影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

畀面勳章

金泰坪玄彬本名
玄彬
二字皆有光彩照人之意,包含著成為明星中的明星的野心。
泰坪盛世繁榮昌盛和平的世界,也是玄彬的世界的意思。

這個地方給喜歡玄彬的朋友聚集起來,分享他的近況、照片和作品!

2015《海德哲基爾與我》

2011《秘密花園》

2011.07.04台灣首播宣傳文~~

╭☆【韓劇】秘密花園台灣首播宣傳Part-1
╭☆【台灣首播宣傳】秘密花園-衛視中文台視頻+劇照Part-2
╭☆【台灣首播宣傳】秘密花園-周邊產品整理介紹part-3
╭☆【台灣首播宣傳】秘密花園-周邊產品part4-1開箱文
╭☆【台灣首播宣傳】秘密花園-周邊產品part4-2開箱文
╭☆【台灣首播宣傳】秘密花園-周邊產品part5(OST+PLAY)開箱文
╭☆【台灣首播宣傳】秘密花園-周邊產品台版DVDpart6

秘密花園。新聞~~
╭☆【韓劇】玄彬《秘密花園》變身「冷酷哥」-兩則新聞
╭☆【韓劇】《秘密花園》綜合新聞2則
╭☆【秘密花園】秘密花園新聞綜合整理一週看
╭☆【韓劇】玄彬、河智苑、尹尚賢出席《秘密花園》新聞發佈會
╭☆【韓劇】秘密花園新聞綜合整理一週看2
╭☆【韓劇】秘密花園新聞綜合整理一週看3
消失的新聞一週看4~~應該是我沒算好~~所以就讓4空著吧!!就不修改了
╭☆【韓劇】秘密花園新聞綜合整理一週看5
╭☆【韓劇】秘密花園新聞綜合整理一週看6
╭☆【韓劇】秘密花園新聞綜合整理一週看7
╭☆【韓劇】秘密花園新聞綜合整理一週看8

╭☆【韓劇】20110115秘密花園演唱會圖視頻總整理╭☆【韓劇】秘密花園新聞綜合整理一週看9
╭☆【SBS演技大賞】韓國演員高賢貞獲2010SBS演技大獎

喵的秘密花園。特別企劃~~
╭☆【韓劇】秘密花園劇情、人物介紹+劇照
╭☆【韓劇】秘密花園喵特別企劃-解析花園╭☆【韓劇】秘密花園喵特別企劃-KISS篇特輯
╭☆【韓劇】秘密花園喵特別企劃-金社長服裝特輯1
╭☆【韓劇】秘密花園喵特別企劃-金社長服裝特輯2
╭☆【韓劇】秘密花園喵特別企劃-金社長服裝特輯3 (1/23完成)╭☆【韓劇】秘密花園喵特別企劃-金社長服裝特輯4完結篇(2/7完成)╭☆【韓劇】秘密花園喵特別企劃-桌布篇(1/23完成)╭☆【韓劇】秘密花園喵特別企劃-桌布篇2之最佳名畫面(2/6完成)╭☆【韓劇】秘密花園喵特別企劃-OST介紹(2/5補充)
╭☆【韓劇】秘密花園喵特別企劃-桌布篇3(2/22完成)
╭☆【韓劇】秘密花園特別企劃片頭片尾集錦(4/4完成)
╭☆【韓劇】秘密花園20集加映場-桌布篇4(5/16完成)

另有相關之玄彬及《秘密花園》討論,見以下鍊接:

http://www.baby-kingdom.com/foru ... ad&tid=12296363

另有相關之玄彬及《海德、哲基爾與我》PART 1 討論,見以下鍊接:
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=13068270

另有相關之玄彬及《海德、哲基爾與我》PART 2 討論,見以下鍊接:
http://www.baby-kingdom.com/foru ... 77716&extra=&page=1

另有相關之玄彬及《海德、哲基爾與我》PART 3 討論,見以下鍊接:
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14596643

琥珀宮

畀面勳章

彬彬綜藝
Dailymotion source (手機可緩存)
110120现场脱口秀 TAXI E175 玄彬 上 中字
:
http://www.dailymotion.com/video/x15qtes_110120-%E7%8E%B0%E5%9C%BA%E8%84%B1%E5%8F%A3%E7%A7%80-taxi-e175-%E7%8E%84%E5%BD%AC-%E4%B8%8A-%E4%B8%AD%E5%AD%97_people

110203 现场脱口秀TAXI E177 玄彬 下期 中字http://www.dailymotion.com/video/x15qtj5_110203-%E7%8E%B0%E5%9C%BA%E8%84%B1%E5%8F%A3%E7%A7%80taxi-e177-%E7%8E%84%E5%BD%AC-%E4%B8%8B%E6%9C%9F-%E4%B8%AD%E5%AD%97_people

玄彬 140412演藝家中介游擊約會 (中字)

彬彬CF

2015 K2 Cool:

2015 Hite Beer:

Making film:

2015 Magic Water:

30S

2015 Samsung Golden Balance:

2015 Samsung Life Insurance + Making Film:

Jan2010    發表於 15-6-5 17:39

琥珀宮

畀面勳章

開左PART 4!!睇下邊個第一個報到先!!!~

ccdccl    發表於 15-5-30 08:01
szekamama    發表於 15-5-30 01:38

大宅

環保接龍勳章

我到喇
攬住羅琳兩張, 揀得好好呀!! 好幸福

大宅

環保接龍勳章

https://www.youtube.com/watch?v=l4XSXTW44WU

勤力d 先, 俾大家再再欣賞下飲水機廣告, good 一聲想俾彬彬吞落去.

ccdccl    發表於 15-5-30 08:01

大宅

回覆:泰坪盛世*玄彬 Part 4 X《海德哲基爾與我》

你唔係陷入咩 咁忙架你

琥珀宮

畀面勳章

szekamama 發表於 15-5-30 01:32
我到喇
攬住羅琳兩張, 揀得好好呀!! 好幸福
叻女喎!第一!!!!

琥珀宮

畀面勳章

脂肪含量高 發表於 15-5-30 01:37
你唔係陷入咩 咁忙架你
未見過你既連你都知添
真係幾唔得閒

szekamama    發表於 15-5-30 02:42

琥珀宮

畀面勳章

szekamama 發表於 15-5-30 01:37
https://www.youtube.com/watch?v=l4XSXTW44WU

勤力d 先, 俾大家再再欣賞下飲水機廣告, good 一聲想俾彬彬 ...
你好乖!我把今年的CF放左在#2,慢慢再儲多D~

大宅

環保接龍勳章

回覆 cocok 的帖子

正!!!

大宅

環保接龍勳章

cocok 發表於 15-5-30 02:13
叻女喎!第一!!!!

多謝你呀! 呢度簡直係我呢排生活嘅期盼!!

琥珀宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

嘩,瞓醒覺見到新舖開張,好開心呀仲有咁多豐富的資料同相片,多謝樓主

複式洋房

報到,支持吓

琥珀宮

【韓劇】玄彬《秘密花園》變身「冷酷哥」-兩則新聞---點解click唔到嘅?

琥珀宮

可唔可以加埋taxi show呀

szekamama    發表於 15-5-30 20:48

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

引用:開左PART 4!!睇下邊個第一個報到先!!!

原帖由 cocok 於 15-05-30 發表
開左PART 4!!睇下邊個第一個報到先!!!~
多謝樓主,咁忙都開新post 仲有咁多資料,愛死你

琥珀宮

引用:+本帖最後由+szekamama+於+15-5-30+01:34+

原帖由 szekamama 於 15-05-30 發表

我到喇
我都好中意社長同羅琳果2張,令我回憶起最後果集,好sweet呀

樓主,唔好話社長唔鬼馬呀,最後果集社長超鬼馬

琥珀宮

畀面勳章

引用:【韓劇】玄彬《秘密花園》變身「冷酷哥」-

原帖由 ccdccl 於 15-05-30 發表
【韓劇】玄彬《秘密花園》變身「冷酷哥」-兩則新聞---點解click唔到嘅?

...
我click入去睇到喎

琥珀宮

畀面勳章

引用:Quote:cocok 發表於 15-5-30 02:13 叻女喎

原帖由 szekamama 於 15-05-30 發表
多謝你呀! 呢度簡直係我呢排生活嘅期盼!!
明白呢度係大家精神支柱所以一定會經營落去,頂左來做既諗法請大家拋棄

szekamama    發表於 15-5-30 20:49
ccdccl    發表於 15-5-30 11:47
kcm    發表於 15-5-30 11:12

禁止發言

首頁

尾頁

跳至