跳至

首頁
12345...8

尾頁

大宅

好媽媽勳章

星期六去藍田啟思interview.........

星期六去藍田啟思interview,人山人海,四百幾人爭幾十個位,都幾難lu..........
interview時,老師一開始便說我個女好細(05年8月出生),in 左幾句便完,睇黎都無行啦.....
吾知有無人知道,啟思只prefer收大仔(年頭出生)呢?
另,是不是年年都係有幾百人申請呢?
俾d好說話,安慰吓我啦!!!!!!

:cry:

複式洋房

Re: 星期六去藍田啟思interview.........

我個日都有去 interview,真的插針都插唔入,我個女係大女,但我都唔覺得我個女機會大d,老師同佢講野佢都唔理,只係顧住自己玩,仲玩到跌倒流血添呀? :-( :-(
照片 081
照片 100
picture[img align=right]http://photo.mybb.hk/albums/KiraKwok/MyBB_021.thumb.jpg[/img]

大宅

Re: 星期六去藍田啟思interview.........

tietie_mama
未知結果, 唔好打定輸數, 個老師其實係埋位前都會觀察bb一陣先, 可能佢已計緊分都未定。我個女都好細(05年7月尾出世), 果日都表現平庸, 唯有多報幾間作準備啦!

大宅

好媽媽勳章

多謝您們的安慰!!希望兩星期後收到好消息啦!

大宅

There r approximately 500 applications, but i guess this is the total for pre nursery and K1 admission for 9/07.

大宅

尋日收到信星期五in喇, 不過Sheldon係至細ge (10月尾), 我都報多幾間後備lor

複式洋房

我尋晚都啱啱收到通知今個星期五n1 interview, 原來佢地唔鐘意收細仔架? 咁我edwin仔冇行勒..:cry: 因為佢係nov 2005 born.

子爵府

我仔仔係0507架! 尋日都收到信星期5 interview

大宅

好媽媽勳章

yi, 睇上黎,我估啟思的interview次序好似係由大至細渦!!似吾似prefer收大仔?!

大宅

我都覺係law. 就算收細仔都係下午班, 上午班一定無位, 因為留哂俾大仔

tietie_mama 寫道:
yi, 睇上黎,我估啟思的interview次序好似係由大至細渦!!似吾似prefer收大仔?!

禁止訪問

大宅

依? 睇黎啟思都幾嚴謹wor... 因為迦南都無考咁多野, 淨係同媽咪傾下炸麻...

子爵府

DEL

子爵府

labelle, 請問Clement係咪interview N1 好似好難woo

大宅

我代佢答: 係, Clement細Sheldon一個月. 我都同意啟思好多野考

CurtisBB 寫道:
labelle, 請問Clement係咪interview N1 好似好難woo

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

但星期六個日,可能因為實在太多人,所以in得絕對無這麼details.
希望, 我地d小朋友一齊考到入去,做同學仔啦.

大宅

好媽媽勳章

By the way, 好似哩處囝囝多喎,到時照顧吓我個小妹妹呀!!

別墅

labelle,
Clement 好醒目o番!

上年我BB考Creative時,都有6-7成時間係睇BB反應;不過我囝囝冇你Clement o甘醒,我同老公要成日"提水"

禁止訪問

首頁
12345...8

尾頁

跳至