左從未如此乾淨過

大宅

引用:貨到了,明天先試+ +

原帖由 angelapple 於 13-01-25 發表
貨到了,明天先試
請問你另—個有無用到?易吾易用?我見好多配件.(同埋呢套1688 是否直送到港?)個地拖阻吾阻地方呢?

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:Quote:大b豬+發表於+13-1-27+15:28+睇左好

原帖由 bbsanrio 於 13-01-27 發表
搞到我都心思思添!
我都心思思添!

bbsanrio    發表於 13-1-28 00:18

大宅

頂! 剛剛問完, 有部賣699 , 仲送多一部細機. ( 真係好想買, 但又怕c6 哦我. 買埋晒d 無謂嘢! )

大宅

引用:頂!+剛剛問完,+有部賣699+,+仲送多一部細機

原帖由 bbsanrio 於 13-01-28 發表
頂! 剛剛問完, 有部賣699 , 仲送多一部細機. ( 真係好想買, 但又怕c6 哦我. 買埋晒d 無謂嘢! ) ...
係咪同399元拖把加100元個部一樣?個部我諗唔到有咩用途,所以無要到

大宅

我都心思思

大宅

引用:Quote:原帖由+bbsanrio+於+13-01-28+發表頂

原帖由 yuenmm 於 13-01-28 發表
係咪同399元拖把加100元個部一樣?個部我諗唔到有咩用途,所以無要到
係送部價值399 細機;用黎抹傢俬或櫃的表面,—樣有蒸汽出.

男爵府

回覆 bbsanrio 的帖子

1688 果套加100蚊送香港, 佢而家有做特價減150, 我再加錢買多一執清潔玻璃既有比多55蚊佢

男爵府

回覆 yuenmm 的帖子

我果部都無制咖, 都係chok佢出蒸氣, 不過我同佢既分別應該係我塊布係雙面卦

男爵府

http://detail.tmall.com/item.htm?id=17205244822

我琴晚試左呢部清潔廁所牆磚, 廚櫃同埋鐵閘, 都幾乾淨, 但佢最大件果個parts 好重

大宅

引用:Quote:原帖由+yuenmm+於+13-01-28+發表係咪

原帖由 bbsanrio 於 13-01-28 發表
係送部價值399 細機;用黎抹傢俬或櫃的表面,—樣有蒸汽出.
哦,即係呢部,呢部買399拖把加100元都有。之前位jm都有買到,但無分享唔知好唔好用呢?
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=5693519&extra=&page=1

首頁
12345...28

尾頁

跳至